Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canim. Cok bir faydasini gormedim canim gluten yememenin. Yeyince hafif sislik yapiyor orasi dogru. ekmegim hala glutensiz ama arpa vardi ondan yedim biraz.
Amaan hangimizde yapmıyor canım
Gunaydin ortim Hedef60kgolmak dun menu yazmamissin neler yedin bakalim
Canım yazsam yazardım
+200 gr geldim bu arada :) bugün yollarım ben onu sporla Cherry Mom
Gunaydin kizlar bugun eksi 100gr im. Eksi olsuun bizim olsunn
Hedef60kgolmak Cherry Mom
Tebrikler canım
Benim de buyuk kizim yaz cocugu temmuz 28, ben de agustos. Ikimiz de surekli ne zaman yaz gelecek modundayiz
İkizler burcuyum dedin diye hatırlıyorum canım
Günaaydıınnn :)

Cuma: 84,7
Bugün: 84,45
Fark: 0,25 gr

Buna da şükür :)
Canımmmms tebriklerrrr

Al benden de o kadar bi başladım yemeye dur durak olmadı,hiç temiz ve güzel beslenemedim almıla ablacım bugün dönüyorum şükür kendi evime kendi düzenime sporuma hemen kurtulmak istiyorum şu üzeirmdeki yüklerden

teşekkür ederim canm. sen de eksi ile başlamışsın güne ne güzel ❤
Aferin benim müthiş ortağımm çok iyisin benim +300 çıktı nedenini anlamadım ama geçer diye umuyorum
teşekkür ederim canım ortim ❤
Kesin bir şey ödem yapmıştır canım . Sen ödem atıcı bitki çaylarından iç kuzum , suyu da bol içersen hemen fazlası ile geri gider

Öyle canım dokunduğum yerkerim bembeyaz oluyor bi şişlik var

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-29-12-23-02-727_com.android.chrome.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 33
Görsellerde kimi mi yapmak gerekiyor ama ben tam anlamadım galiba canımhala uykuluyum
Yani canım ay takvimi var ayın evrelerine göre insan vücudunda degişimler oluyor. Bu 2 gün kilo vermek ve ödem atmak için çok uygun bir zamanmış yani yaptığın detokslar ve sporlar çok daha etkili oluyormuş

Teşekkür ederim canım 1 gün 1 kötü gibiyim ama düzene girecek inşallah kalan kilolarımıda sizinle vericem burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…