- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.241
Canım valla sürekli aklımdaydı adımları on bine tamamlamakcanım keşke normal yeme düzeninde gitsen artık vücudun ona alışsa hurma sonrası birden çok hızlı kilo alıyorsun çünkü
adımların güzel yakında 10.000 de olur inşallah zayıflama için günlük en az 10.000 diyolllaaaaa :)))
sende benim gibi pazartesi sporunu yapamadın mı kuzuuuu ://
menün gayet güzel
çok güzel canım afiyet olsun merak ettim bu sabahta tartıldın mı :))))
İşte hem içince yemek yiyemiyorsun hem de spor ama WC ye uzak oturman lazımBu su neden bu kadar önemli ya. Sabahtan beri içiyorum uygulama hatırlattıkça. İçim dışım su oldu, tuvaletten çıkamıyorum.Bu kadar işe yaramasa tövbe içmem...
Yemek yiyemiyorum doğru ama midem su dolu olduğu için mutlu da etmiyorİşte hem içince yemek yiyemiyorsun hem de spor ama WC ye uzak oturman lazım
Hosbulduk canim. Birkac gun aileyle dogada iyi geldihoşgeldin canım
Hosbulduk canim. Iyi geldi dogada yuruyus, maskesiz hayatAyyy döndün sonundaaaokudum çok güzel geçmiş cnm çok sevindim hoşgeldin
Resim çektin mi
Ay bilmem yakışıklıysa beni kaçırsın
Hosbulduk canim. Iyiyim. Sen nasilsin asil? Devam mi tabatalara? Bu haftaAman da aman kimler gelmişcanim hoşgeldin, nasılsın?
Nice mutlu guzel saglikli yillara canimBu gün benim yavrumun doğum günü 1 yaşını doldurdu
Ay haaarika harikaHosbulduk canim. Iyi geldi dogada yuruyus, maskesiz hayat
Tatlış çok faydasını görürsünHosbulduk canim. Iyiyim. Sen nasilsin asil? Devam mi tabatalara? Bu haftaHedef60kgolmak e siz vermistim, 10000 adim deniycem hergun. Bitirmekte zorlaniyorum ama el mecbur
Cok guzeller. Hele su ilkine bayildim. Benim mutfagim kucuk. Bir tane 12 kisilik yemek takimim var misafire biZe herkese onu kullaniyorumBegonya2
Bak canım çok sade çok hoşKaraca Pure 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı | Karaca
Karaca Pure 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı peşin fiyatına 6 taksit ile 1.299 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.krc.com.tr
Karaca Marianna 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Karaca
Kütahya Porselen 8770 Desen 24 Parça Yemek Seti 6 Kişilik Yemek Takımları Kütahya Porselen 8770 Desen 24 parça 6 Kişilik
Kütahya Porselen Marine serisi 24 Parça 9332 Desen Yemek Seti 6 Kişilik Yemek Takımları Kütahya Porselen 264
Kütahya Porselen Marine serisi 24 Parça 9332 Desen Yemek Seti 6 Kişilik Yemek Takımları Kütahya Porselen Marine serisi 24 Parça 9332 Desen Yemek Seti 6 Adet 25 cm Servis Tabağı 6 Adet 22 cm Çukur Tabak 6 Adet 20 cm Pasta Tabağı 6 Adet 15 cm Kaseden Oluşmaktadır. Kütahya Porselen 264kutahyaporselen.com
Kütahya Porselen 9993 Desen 24 Parça Yemek Seti 6 Kişilik Yemek Takımları Kütahya Porselen 9993 Desen 24 parça 6 Kişilik
Bunları bayıldım canım ah keşke bende şuan takım alsamoff daha hiç kullanmadan sıkıldım. Birer birer eksiltsem mi acaba
Seni dinlefim canim. Bol bol yurudumAy haaarika harika
Insallah canim.Tatlış çok faydasını görürsün
Hadi hadi yapıcaksınSeni dinlefim canim. Bol bol yurudumbugun de hedef 10000 adim ama simdilik 977 olmus
Onlar kuru et ekmek filan mı yiyor cnm kendileri yapıpInsallah canim.
Cok kuru yemek yedim gunlerce. Sadece birgun corba vardi. Ben alismisim hep sulu sebze yemegine fazla kuru midemi agritti biraz.
İnşallah ortim beraber yine yaparız.. budefa temelli gitsin gelmesin kilocuklarİnşallah canım ya faydasını çok göreceksin ama ben daha önce 96 kilodan 80 kiloya kadar indiğim süreçte 46 bedenden 42 bedene düşmüştüm Leslie sayesinde sonra tabi hepsini fazlasıyla geri aldım
Cnm yeşil çay da içBu su neden bu kadar önemli ya. Sabahtan beri içiyorum uygulama hatırlattıkça. İçim dışım su oldu, tuvaletten çıkamıyorum.Bu kadar işe yaramasa tövbe içmem...
Evet canım totalde az ama kalori olarak azda sayılmaz ama mutluyum sabah tartıda düne göre - 100 daha gördümCanım afiyet olsun totalde az yemişsinama gofret olmasa daha iyi sanki ödem yapabilir dikkat et
Evet kaptanım dün ve bugün iyi değilim nedense şekerim mi düşüyor tansiyonumla mı alakalı anlamadım dün baya kötü geçti ama sabah tartıda dünkü yediklerime göre - 100 daha gördüm o yüzden mutluyum.Günlerdir beklenen fasülyeye kavuşulmuşafiyet olsun yanii ekmekler fazla gibi gözüksede öğlen yediğin için kapatıyor bence
Sporlar çok iyi
Afiyet olsun canım 2 günün menüsü de gayet iyi
Ama merak ettim sabah yediklerin seni tok tutuyor mu yoksa öğlene kadar bir zorluk çekiyor musun?
Yulaflı kahvaltıları seviyorum ama bendeki tokluk süresi 2 saatyumurtalı bir kahvaltının ise en az 4 saat o yüzden hep yumurtalı seçenekleri tercih ediyorum psikolojik mi bilmiyorum
Akşam yemeği olsaydı kızacaktım Ümran
Hemen hemen hergün menüde kıyıda köşede bir kaçamak oluyor bugün artı geldik ve biz hâlâ temiz bir menü alamadık
Cidden çok mu zor oluyor
Spor eklenmiş çok sevindim bravo
Canım barlara aldanma cidden çok kalorili oluyorlar o yüzden tadı çikolatadan farksız
Bunada baktım 155 kaloriama evde yüzde 80 bitter çikolata flaan bulundursan ondan tek karesi 24 kalori öyle düşün Max 2 yiyebilirsin
Gayet ölçülü canım afiyet olsun
Menü ve spor çok güzel canım
Karam diyince başta şu kütük gibi kalın olanlardan sanmıştımama seninki fena değil baktım 43 kalori
Ümmühannnnnedenn böyle kötü bu menü canım hafta sonu menüsü gibi valla
1 simit diyette çok fazla kuzum
Çikolatalı gofret için ceza vermek lazım bugün yada yarın 1000 zıp alırız
Evet ekmek harici güzel menü burcucum
Menün güzel canım afiyet olsun şifaaa olsun
Harikasınnnn
Çok güzel menü Edacım
Ooo ilk gün için şahane canım
Patates yemeği ile ekmek olmasaymış iyi olurmuş canım onun dışında güzel menün
Çok iyi canım
Harikasın canım suyu da arttırmışsın faydası olur inşallah
Canııım ben mavilere bayıldım gerçi ben porland ın tüm çeşitlerine bayılıyorum daKızlar günlük yemek takımım eskidi ve çoğu kırıldı yeni almak istiyorm inşaAllah
Aranzda bu tarz kullanan varmı? İyi olurmu sizce? Markası porland
Eki Görüntüle 2818318
Canım düzensiz uyku çok ödem yapar melisa çayı faln mı içsen acaba2 gündür doğru düzgün uykum yok o yüzden mi eksiye geçemiyorum ya
0 kaçamak yinede eksi yok
Yaa geçmiş olsun canım benim bahar alerjim var polenlere karşı ellerim falan isir isir olur kaşınır acaba bu tarz bişey olabilir miGünaydın arkadaşlarbenim alerjim vardı 4 gündür kurdeşen tarzı hastaneye gittim geldim. Daha spor kahvaltı yapıcam.
Canım sen hangi sehirdesin bende mimarımama suan is arıyorum.
Nice mutlu sağlıklı çok güzel yaşları olun oğluşunBu gün benim yavrumun doğum günü 1 yaşını doldurdu
Ahh deeyacım hoşgeldin tekrardan öyle alışmışız ki çok aradık seni. Keyifli vakit geçirmene dinlenmene de çok sevindim. Kaldığımız yerden devamCanim benim, asil sizsiniz benim motive kaynagim. Hepiniz sagolun veremesem de su emzirme donemini kilo almada. Atlatiyorum sayenizde
Canım menüm az ve öz olmuş bence sporlarında harika. Wc problemin çözüldümü naptın5 Nisan
Sabah
Filtre kahve
Ögle
Lorlu omlet, 1 havucu, çay, 2 ceviz
Aksam: 250 gr kıymalı bezelye yemeği, salata
Ara: 8 badem, yarım keçiboynuzu
Su: 2lt
Spor: 3 mil leslie, 50 dk antrenman agırlık
ummhnisa Cherry Mom Hedef60kgolmak
İyi ki doğmuş bıdık. Nice yaşlaraa.
Yaanice güzel yaslari olsun inşallah
Pasta yok canım Eltimin oğlu ameliyat olduHani pastası hani hani bak depresyona giriciimm
Teşekkür ederim kızlarNice mutlu guzel saglikli yillara canim
Teşekkür ederim canım oğluşm değil kızmNice mutlu sağlıklı çok güzel yaşları olun oğluşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?