- 23 Mart 2016
- 30.437
- 91.280
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.201
canım keşke normal yeme düzeninde gitsen artık vücudun ona alışsa hurma sonrası birden çok hızlı kilo alıyorsun çünkü05.04
Sabah
Sirkeli su
Akşam yemediğim tavuk patates yemeğinden 1 kaşık
Tulum peynirli haşlanmış yumurta
Ara
Gün kurusu
Öğle
Hurmalı yoğurt
Akşam
Hurmalı yoğurt
Ceviz
7926 adım
Cherry Mom @Mehfam
sende benim gibi pazartesi sporunu yapamadın mı kuzuuuu ://5 Nisan Pazartesi
11.30
1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 10 fındık, 3 zeytin, yeşillik
Ara
1 avuç kuru meyve, 10 fındık
17.45
1 büyük tabak kabak yemeği, salata, 5 kaşık ev yoğurdu
Su: 2 lt
1 yeşil çay
Spor: 5100 adım 51 puam
Cherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake
çok güzel canım afiyet olsun merak ettim bu sabahta tartıldın mı :))))9-10 arası 1 Filitre kahve 2 bardak su
12-12.30 kahvaltı
2 yumurtadan omlet peynirli, roka, cevi fındık badem cig, zeytin
Ara yeşil çay 1 bardak
Akşam 17.30da bitti
Bı tabak salata, bı kase cacık, 1 YK kadar tavuk, 3 YK kaşığı kadar banbunyali taze fasulye
10000 adım
Cherry Mom @Mehfam @seyrulsefer
burasıda sabah akşam tartılanların mekanı zatenAh inşallah kaptanımÇok motiveyim zaten kendimi tutamıyorum her gün tartılıyorum
Ohh iyi madem yalnız değilmilmişimburasıda sabah akşam tartılanların mekanı zatengece yarısı bile tartılıyorlar
olur mu yaa burada yalnız olman mümkün müOhh iyi madem yalnız değilmilmişim
Doktora acile gittim igne yaptı ve ilaç verdi krem ve hap. İns faydası olur. Sanırım devlet hastanesi alerji testi yapmıyor onun icin özele gitmem lazım.sanmam ya lor öyle alerjen bir şey değil ki dediğin gibi menülerinde öyle sağlıksız değil sadece öyle okuyunca paylaşayım dedim doktora gittin ne yaptın kan mı verdin canım ?
ayyy doğru söylüyosun Esracım benim hedefim o listede 1. olmaktıNamaria 2 ayda bir yapılan bireysel sıralama listesi vardı ya onda geçen ay kaçırmıştın üzülmüştüm bu ay yetişebilir misin sence ?
724.etap sonrası hazırlanacak yani max 724.etapta girmiş olman lazım :)))) en son 720. etap tamamlandı
mezuniyetinden 3.3 kg fazlan var bunu da yazayım belki biraz daha iş ciddiye biner dedim
Turşu sirke domates yapabiliyor benim teyzemde de oldu çikolataya kadar yasakKızlar sizce alerjinin diyetle alakası olabilir mi? Hic bu tarz bisey yaşayan oldu mu?
Adanaya taşınan sendin şimdi hatırladımcanım ya inşallah gönlüne göre iyi bir iş bulursun maalesef çok az alım var puanlarda yüksek haliyle
Benim mezuniyet de 2010 canım.
özelde, kendi ofisimde, belediyeye girdim sözleşmeli vs derken baktım olmuyor hazırlandım kpssye hataya atandım canım 2015 te bir ay önce de Adana ya tayinim oldu 6 yıldır da kamudayım işte. Allah senin de gönlüne göre versin bizim şansımız o yıllarda 100-150 kişi alınıyordu şu an 10 falan galiba :/
Kaptancim iste geldim burdayiiim
Tam aksine ben haric takim masallah guzel kilo veriyor kaptancim
Yok kaptancim bir sorun sukur de evde degildim. Yazdim aslinda cuma gunu ama gozunden kacmistir normal cumalari cok yogunsun.Canım canım sabah sana döneyim dedim kilo bildirimlerini görünce atladım iyi hatırlattın :)
@Amor-a ne yapıyoruz canım ? spor listessinden ok çıkardık menüde yazmayacaksan oradan da çıkaracağız ve iletmek isterim eğer menüden de çıkarın dersen bundan sonrası için her zman gelip menü yazabilir kilo bildirebilirsin ama takibini listelerde yapmıyor olalım olur mu ? çünkü devamı gelmiyor XXX oluyor hep sana dair notlar.. dönüşünü bekleriz istikrarlı yazacağım dersen menü listesinden silmeyeceğiz free kalayım dersen sileceğiz ama listeni tutmayacağız ? höhh ne çetrefill yazdım ya
@melita09 canım yazdık ama dönmedin umarım annen ile ilgili kötü bir durum yoktur menü yazabilecek durumda mısın ? ona göre listeyi düzenleyelim beni ve @Mehfam ı etiket yapıp dönersen seviniriz
DeryaOnDiet kalsın kuzum listede bir sorun vardır ve gelecektir diye düşünüyorum
Ayy adimin yanini komple bis gormek kotuymusÖzürlerimi sunarak 2 haftadır yapamadığım spor puan listemiz
02-08 NİSAN GENEL SPOR TABLOSU
umarım eksik yoktur varsa eklerim
**spor günlerinde olan pazartesi çarşamba cumartesi günlerine ait tablodan yapılan sporlar için ekstra +100 +50 puanlar eklenmiştir.
** listede adı olmayanlar menü sayfasında sporu olmayanlardır sporları oldukça onlarıda ekleyeceğim :)
şimdilik ekipce iyi gidiyoruz
@whitetea senden de spor bekliyoruz hafta başladı hadi canımmm
CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE @Suskunhanim 72 125 DeryaOnDiet @L O L 20 145 68 @SanSebastianCheesecake 83 295 145 @Kendinin en iyi hali ol 100 175 @belmayne 77 200 57 @whitetea Deniz ve Kum 100 200 @muhursuzpusula 20 @ummhnisa 100 38 @Cagrihilal1 325 438 125 @fitblonde 293 588 @olvidos 100 60 100 @monarosaa 168 Mathildablue 70 70 @yarimuhendis 235 45 @balpamuk 115 42 Cherry Mom 315 135
Canim esimin ailesine gittik. orda internet cekmiyordu. Dun gece donduk eve. Bugun valizleri ac filan derken sukur isim bitti
Canim benim, asil sizsiniz benim motive kaynagim. Hepiniz sagolun veremesem de su emzirme donemini kilo almada. Atlatiyorum sayenizde
Hoşgeldinnnn evineee yokluğun çok farkediliyorSelam kizlar. Biz donduk evimize
Bugün yürüyüş yapacağım canım 10.000 adım, mutlu oldum seni görünce sen neler yaptın gezdiğin gördüğün yerlerden anlatDeniz ve Kum selam ortim. Ancak girebildim dun cok gec saatte donduk eve. Nasilsin ortim? Nedir bugunku spor planin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?