Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar
Geçen cuma 64.0
Bu cuma 63.2
Fark -800
%. 1.25
Cherry Mom Cherry Mom blonde ambition blonde ambition çok erken evden çıkıyorum kaptancım döndüğümde tekrar tartılacağım 😊
Maşallah canım. Güzel eksi ❤️
Gunaydin hayırlı cumalar 💞
Gecen cuma 79.8
Bu cuma 81.9
Fark +2.1
Eki Görüntüle 2815224
Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim
İnsallah gorup gorecegim en son arti bu olacak..
Kuzu aslında arada böyle rolantiye almak iyidir. Vücut geldiği kiloyu korumaya alışır. Şöyle bir zihnini toparla. Tekrar gidecekler pıtır pıtır 💃💃
Geçen hafta 71.9
Güncel 71.2
Fark _700
Hedef 71
Tebrik ederim canım. Güzel bir eksi ❤️
Gunaydin kizlar

Gecen cuma :76.1
Bugun: 75
Fark:1.1
Yuzde: 1.445 Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2815258
O maşallah canım. Süper başlangıç 👏👏
Gecen haftaki kilom: 74,75
Bugunku kilom:74,75
Sabitim
Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Kaptancim Cherry Mom Cherry Mom
Biliyorum yine eksi getiremedim ama senin de iznin olursa ilk artiyi getirene kadar devam etmek istiyorum listede. Biliyirum cogu kisi icin sabit kotu ama ben gercekten anlamadigim bir sekilde kilo vermekte cok zorlaniyorum.
Pazartesi aksama kadar cok aktif olmayabilirim. Eskmin ailesine gidiyoruz paskalya bayrami icin, orda internet pek cekmiyir, sadece birkac noktada cekiyor.

onumuzdeki hafta eve donunce de gunluk 10bin adim atmayi hedefliyirum ustune tabata cardio vs.
Canım valla senin gayretin muhteşem. Veremeyince bile devam etmek kolay bişi değil. Ama ben de senin için erken olduğunu düşünüyorum. Yine de dikkat etmen bence çok güzel. Sen izne ayrılsan da burda ol canım. Burada kilo kontrolü daha kolay oluyor. Hem özleriz biz seni 😘

Anka Anka Apa ya başladın mı canım?
Bugün arkadaşlarla bulusacagim,hafta sonu kuzenimde olacağım pazartesi yeniden başlarım muhtemelen oysaki bu ikinci günümdü😅

Yine de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım ki hafta içi kolay olsun🤗🤗

Günaydın kızlar
Geçen hafta:71.1
Bu hafta:70
Fark:1
Yüzde:1.547
Haftaya hedefim:69.3
Cherry Mom Cherry Mom IMG_20210402_094303.webp

Ben üniversitedeyken spor salonuna gidiyordum bayan grubu zayıflamak için oryantal kursuna geliyordu
Evet oryantel ve zumba kilo vermek için gerçekten çok iyi canım, eğlenceli ve çok yüksek kalori yakıyor doğru. Bende 6yıl önce doğumdan sonra emzirme dönemim de kilo vermek için ikisine de gitmiştim ama latin dansları formumda iken ve hobi olarak gidiyorum o zaten spoe salonlarında değil dans okulun da filan oluyor onun için kilo verince gidicem tekrar 🥰 diğer danslara da sporlara da evde hala devam 👍
Canım menülerinde hiç birşey yok
Haftada 3 gün güzel sporda yapmışsın artı gelirsende lafım yok duraklama dönemi olabilir bilmiyorum var mı bu menülere eleştirisi olan şöyle olsa daha iyi olurdu diyen hata var ise bulmuş oluruz
Evet Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 'un ortağı ben olarak her gün kontrol ve yorum yapmıştım çok iyi idi ve ben akşam da tekrar yazdm bence vucut direnç yaptı ve birden düşecek kesin diye ben ondan eksi bekliyorum. 🙏
Aaa birde seneler evvel bi ara diyetisyene gittiğimde meyve olarak ananas vermişti. O sıra denediğimde hakikaten kilo vermeme baya faydası oldu şimdi de yeniden meyvelere onu eklemeye çalıştım. Bu da ufak bir bilgi olsun :)
Ananas çok ciddi ödem attırıyor kendiside öyle , kabuğundan yapılan çayı da öyle . Bana da vermişti bir ara ve çok iyi vermiştim ananas haftasında. 😉 iyi hatırlattın bizde tekrar alalım da menümuze ekleyelim bir ara unutmayalım. 👍
Günaydınlar
Geçen cuma 64.0
Bu cuma 63.2
Fark -800
%. 1.25
Cherry Mom Cherry Mom blonde ambition blonde ambition çok erken evden çıkıyorum kaptancım döndüğümde tekrar tartılacağım 😊
🥰🥰🥰🥰 o kadar emindim kiiii.... :KK36:Canım ortağımmmm işte hakettiğin sonuç :KK5:
Geçen hafta 71.9
Güncel 71.2
Fark _700
Hedef 71
Çok güzel gitmiş canım tebrikler 👏🥰
Gunaydin kizlar

Gecen cuma :76.1
Bugun: 75
Fark:1.1
Yuzde: 1.445 Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2815258
Maşallah canım 1.1 harika 👏
Sabitim

Biliyorum yine eksi getiremedim ama senin de iznin olursa ilk artiyi getirene kadar devam etmek istiyorum listede. Biliyirum cogu kisi icin sabit kotu ama ben gercekten anlamadigim bir sekilde kilo vermekte cok zorlaniyorum.
Pazartesi aksama kadar cok aktif olmayabilirim. Eskmin ailesine gidiyoruz paskalya bayrami icin, orda internet pek cekmiyir, sadece birkac noktada cekiyor.

onumuzdeki hafta eve donunce de gunluk 10bin adim atmayi hedefliyirum ustune tabata cardio vs.
Canım acaba sen detaylı bir test yaptırıp herşeyine bir baktırsanmı ? insülin direnci, yada guatır, tiroid gibi problemler direk etkiler Allah korusun ama polistik over olanlar bile mesela kilo veremiyor ama bu tarz bir şeyler var ise ona göre ilacını alınca hem hızla tıkır tıkır kilonu vermeye başlarsın hem hem sağlığın düzelir. 🙏 tabiki inşlh hiç bir şey çıasın ama bukadar dirençte mutlaka bir şey çıkıyor detaylı tetkik şart bence .

Günaydın
Geçen hafta: 64,5
Bu hafta: 63,7
Fark : -800
Yüzde : 1,240
Cherry Mom Cherry Mom
@monarosaa
Harika canm tebrikler❤
Günaydın kızlar
Geçen hafta:71.1
Bu hafta:70
Fark:1
Yüzde:1.547
Haftaya hedefim:69.3
Cherry Mom Cherry Mom Eki Görüntüle 2815311
🙄🙈Canm fark 1 değilde 1.1 gibi görünüyor ve harika 👏😳 100grm daha gitse 69u görüyormuşsun 😂 sana yetişmem artık imkansız

:KK75: :KK75:imkansız imkansız rüyaaaalarımmm olmasaaaa....
Geçen hafta 87.9
Bu hafta 87.1
Fark -800
Çok iyi canm tebrik ederim 😊👏👏

Ca
Sabitim

Canım :( bir sorun olduğu aşikar bence en kısa zamanda bunu bir hekime danış bi endokrinoloji doktoruna git bi d vitaminine b12 ne baktır bunlar düşük olunca vücut aşırı tutuyor ve metabolizma çok yavaşlıyor.

Sabitim

Acaba tartında mı bir sorun var🤷🏼‍♀️ çünkü çok güzel incelmiş görünüyorsun.

bende ramazanda nasıl besleneceğimizi çok merak ediyorum
Ben bi diyetisyenin menüsünü seçicem galiba cnm internetten bakıp 🤔
Sabitim

Canım beniim artı değilsin ya önemli olan o 😍 tebrik ederim canım 😘
Reglin de sökülürse bu hafta iyi eksi gelir bence 😘 👍
bugünden itibaren sporda free yazmıcak canımm benimmm ,akşama çıkıyorum artık inan çok üzüldüm ama evdeki halimi görseniz hep koşturma içindeydim hergün okula git okulda bekle gel yemek yap ders çalıştır derken hiç çıkamadım
Tamam canım 😍

Harika canm tebrikler❤

🙄🙈Canm fark 1 değilde 1.1 gibi görünüyor ve harika 👏😳 100grm daha gitse 69u görüyormuşsun 😂 sana yetişmem artık imkansız

:KK75: :KK75:imkansız imkansız rüyaaaalarımmm olmasaaaa....

Çok iyi canm tebrik ederim 😊👏👏
Ayy evet canım eksik yazmışım. Bende bu hafta 69u ucundan görürüm diye düşünüyordum ama olmadı kısmet haftaya artık. Sen bu hafta regli olunca biraz daha gider Bi atak yaparsın haftaya beraber 69 u görürüz canım

Kilo verenleri tebrik ederim arkadaslar.
Veremeyen arkadaslarda umutsuzluga kapilmasin ve onumuzdeki haftaya odaklansinlar. Diyet yaparken gelen artilari kilo olarak dusunmeyin bir seyleri degistirmeniz gerekiyordur ona dikkat edin sorunun ne oldugunu bulursanız haftaya iki haftalik kilo verebilirsiniz. Ben gecen yil basladigim da en fazla verdigim 200 gr di. 5-6 ay 100 ya da 200 gr vererek gittim. Sonra aralikli oruca basladim ve hafta da 1 kilo bazen daha fazlasi oldu bazen daha azi anladimki sık yemek yemek benim kilo vermem icin iyi bir yontem degilmis. Kendimi tanidim sizlerde size neyin iyi geldigini bulursaniz cabalarinizin bosa gitmedigini gorebilirsiniz. 👍👍😍

Back
X