Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım keşke normal yeme düzeninde gitsen artık vücudun ona alışsa hurma sonrası birden çok hızlı kilo alıyorsun çünkü
adımların güzel yakında 10.000 de olur inşallah zayıflama için günlük en az 10.000 diyolllaaaaa :)))

sende benim gibi pazartesi sporunu yapamadın mı kuzuuuu ://
menün gayet güzel
çok güzel canım afiyet olsun merak ettim bu sabahta tartıldın mı :))))

Namaria 2 ayda bir yapılan bireysel sıralama listesi vardı ya onda geçen ay kaçırmıştın üzülmüştüm bu ay yetişebilir misin sence ?
724.etap sonrası hazırlanacak yani max 724.etapta girmiş olman lazım :)))) en son 720. etap tamamlandı
mezuniyetinden 3.3 kg fazlan var bunu da yazayım belki biraz daha iş ciddiye biner dedim

sanmam ya lor öyle alerjen bir şey değil ki dediğin gibi menülerinde öyle sağlıksız değil sadece öyle okuyunca paylaşayım dedim doktora gittin ne yaptın kan mı verdin canım ?
Doktora acile gittim igne yaptı ve ilaç verdi krem ve hap. İns faydası olur. Sanırım devlet hastanesi alerji testi yapmıyor onun icin özele gitmem lazım.

ayyy doğru söylüyosun Esracım benim hedefim o listede 1. olmaktı geçen de aklıma geldi bu ay mıydı gelecek ay mı bilemedim :/
yani 3 hafta içinde girmem lazım di mi canım :))) bu gün başlıyorum 2 hafta max 3. haftada mezuniyet kilomun altına inerim canım inşallah bana iyi bir motivasyon oldu çok sağol hatırlattığın için

Adanaya taşınan sendin şimdi hatırladım

DeryaOnDiet nerde ya o yok diye oldu bunlar 2 gündür yok 2 gündür belimiz doğrulmadı
Tam aksine ben haric takim masallah guzel kilo veriyor kaptancim
Insallah darisi basima deyip gec bur sekilde de olsa haftama baslayayim umarim hersey yolundadir takimda, gerci bu kadar guzel fit olma yolunda hatun bir arada neden hersey olmasin degil mi

Yok kaptancim bir sorun sukur de evde degildim. Yazdim aslinda cuma gunu ama gozunden kacmistir normal cumalari cok yogunsun.

Ayy adimin yanini komple bis gormek kotuymus Ormanda yurudum birgun haric, yagmurluydu bir gun. Ama bugunden itibaren menu spor devam.

Deniz ve Kum selam ortim. Ancak girebildim dun cok gec saatte donduk eve. Nasilsin ortim? Nedir bugunku spor planin
Bugün yürüyüş yapacağım canım 10.000 adım, mutlu oldum seni görünce sen neler yaptın gezdiğin gördüğün yerlerden anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…