Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bana daha yeni günaydın :KK70: Ortim selaaaammm :) güvenemiyorum falan yok önce sen kendine güveneceksin olmaz öyle şşeeeyyyyy :)) Uzun zamandır pek görmemiştim seni galiba yanlış hatırlamıyosam demekki o zaman bu hafta listeleri sen sallıyorsun demektir :rapci::rapci:
Beraber sallariz insallah. Ilk haftam bakalim neler bekliyor beni. Spora adapte olamadim daha vakit ayiramiyorum. Ama bugun yürüyüş yaptim hic yoktan iyidir diyerek 👍👍

Canım tabata hergün yapma derim ama sen bilirsin 😉
Ben aynı düzen devam cnm 1200-1400 aralığında yaklaşık 500 gr veriyorum ve hafif sporla :) leslieye devam canım
Ben de duzenli 500 versem super olur. Tabatayi 2ye indirvem gunluk canim. Cardioyu arttiracagim.

istersen bir kaç gün ertele canım. 2gün üst üste yememiş olursun. Yiyeceğin gün sporu bol tutatrsın ve diğer öğünlerden karbonhidratı kesersin ozman dengelemiş olursun. 👍

İnşallah canım o zamana fit oluruz belkimmm

Kııız valla canım çekti mercimek köftesi üşenmesem kalkıp yapıcam 😂😂

😂😂 cesaret istiyorsun. Zaten orucsun istesende abartamazsin canin ne istiyorsa ye. 1 kase corba nin yaninda ikisinde birini yap ye işte. Sen yapmasanda bz yapip yiyecegiz az kaldi 🙈🙈

Canım kısır yap ama içinde bulgurdan çok sebze olsun marul maydanoz havuç kırmızı lahana ben yapınca öyle yapıyorum
Kısırda mercimek köfteside yalan oldu 🤣🤣
Izgara köfte söyledim dışardan yapmaya üşendimmm

😂😂 cesaret istiyorsun. Zaten orucsun istesende abartamazsin canin ne istiyorsa ye. 1 kase corba nin yaninda ikisinde birini yap ye işte. Sen yapmasanda bz yapip yiyecegiz az kaldi 🙈🙈
Aynen canım az kaldı 😂😂
Aynı ben ne uğraşacaksın söyle dışarıdan gelsin 😂😂😂

İlk geldiğinde biz orti olmuştuk o zaman iyiydin şimdi bi depresyon bi tembellik ne oluyor böyle, yeniden orti olalım bence bi saçını başını yolayım bak ne depresyon kalıyo ne tembellik :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

M monarosaa merhaba yeni ortim
tanışalım ben hawar üğretmenin 3 çocuğum var doğum kilolarımı vermek için buradayım
umarım bu hafta beraber güzel kilolar veririz
Slm orticim memnun oldum..hedefimi tutturamadım bitürlü inşallah bu hafta birlikte varırız istediğimiz sonuçlara..benimde doğum kilolarıyla başım dertte buarda ümran ben izmirden 1 kızım var 5 yaşında çalışmıyorum malesef evdeyim.

Back
X