Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

8 9 tanesi var floram mı bozuldu ki
Nasıl geri düzelir
Canim probiotik al eczaneden hergun kullan. Eger floran bozulduysa en az 5-6 ay duzenli kullanmani tavsiye ederim. Ve mumkunse surekli degistir probiotigini cunku hepsinin icinde farkli bakteri gruplari var. icinde en cok bakteri cesidi olan swanson marka probiotik ama bulamazsan herhangi birarka probiyotik de olur.

Hoşgeldinnnn evineee yokluğun çok farkediliyor
Hosbulduk canim. Sizin yoklugunuzu da hissettim. Sabah baskule cikmaya korktum. Aslinda neredeyse hergun yuruyus yaptim. Iyi de dinlendim. Bebisi emzirdim sirala isteyene verdim dede, hala, amca... dedim burda benim gorevim emzirme. 3 gun siz bakin ben dinleneyim onlarin da canina minnet oldu, dogdugundan beri ilk defa gorduler, herkes memnun

Bugün yürüyüş yapacağım canım 10.000 adım, mutlu oldum seni görünce sen neler yaptın gezdiğin gördüğün yerlerden anlat
Ben de seninle orti olduguma cok mutlu oldum canim
Himm ee madem ortim 10000 adim atiyorsun seni yalniz birakmayayim

Gordugum tek yer ev ve orman oldu canim ama iyi geldi acikcasi.

Sağol canm
Doğal olmayan hiçbişeyi kullanmak istemiyorm ya

Sağol canm
Doğal olmayan hiçbişeyi kullanmak istemiyorm ya
Canim o zaman kirmizi pancardan pribiyotik deneyebilirsin. Tursusunu yapip icine sarmisak da ekliyorlar. 1 hafta bekletip suyunu iciyorlar burda pribiyotik niyetine. Gunluk 1 bardak. Cok cesit bakteri olmaz icinde ama hic yoktan iyudir ve dogal tam istedigin gibi

Afiyet olsun ortim. Menun de sporun da harika

Canim esimin ailesine gittik. orda internet cekmiyordu. Dun gece donduk eve. Bugun valizleri ac filan derken sukur isim bitti

Himm robin hood yakisikli miymis ki
Ayyy döndün sonundaaa okudum çok güzel geçmiş cnm çok sevindim hoşgeldin
Resim çektin mi
Ay bilmem yakışıklıysa beni kaçırsın

Orti sen bana böyle destek olduktan sonra basarıcam inşallah. Günaydın bu arada İki çocukla sabah spor yapamam ama söz bugün dün yürüdüğümden daha çok yürücem.
Kaç yaşında çocukların? Onların yaşına göre hareketli oyun oynaşan?
Dersim yeni bitti, yemek yiyip oğlana ödevlerini yaptırıp onlarla oyun oynarken 10000i tamamlamayı planlıyorum(adimim 3800 şuan)

Kaptanım tartıldım ama uyku sersemi hatırlayamadım kahvaltıdan sonra tartıldım dunkiyle aynıydı demek ki 300-400 fark var.aksam yine tartilirimbugün sürekli ders vardı, yerimden pek kalkamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…