- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.141
Sagol canim. Dun yapamadim ama dun erkenden uyudum. Bugun yaparim tabatalarimiİncelme burdan bile fark ediliyor
AA ne kadar hoş,ilk defa duydum
Yaktın mi canım
Ben uyudum tüm günniyetliydim, haftanın yorgunlygu da derken kafamı kaldiramadim
Afiyet olsun canım benim
Evet hafta içinde toplayalım ortim, bize bu yakışır
Tabi bugun yol yorgunu olursun canim. Iyi yolculuklarrYarın dönüyorum ama o gün spor yapamam salı başlarım maratona
Ne diyooosuuunortağınnn kimmm hemen cezaaaa
Yessss çok mutlu oldun değil mi
Dün ben de yapmadımSagol canim. Dun yapamadim ama dun erkenden uyudum. Bugun yaparim tabatalarimi
Günaydın canım çok daha iyiyim dün bir şey vardı anladım kiInan anlamadim dun ben de kotu hissettijm. Iyi geldi erkenden uyumak.sen de daha iyi misin canim bugun?
Havadan mi dobem gecisi mi nedir ben de anlamadim.Günaydın canım çok daha iyiyim dün bir şey vardı anladım kiama nasıl şişmişim anlatamam
Tekrar memnun oldum ortimSlm orticim memnun oldum..hedefimi tutturamadım bitürlü inşallah bu hafta birlikte varırız istediğimiz sonuçlara..benimde doğum kilolarıyla başım dertte buarda ümran ben izmirden 1 kızım var 5 yaşında çalışmıyorum malesef evdeyim.
Çok çok tebrik ederim canım mezuniyetiniTeşekkür ederim canım 5.takım sayesinde ilk defa diyet yapabildim.
İlaçlarımı alıyorum ve kendimi iyi hissetmeye başladım inşallah bu cuma ya belli olur kesin durumum. Gönlüm sizinle devam etmekten yana hala vermem gereken en az 5 kilom var
Menün güzel ortim28 mart pazar
Sabah
4çilek 1 yerli muz 1bardak süt 200 ml 1yk yulaf blender yapıp içtim
Şekersiz çay 2 fincan
Ara
1sade türk kahvesi
Öğle
3 balık köftesi
Akşam
7 barbun balığı
Yeşil salata
1 soda
Şekersiz çay 1tatlı kaşığı tahinli bal
2 litre su
2mil leslie 30 dk
Hawar,
SupersinGünaydınn
-400 cumaya göre.
Bu sefer sadece cuma günü yedikçe yedim, cumartesi pazar devam ettirmedim onun etkisi
Ohh ne guzel bize de biraz gunes gonder canim hasret kaldikherkese günaydın iyi haftalar diliyorum uzun bir süre sonra burada güneş sıcacık yüzünü gösterdi bugün baharı iyice hissettim tam diyet ayları :)
ben de güneşi görünce mutlu olanlardanım çok etkiliyor havamı keşke gönderebilsemOhh ne guzel bize de biraz gunes gonder canim hasret kaldik
Aynen beni de cok etkiliyor. Yaz cocugusun galiba sen de benim gibiben de güneşi görünce mutlu olanlardanım çok etkiliyor havamı keşke gönderebilsem
hem de en sıcak günlerden birinde doğmuşum 7 ağustosAynen beni de cok etkiliyor. Yaz cocugusun galiba sen de benim gibi
Gunaydin canim, hey masallah benim kiloya geldin neredeyse. Ne guzel veriyorsunGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?