- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.221
Hem kokusu güzel olur masken güzel kokar bi de bi doktordan damlat maskene virüsü dert etme dediğini duymuşlar. Bu virüsü ne ıslah edebilir ki kekik yağı etsin daha beter başımı ağırttıTuh canim ya agir olur kekik yagi. Niye damlat maskene demisti ki?
Tuh kotu olmus canjm. Yikayunca gecer insallah. Allahtan baska maske varmisti yaninda.Hem kokusu güzel olur masken güzel kokar bi de bi doktordan damlat maskene virüsü dert etme dediğini duymuşlar. Bu virüsü ne ıslah edebilir ki kekik yağı etsin daha beter başımı ağırttı
Ay bi de suratıma değdi yaktı yanaklarımı çok fena bir şeymiş daha da yapmam. Aynen yedek maskeyle geziyoruz artık bi de yola çıktım ya trendeyim ordan uçağa falan değişmem gerekecekTuh kotu olmus canjm. Yikayunca gecer insallah. Allahtan baska maske varmisti yaninda.
Iyi yolculuklar canim. Yolculuk nereye?Ay bi de suratıma değdi yaktı yanaklarımı çok fena bir şeymiş daha da yapmam. Aynen yedek maskeyle geziyoruz artık bi de yola çıktım ya trendeyim ordan uçağa falan değişmem gerekecek
Molada yuzunu guzelce yika sabunla. Ancak oyle gecer acisi.Ay bi de suratıma değdi yaktı yanaklarımı çok fena bir şeymiş daha da yapmam. Aynen yedek maskeyle geziyoruz artık bi de yola çıktım ya trendeyim ordan uçağa falan değişmem gerekecek
Eskişehirdeydim ablamın yanında trabzona gidiyorum evime canımIyi yolculuklar canim. Yolculuk nereye?
Aa tmm once Ankaraya ordan havalimani Sonra Trabzon yolun uZunmus. Iyi yolculuklar canimEskişehirdeydim ablamın yanında trabzona gidiyorum evime canım
Bugun de takimdan uc kisi yollarda. Iyi yokculuklar canimSelam kızlar.
Ben yollardayım hala
Biraz uğraya uğraya gidiyoruz. Uzun sürdü. 6 gibi annemde olurum. Sabah 1 kilo artıdayımama yüzüğüm parmağıma olmadı. Öyle şiştim yani
Cherry Mom kaptancığım ortim yok benim ama kendi cezamı kendim kestim. Bügün dikkatli yiyorum. Spor yapmaya vaktim olmaz belki bugün ama diğer günler ihmal etmem inşallah
Bir de tartımı unuttum ben yaaabaşka tartı bulurum ama değişim prosedürü nasıldı acaba kaptancığım
Aynen öyle canım yaklaşık 6 saat sürüyor eve varmam ama otobüsle dönmektense böyle dönmek daha mantıklı otobüsle 16 saat çekilmiyor çünküAa tmm once Ankaraya ordan havalimani Sonra Trabzon yolun uZunmus. Iyi yolculuklar canim
Evet canım saç içinde iyi günler. Ayy ne şanslısın benim eşim saçımı bile tarayamaz.Bugun esim sacimi kesti boyadi evdebugun kesmen uygun muymus acaba
Hem kokusu güzel olur masken güzel kokar bi de bi doktordan damlat maskene virüsü dert etme dediğini duymuşlar. Bu virüsü ne ıslah edebilir ki kekik yağı etsin daha beter başımı ağırttı
Çıkartamıyorsun bi de geldik sayılır zaten açık havaya çıktığım gibi biraz çıkartacağımAyy canım bilirim yolda çok kötü oluyor maske zaten
Elini yüzünü sabunla canım wc de bi güzel burnuna falan su çekÇıkartamıyorsun bi de geldik sayılır zaten açık havaya çıktığım gibi biraz çıkartacağım
Aynen öyle yapacağım canım başka türlü gitmeyecek kokusu zaten oksijensiz kalıyoruz maskeyle bi de bu kokuyla olmadı hiçElini yüzünü sabunla canım wc de bi güzel burnuna falan su çek
Tabii baya uzun 16 saat.Aynen öyle canım yaklaşık 6 saat sürüyor eve varmam ama otobüsle dönmektense böyle dönmek daha mantıklı otobüsle 16 saat çekilmiyor çünkü
Teşekkür ederim canım. Ablamlar olunca coşuyoruz bizBugun de takimdan uc kisi yollarda. Iyi yokculuklar canimaman dikkat yemeklere anne evinde
Tek renk olunca boyamasi zor olmuyor canim. Ama kendi kendime yapamazdim dogrusu. Heke simdi kuaforler de kapaliEvet canım saç içinde iyi günler. Ayy ne şanslısın benim eşim saçımı bile tarayamaz.
Ben alışığım aslındaTabii baya uzun 16 saat.
Tabi yorulmuslardir canim. Uzun yol.Ben alışığım aslındaama annemle babam kaldıramıyorlar gelirken otobüsle geldiler bin pişman oldular geldikleri akşam aldık uçak biletlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?