Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:spor::KK6: oh oh ben biraz yürüdüm geldim nasılsın ortak :KK5: haftasonu kaçamak yapmadın dimiii
Kahvaltıda Simit yedim ama dengelesin diye öğle yemeyi yemedim ara öğün yani sadece sütlü kahve ve günkurusu ile atlattıp dengeledim ve sıkı sporla hepsini yakmışmdır zaten 😉 bende 1saat kondisyon bisikleti , 30dakika da yürüş yaptım canım ve bugün 2şer kiloluk dambıllarla bölgesel günüm 💪 kol, göğüs,sırt ❤

Insallah canim hic defilse yaz gelmeddn 70in altina dussem super olurdu
Dusersin dusersin , azmini elden bırakma🥰🥰
Afiyet olsun canim. Erken yemissin tek ogun yemissin. Ve sinrasinda spor. Erimistir onlarin buyuk bir kismi 😉 aksam o dilimi yememrkle cok iyi yapmissin. Ve sporun yone harika 🧿 himm tabataya devam diyorsun yani. Katilayim bugun sana. Dun hicbirsey yapasim gelmedi.
Yakmış yakmış ama +500 😭😭 54 ki rakamlar bı oturmadı tartıda😭
ortilere döndük hayırlı olsun ablamlarla cıkıcaz akşama anca geliriz giremeyebilirim şimdiden paylaştım. herkes birbiriyle kaynaşabilir :KK60:
S Suskunhanim merhaba canım sallıyor muyuz listeleri:KK8:
Ortim💜💜 gel kaynasalim biz de diyecektim ama gitmişsin, gez gez bakalım adım başı kalori ne de olsa😂😂

Tebrriikkleeerrrr @Just a perfect day @whitetea @Anka ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet @melita09 :KK200::KK200:

Dün dündür, bugün bugündür :KK70::KK70: O zaman bende pazartesi ve salı adımlarımı toplayıp pazartesi zorunlu spora eklemek istiyom olur mu tabiiki olmaz :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben sıfırcı hocalar gibiyim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Hedefi koymamışsa neyi geçmişte kupa vercem :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bide şu açıdan bakmak lazım spor kötü birşey değil ki neden ceza olarak algılanıyor hemidee ağıır cezaaa :KK70::KK70:
Sagol canim. Gruptaki herkes ben haric cok guzel eksiler geldi 🧿

Kahvaltıda Simit yedim ama dengelesin diye öğle yemeyi yemedim ara öğün yani sadece sütlü kahve ve günkurusu ile atlattıp dengeledim ve sıkı sporla hepsini yakmışmdır zaten 😉 bende 1saat kondisyon bisikleti , 30dakika da yürüş yaptım canım ve bugün 2şer kiloluk dambıllarla bölgesel günüm 💪 kol, göğüs,sırt ❤
Oo çok iyi ben bugün biraz miskinlik peşindeyim 😂

Hadi kapışalım ve hepimiz kâr lı çıkalım 😉
:KK31:size meydan okuyorum
Deniz ve Kum Deniz ve Kum ummhnisa ummhnisa varmısınız benim ile yarışa 🤣😂 ikinizde bu hafta 72,9 imişsiniz . Ben de 73,8 hadi bakalım kim daha önce 69 u görecek 💪 2-3 hafta için de sizi geçip sizden önce 69u görücem diyorum varmısınız yarışalım . 🤣 kim önce 69küsürleri görecek

Son düzenleme:
Hadi kapışalım ve hepimiz kâr lı çıkalım 😉
:KK31:size meydan okuyorum
Deniz ve Kum Deniz ve Kum ummhnisa ummhnisa varmısınız benim ile yarışa 🤣😂 ikinizde bu hafta 72,9 imişsiniz . Ben de 73,8 hadi bakalım kim daha önce 69 u görecek 💪 2-3 hafta için de sizi geçip sizden önce 69u görücem diyorum varmısınız yarışalım . 🤣 kim önce 69küsürleri görecek
Tamam canım kapışalım bakalım ben en fazla 2 haftaya 69 görürüm diyorum. O zaman bugün kü kilomu da söyliyeyim sana düne göre - 300 desem 💃💃💃

Tamam canım kapışalım bakalım ben en fazla 2 haftaya 69 görürüm diyorum. O zaman bugün kü kilomu da söyliyeyim sana düne göre - 300 desem 💃💃💃
Ooooo Süpersin 🤩 hadi bakalım 💪 bende pazar diyete başlamşdm yarın sabah 1.haftam doluyo diye tartılıcam bakalım benden de ne kadar daha gitti 😜 bakalım iki hafta da neler olur 🤣

Ooooo Süpersin 🤩 hadi bakalım 💪 bende pazar diyete başlamşdm yarın sabah 1.haftam doluyo diye tartılıcam bakalım benden de ne kadar daha gitti 😜 bakalım iki hafta da neler olur 🤣
Canım maşallah senin sporlar süper ama benim de tiroidler harika iş çıkarıyor😂😂
İnşallah sağlıcakla kurtuluruz kilolarımızdan benim giden 14 kilo oldu çok şükür
Bende bu gün eksideyim:KK30:
Yaaa harikasın canım hafta sonunu güzel geçirirsen cumaya harika Bi eksi görürsün

Back
X