- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.301
Aynen aynen poposu falan baya sıkı benden bile sıkıOo demek kas yapısı iyi canım maşallah
ooooAynen aynen poposu falan baya sıkı benden bile sıkı
Ya popo ben seviyorum da şekilli olmasını seviyorumooooama kilo verince gitti benimki yaa
Ben her yerimden kilo alıp veririm ama popo hariçYa popo ben seviyorum da şekilli olmasını seviyorumama öyle olmasa da olur gibi geliyor bana ablamın da hiç poposu yoktur o da ondan şikayetçi
Benim de gelen kilolar direkt kalça ve alt göbekBen her yerimden kilo alıp veririm ama popo hariç60 kiloyken de aynıydı 90 kiloyken de Azıcık oradan alsam hiç fena olmazdı kiloların çoğu göğüslerimde
üst bacaktan incelirsem kıvrım olacak ha gayret kendimYa popo ben seviyorum da şekilli olmasını seviyorumama öyle olmasa da olur gibi geliyor bana ablamın da hiç poposu yoktur o da ondan şikayetçi
Sosis derdinde aklıma çöpler sosis geçirip pişirdikleri geldi aklıma sen hangi semtte oturuyorsun 2 yılda metronun son durağı kabaty de oturdum orman vardı ormana giderdik çöpler sosis takıp pişirirlerdiEkmegi de evde yapiyor gorumcem. Bir gun disarda ates yaktik sosis tarzi seyler icin. Bir gun balik kizartma birgun mangal derken kotu degildi ama kuruydu.
Mesajını gördüm ve kendime bir yeşil çay demledim.Cnm yeşil çay da iç
Sıkıntılı olduğum gözüme batan tek yer üst bacaklarım galiba yaüst bacaktan incelirsem kıvrım olacak ha gayret kendim
Bak attım canım onbini geçtim canım bende çok mutlu oldumBen de seninle orti olduguma cok mutlu oldum canim
Himm ee madem ortim 10000 adim atiyorsun seni yalniz birakmayayim
Gordugum tek yer ev ve orman oldu canimama iyi geldi acikcasi.
Yaa benimki dışa doğru çıkık, kendimi bildim bileli.Ya popo ben seviyorum da şekilli olmasını seviyorumama öyle olmasa da olur gibi geliyor bana ablamın da hiç poposu yoktur o da ondan şikayetçi
Oh çok iyi yaptın canımMesajını gördüm ve kendime bir yeşil çay demledim.
Ay evet 36 bedenim (şu anda ama 38e yakın 36bedenlerden)Yaa benimki dışa doğru çıkık, kendimi bildim bileli.Ama sırf bu yüzden pantolonlar o kadar zor geçiyor ki ordan... Sonra da belim bol kalıyor. Gıcık bir durum
squattır donkey kick tir artırmak gerekiyor galiba cnm şu emekler pozisyonda yukarı kaldırılanSıkıntılı olduğum gözüme batan tek yer üst bacaklarım galiba yabazen güzel nizamlı gözüküyor bazen de lan ben baya kalınım diyorum ama ne ladar zayıflarsam zayıflayayım hep aynı
ona kıvrım deniyor ve şanslısınYaa benimki dışa doğru çıkık, kendimi bildim bileli.Ama sırf bu yüzden pantolonlar o kadar zor geçiyor ki ordan... Sonra da belim bol kalıyor. Gıcık bir durum
İnş fazla zayıflayınca bi yere gitmez o zaman.ona kıvrım deniyor ve şanslısın
Yapıyorum canım yapmam mıııı ama ben reformer pilatese gitmek istiyorum çünkü senelerdir spor yaparım ama bacaklarım hep sıkıntılı kalmıştır ya da ben öyle görüyorum bilmiyorumsquattır donkey kick tir artırmak gerekiyor galiba cnm şu emekler pozisyonda yukarı kaldırılan
Ben de sendenim gitmiyor canım merak etme en min kilomda bile vardıİnş fazla zayıflayınca bi yere gitmez o zaman.Bi de onu geri getirmek için uğraşmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?