- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.221
Canim probiotik al eczaneden hergun kullan. Eger floran bozulduysa en az 5-6 ay duzenli kullanmani tavsiye ederim. Ve mumkunse surekli degistir probiotigini cunku hepsinin icinde farkli bakteri gruplari var. icinde en cok bakteri cesidi olan swanson marka probiotik ama bulamazsan herhangi birarka probiyotik de olur.8 9 tanesi var floram mı bozuldu ki
Nasıl geri düzelir
Hosbulduk canim. Sizin yoklugunuzu da hissettim. Sabah baskule cikmaya korktum. Aslinda neredeyse hergun yuruyus yaptim. Iyi de dinlendim. Bebisi emzirdim sirala isteyene verdim dede, hala, amca... dedim burda benim gorevim emzirme. 3 gun siz bakin ben dinleneyimHoşgeldinnnn evineee yokluğun çok farkediliyor
Nice saglikli guzel yaslari olsun insallah
nice güzel sağlıklı senelere canım.....
Sağolun canlarnice güzel yılları olsunnnnnnAllah size bağışlasın canım
Ben de seninle orti olduguma cok mutlu oldum canimBugün yürüyüş yapacağım canım 10.000 adım, mutlu oldum seni görünce sen neler yaptın gezdiğin gördüğün yerlerden anlat
Sağol canmCanim probiotik al eczaneden hergun kullan. Eger floran bozulduysa en az 5-6 ay duzenli kullanmani tavsiye ederim. Ve mumkunse surekli degistir probiotigini cunku hepsinin icinde farkli bakteri gruplari var. icinde en cok bakteri cesidi olan swanson marka probiotik ama bulamazsan herhangi birarka probiyotik de olur.
Dogum gunun mu kuzum bugun. Dogum gunun kutlu mutlu olsunSağolun canlar
Canim o zaman kirmizi pancardan pribiyotik deneyebilirsin. Tursusunu yapip icine sarmisak da ekliyorlar. 1 hafta bekletip suyunu iciyorlar burda pribiyotik niyetine. Gunluk 1 bardak. Cok cesit bakteri olmaz icinde ama hic yoktan iyudir ve dogal tam istedigin gibiSağol canm
Doğal olmayan hiçbişeyi kullanmak istemiyorm ya
Afiyet olsun ortim. Menun de sporun da harikaSabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
2 yemek kaşığı lor
1 domates
Ara
1 türk kahvesi
Öğlen
4 tane köfte
1 dilim ekmek
1 domates
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
1 kase şehriye çorbası
2 litre su
10.000 adım yürüyüş de yapıldı
DeryaOnDiet
Bu gün benim yavrumun doğum günü 1 yaşını doldurdu
hoşgeldin canımSelam kizlar. Biz donduk evimize
evet canım konusmustuk seninle tayin olunca yazmıstınAdanaya taşınan sendin şimdi hatırladım
Ayyy döndün sonundaaaCanim esimin ailesine gittik. orda internet cekmiyordu. Dun gece donduk eve. Bugun valizleri ac filan derken sukur isim bitti
Himm robin hood yakisikli miymis ki
Oyyy maşallah kutlu mutlu olsunBu gün benim yavrumun doğum günü 1 yaşını doldurdu
Kaç yaşında çocukların? Onların yaşına göre hareketli oyun oynaşan?Orti sen bana böyle destek olduktan sonra basarıcam inşallah. Günaydın bu aradaİki çocukla sabah spor yapamam ama söz bugün dün yürüdüğümden daha çok yürücem.
Kaptanım tartıldım ama uyku sersemi hatırlayamadımcanım keşke normal yeme düzeninde gitsen artık vücudun ona alışsa hurma sonrası birden çok hızlı kilo alıyorsun çünkü
adımların güzel yakında 10.000 de olur inşallah zayıflama için günlük en az 10.000 diyolllaaaaa :)))
sende benim gibi pazartesi sporunu yapamadın mı kuzuuuu ://
menün gayet güzel
çok güzel canım afiyet olsun merak ettim bu sabahta tartıldın mı :))))
Dogum gunun mu kuzum bugun. Dogum gunun kutlu mutlu olsun
maşallah bebişe iyi ki doğmuş
Sağolun canlarOyyy maşallah kutlu mutlu olsun
Aman da aman kimler gelmişyok yaa 74,75 kiloyum beni kacirmak kolay mi . Baya bir kas gucu ister
İyi ki doğmuş bıdık. Nice yaşlaraa.Bu gün benim yavrumun doğum günü 1 yaşını doldurdu
YaaBu gün benim yavrumun doğum günü 1 yaşını doldurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?