- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.621
Çok sağol cnm bnm sana da tebriklerCanım çok güzel eksi tebrik ederim
Canım bu hafta sporunda iyiydi haftaya birden düşecek bence
Canım kilona göre güzel eksi tebrik ediyorum
Çok teşekkür derim canım inşallah çabuk iyileşirim de rahat rahat devam ederim buraya
Off kilona göre çok güzel eksi tebrik ederim canım
Oyyy oyyy oyyy bu nasıl fark beee tebrik ederim canım
Canimm gözün aydın insallah tezini de tertemiz tamamlarsinKızla Bu arada akşama misafirlerim geliyor. Haftasonu pek aktif olamam. Pazartesiden itibaren de annemler de olacağım ve kendimi çalışma kampına sokacağım inşallah. O yüzden önümüzdeki hafta da pek aktif olamam. Kaptancığım la da konuştuk. Bir müddet aranızda hayalet yarışmacı olarak bulunacağımCherry Mom kaptancığım ben takımlardan da muaf olabilir miyim. Haksızlık olmasın arkadaşlara
Namaria
Olsun canim bi kilo ne guzel yaGecen hafta cuma 71.2
Bugun 70.2
Fark -1 kilo
Malesef ucundanda olsa bu hafta 69 goremedim
Cherry Mom Fit olmaya yeminliler Namaria belmayne hawar @olvidos
Olsun canım yinede harika gitmişGecen hafta cuma 71.2
Bugun 70.2
Fark -1 kilo
Askim cok sagol canim benimOlsun canım sıkma canını hem yeni ortam yeni yiyeceklerbir hafta durur bir hafta verirsin nolucak verdiğin 40 kilo yeter aşkısım
Ne çalışıyorsun canımKızla Bu arada akşama misafirlerim geliyor. Haftasonu pek aktif olamam. Pazartesiden itibaren de annemler de olacağım ve kendimi çalışma kampına sokacağım inşallah. O yüzden önümüzdeki hafta da pek aktif olamam. Kaptancığım la da konuştuk. Bir müddet aranızda hayalet yarışmacı olarak bulunacağımCherry Mom kaptancığım ben takımlardan da muaf olabilir miyim. Haksızlık olmasın arkadaşlara
Namaria
HarikasinnnGeçen Cuma 98,5
Bu gün 95,25
Fark 3,25
Bende öle teselli ediyorum kendimiOlsun canim bi kilo ne guzel ya
Aslinda giden 4 gunde 1.6 kilo pazartesi 71.8 dim cunkuOlsun canım yinede harika gitmiştebrik ederim
Ayy 5lere ne kalmisGeçen cuma 63.0 kg
Bugün 62.5 kg
Fark -500 gr haftaya hedefim 62.0 kg canım @muhursuzpusula
Cherry Mom
Eki Görüntüle 2809888
Ama gitmicek sanıyorum akşam ki kiloya bakıncaaa
Sen daha iftara kadar verirsin :)Ama gitmicek sanıyorum akşam ki kiloya bakıncaaa
Leslie yaptım 20 dk onunda faydası oldu
Gidecek gideceekAskim cok sagol canim benim insallah alistikca gidecek
Senin nasi kuzzumm göremedim
Ay ay bir tombiş varmış burda
Ayy 5lere ne kalmis
Evet canım gittim küçük tansiyonum 10 lardaydı nabzım da doktorda 136 çıktı tetkikler yapıldı tansiyon ilacına başladık. Tiroidlerim de baya bozulmuş onun için de ilaç başlanıldı. Aslında değerlerim de büyük oynama vardı ama tiroidlerimin bu denli bozulmasına bağladılar 15 gün sonra kontrol bakalımÇok sağol cnm bnm sana da tebrikler
Nasıl oldu tansiyonun? Gittiniz mi canım
Sen daha iftara kadar verirsin :)
Yok ya sanmıyorum leslie falanda yaptm çünkü ödem varsa gittiAy ay bir tombiş varmış burdabundan 500 gr daha çıkar 1 kilooo
Tiroit çok çalışıyorsa da olur kuzum çok geçmiş olsun iyi ki gittinEvet canım gittim küçük tansiyonum 10 lardaydı nabzım da doktorda 136 çıktı tetkikler yapıldı tansiyon ilacına başladık. Tiroidlerim de baya bozulmuş onun için de ilaç başlanıldı. Aslında değerlerim de büyük oynama vardı ama tiroidlerimin bu denli bozulmasına bağladılar 15 gün sonra kontrol bakalım
Canım çok güzel bir sonuç. 6 ların dibindeyim zatenGecen hafta cuma 71.2
Bugun 70.2
Fark -1 kilo
Teşekkür ederim kuzuCanimm gözün aydın insallah tezini de tertemiz tamamlarsin
Tebrikler canım.
Yüksek Lisans tezi yazıyorum canım.Ne çalışıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?