Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aradan 1yıl geçmiş olunca ve alınan kilo 10flilan olunca durum farklı olmuyormuydu canım bu şekilde iken de takımı olumsuz etkileyen birşey oluyormu gerçekten ?
İlk girişte oluyor canım kuralda sadece eski kilona dönmeni beklemiyoruz ama eski kilonuda silmiyoruz yine o kilodan hesap edip alacağız çok sorun olmaz aradaki etap sayısına flan bölünüyor ufak bir eksi oluyor ama yinede ihtimal diye söyledim

Çok geçmiş olsun canım ilaçlarla rahatlarsın inşallah

Selam pamukcum bencede suyun bile anlık etkisi oluyor sonuçta tartıda ben bunu yazmayayım şimdilik yarın sabah sen tekrar yazarsın olur mu foto çekmene gerek yok canım kilo aldığını düşünmüyorum çünkü boşa artı gözükmesin :)

Teşekkürler
Haydi bakalım haftaya hedef 1.500 yansın yağlar, gitsin ödemler hedef 72.3 Cherry Mom
Ben artık hedefi fazla koyamıyorum
ÇILGIN TOSBAĞALAR Harikayız kızlar şuan yüzdemiz %1.514 eğer doğru hesapladysam @Mathilda03 nerdesn canım sen eksiksin bitek
Bakalım, kaçıncı olduk
Valla iyi yetişebiliyorsun buraya
-1 e üzülen bir Didem var burda heee
Yapma canım çok iyiydin bu hafta tebriklerr geçen haftada çok verdin normalde bu hafta senden 200 300 giderdi ama sen 1 verdin İsveç sayesinde öyle düşün
Bencede çok güzel verdi
Ay listede iki bildirimsiz var ama ya üzgünüm çok gelirler umarım liste kötü etkileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…