- 5 Ekim 2020
- 2.766
- 10.886
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #403.801
Maşallah canım. Güzel eksiGünaydınlar
Geçen cuma 64.0
Bu cuma 63.2
Fark -800
%. 1.25
Cherry Mom
blonde ambition çok erken evden çıkıyorum kaptancım döndüğümde tekrar tartılacağım
![]()

Kuzu aslında arada böyle rolantiye almak iyidir. Vücut geldiği kiloyu korumaya alışır. Şöyle bir zihnini toparla. Tekrar gidecekler pıtır pıtırGunaydin hayırlı cumalar
Gecen cuma 79.8
Bu cuma 81.9
Fark +2.1
Eki Görüntüle 2815224
Cherry Mom S Suskunhanim
İnsallah gorup gorecegim en son arti bu olacak..

Tebrik ederim canım. Güzel bir eksiGeçen hafta 71.9
Güncel 71.2
Fark _700
Hedef 71

O maşallah canım. Süper başlangıçGunaydin kizlar
Gecen cuma :76.1
Bugun: 75
Fark:1.1
Yuzde: 1.445Cherry Mom
muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2815258

Canım valla senin gayretin muhteşem. Veremeyince bile devam etmek kolay bişi değil. Ama ben de senin için erken olduğunu düşünüyorum. Yine de dikkat etmen bence çok güzel. Sen izne ayrılsan da burda ol canım. Burada kilo kontrolü daha kolay oluyor. Hem özleriz biz seniGecen haftaki kilom: 74,75
Bugunku kilom:74,75
Sabitim
Cherry Mom
Hedef60kgolmak
KaptancimCherry Mom
Biliyorum yine eksi getiremedim ama senin de iznin olursa ilk artiyi getirene kadar devam etmek istiyorum listede. Biliyirum cogu kisi icin sabit kotu ama ben gercekten anlamadigim bir sekilde kilo vermekte cok zorlaniyorum.
Pazartesi aksama kadar cok aktif olmayabilirim. Eskmin ailesine gidiyoruz paskalya bayrami icin, orda internet pek cekmiyir, sadece birkac noktada cekiyor.
onumuzdeki hafta eve donunce de gunluk 10bin adim atmayi hedefliyirum ustune tabata cardio vs.