Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba canıım 😍 diyet ve spor planın nasıl bu hafta?
Gunu yine erken kapatmayi yani aralikli oruc diyetine devam rtmeyi planliyorum ortim. Gunu erken kapAtinca midem rahat ediyor. Ve tabata ve cardioya devam. Tartida fark goremedim belki ama kesinlikle incelme var.
Her gun 8dk tabata ve 9 dk karin tabata yapacagim. Ustune az da olsa cardio ekleyecegim. Bu hafta o eksi buraya gelecek.
Senin spor diyet planin nedir ortim bu hafta?

Canım maşallah senin sporlar süper ama benim de tiroidler harika iş çıkarıyor😂😂
İnşallah sağlıcakla kurtuluruz kilolarımızdan benim giden 14 kilo oldu çok şükür

Yaaa harikasın canım hafta sonunu güzel geçirirsen cumaya harika Bi eksi görürsün
Harikaymış 🤣benim de gelen kilo senin giden kadar ahaahaa:KK70: izne 62 ile ayrılmışım ondan bu kilolar kalıcı değil , yeni geldi hızlı geldi hızlı gider ,ödem de var atılacak daha ne olsun🤣 daha çok 4 ay önce bile 65 kilo idim canım 4aylık kilo pek yerleşmeden gider hadi bakalım:KK70:

@olvidos canım seninde bugün deneme süren doldu ama genel olarak rica edeceğim bir kaç durum var ona göre hangisi sana uygunsa öyle devam edelim ☺️

Günlük mesajlarına baktığımda genelde en fazla 2 3 mesaj takıma yazıyorsun bazen o da olmuyor sadece menü yazıp çıkıyorsun maalesef :KK43:
Elbet yoğunluğun oluyordur ama listeye girince bizim beklentiler biraz daha artacaktır :) en azından 1.sayfada yazan takım kuralları gibi günlük ortalama 5 mesaj takımda yazılanların okunulması gerektiğinde cevap verilmesi gibi .. bunlara ben yetişebilirm diyor musun belki yoğunluğun geçici olabilir o yüzden sormak istedim herkes rutinini kendi bilir ya..

Günde 5 mesaj bana fazla gelir her şeyi takip edemem dersen böyle alt listede takımda kalmaya devam edebilirsin veya dediğim gibi birazcık daha aktiflik ile listeye alalım ☺️🤩
Aslında giriyorum kaptanım çok iyi bir okuyucuyum ben galiba bu hafta her gün 5 mesaj yazmaya özen gösteririm

Harikaymış 🤣benim de gelen kilo senin giden kadar ahaahaa:KK70: izne 62 ile ayrılmışım ondan bu kilolar kalıcı değil , yeni geldi hızlı geldi hızlı gider ,ödem de var atılacak daha ne olsun🤣 daha çok 4 ay önce bile 65 kilo idim canım 4aylık kilo pek yerleşmeden gider hadi bakalım:KK70:
Senin yeniymiş canım ne güzel ben 2 yıldır belki daha fazla oldu kiloloydum. Çok rahatsız oluyordum halimden ama Bi türlü diyete başlayamamıştım takım sayesinde harika kilo verdim

Senin yeniymiş canım ne güzel ben 2 yıldır belki daha fazla oldu kiloloydum. Çok rahatsız oluyordum halimden ama Bi türlü diyete başlayamamıştım takım sayesinde harika kilo verdim
Buraya girmeden gitmiyor canm bende eski mezunlardanım ve kksız veremiyorum . Eğer yine sizin yanınıza başlamasam bende de kimbilir ne kadar süre daha yapışıp kalırdı bu kilolar. Burası iyiki var . ❤❤❤

Gunu yine erken kapatmayi yani aralikli oruc diyetine devam rtmeyi planliyorum ortim. Gunu erken kapAtinca midem rahat ediyor. Ve tabata ve cardioya devam. Tartida fark goremedim belki ama kesinlikle incelme var.
Her gun 8dk tabata ve 9 dk karin tabata yapacagim. Ustune az da olsa cardio ekleyecegim. Bu hafta o eksi buraya gelecek.
Senin spor diyet planin nedir ortim bu hafta?
Canım tabata hergün yapma derim ama sen bilirsin 😉
Ben aynı düzen devam cnm 1200-1400 aralığında yaklaşık 500 gr veriyorum ve hafif sporla :) leslieye devam canım

Mercimek daha masum diyorsun 🤔
Oda gaz yapıyor ama daha masum gibi sanki
Bulgursuz mercimek köftesi tarifi googleden bakabilirsin canım . Mercimek de de karbonhidrat yüksek ama en azından mercimek karbonhidrat+protein bir arada olan bir ürün. Maydonuzu bol tüket hatta çayını yap iç oda ödem tutmana engel olur. Karbonhidratlar anında yüksek oranda su tutulumu yaptığı için vücutta ödem yapıyor malesef.

Buraya girmeden gitmiyor canm bende eski mezunlardanım ve kksız veremiyorum . Eğer yine sizin yanınıza başlamasam bende de kimbilir ne kadar süre daha yapışıp kalırdı bu kilolar. Burası iyiki var . ❤❤❤
Kesinlikle canım iyi ki bu takımdayım. Son 5 kilo daha versem hariha olacak valla inşallah ramazan da güzel geçer de bayrama şöyle 66 da falan olsam süper olacak

Bulgursuz mercimek köftesi tarifi googleden bakabilirsin canım . Mercimek de de karbonhidrat yüksek ama en azından mercimek karbonhidrat+protein bir arada olan bir ürün. Maydonuzu bol tüket hatta çayını yap iç oda ödem tutmana engel olur. Karbonhidratlar anında yüksek oranda su tutulumu yaptığı için vücutta ödem yapıyor malesef.
Yapmasam mı ki ya
Dünde bulgur pilavı yedm bissürüüü

Yapmasam mı ki ya
Dünde bulgur pilavı yedm bissürüüü
istersen bir kaç gün ertele canım. 2gün üst üste yememiş olursun. Yiyeceğin gün sporu bol tutatrsın ve diğer öğünlerden karbonhidratı kesersin ozman dengelemiş olursun. 👍

Back
X