Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya popo ben seviyorum da şekilli olmasını seviyorumama öyle olmasa da olur gibi geliyor banaablamın da hiç poposu yoktur o da ondan şikayetçi
Ben her yerimden kilo alıp veririm ama popo hariç 60 kiloyken de aynıydı 90 kiloyken de Azıcık oradan alsam hiç fena olmazdı kiloların çoğu göğüslerimde

Ekmegi de evde yapiyor gorumcem. Bir gun disarda ates yaktik sosis tarzi seyler icin. Bir gun balik kizartma birgun mangal derken kotu degildi ama kuruydu.
Sosis derdinde aklıma çöpler sosis geçirip pişirdikleri geldi aklıma sen hangi semtte oturuyorsun 2 yılda metronun son durağı kabaty de oturdum orman vardı ormana giderdik çöpler sosis takıp pişirirlerdi

Ben de seninle orti olduguma cok mutlu oldum canim
Himm ee madem ortim 10000 adim atiyorsun seni yalniz birakmayayim

Gordugum tek yer ev ve orman oldu canim ama iyi geldi acikcasi.
Bak attım canım onbini geçtim canım bende çok mutlu oldum

Eklentiler

• Screenshot_20210406_205530_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 17
Ya popo ben seviyorum da şekilli olmasını seviyorumama öyle olmasa da olur gibi geliyor banaablamın da hiç poposu yoktur o da ondan şikayetçi
Yaa benimki dışa doğru çıkık, kendimi bildim bileli. Ama sırf bu yüzden pantolonlar o kadar zor geçiyor ki ordan... Sonra da belim bol kalıyor. Gıcık bir durum

Yaa benimki dışa doğru çıkık, kendimi bildim bileli. Ama sırf bu yüzden pantolonlar o kadar zor geçiyor ki ordan... Sonra da belim bol kalıyor. Gıcık bir durum
Ay evet 36 bedenim (şu anda ama 38e yakın 36bedenlerden)36 alıuorum zor geçiyor belden hafif bol güzel oluyor 38 alınca hepten bol oluyor

squattır donkey kick tir artırmak gerekiyor galiba cnm şu emekler pozisyonda yukarı kaldırılan
Yapıyorum canım yapmam mıııı ama ben reformer pilatese gitmek istiyorum çünkü senelerdir spor yaparım ama bacaklarım hep sıkıntılı kalmıştır ya da ben öyle görüyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…