- 25 Şubat 2021
- 1.808
- 1.861
- 83
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.261
Evet doğru gerçektenbu 3 günü fırsat gibi görürsek haftayı -500 e tamamlarız canım senin biraz daha hızlanman gerekiyor ama düğünümüz var uyandırayım
Hoş geldinnCok guzeller. Hele su ilkine bayildim. Benim mutfagim kucuk. Bir tane 12 kisilik yemek takimim var misafire biZe herkese onu kullaniyorum
Yaa rabbim şifa versin kuzuyaPasta yok canım Eltimin oğlu ameliyat olduaçık kalp ameliyatı 7 saat sürdü
Teşekkür ederim canım oğluşm değil kızm
İyi fikirHoş geldinnben de çeyizime günlük yemek tabağı almaktansa 12 kişilik yemrk takımı alıp her şeyde onu kullanmak var planlarımda ama çok beğendiğim olursa olabilir belki bi günlük ama kahvaltı takımı asla almam
Bence onlara her şey olur yaİyi fikirbenim çeyiz zaten azdı bozduk kullanıoz eskiyo bi de hani ne bilim eşim isticek mi beğenicek mi o eşyaları
Yeni almak daha iyi
Ne güzel demek onları da yemeden daha iyi bir eksi görebilirsinSelam kızlar nasılsınız giremedim bugün Bi yoğunluk vardı
Evet canım totalde az ama kalori olarak azda sayılmaz ama mutluyum sabah tartıda düne göre - 100 daha gördüm
Evet kaptanım dün ve bugün iyi değilim nedense şekerim mi düşüyor tansiyonumla mı alakalı anlamadım dün baya kötü geçti ama sabah tartıda dünkü yediklerime göre - 100 daha gördüm o yüzden mutluyum.
Canııım ben mavilere bayıldım gerçi ben porland ın tüm çeşitlerine bayılıyorum da
Canım düzensiz uyku çok ödem yapar melisa çayı faln mı içsen acaba
Yaa geçmiş olsun canım benim bahar alerjim var polenlere karşı ellerim falan isir isir olur kaşınır acaba bu tarz bişey olabilir mi
Nice mutlu sağlıklı çok güzel yaşları olun oğluşun
Ahh deeyacım hoşgeldin tekrardan öyle alışmışız ki çok aradık seni. Keyifli vakit geçirmene dinlenmene de çok sevindim. Kaldığımız yerden devam
Wc problemi cözüldü bugün yulaflı kahvaltıdan sonraCanım menüm az ve öz olmuş bence sporlarında harika. Wc problemin çözüldümü naptın
Var canim. Ben yurudukce o da benimle yuruduHadi hadi yapıcaksın
Köpeklari de var mı
Ekmegi de evde yapiyor gorumcem. Bir gun disarda ates yaktik sosis tarzi seyler icin. Bir gun balik kizartma birgun mangal derken kotu degildi ama kuruydu.Onlar kuru et ekmek filan mı yiyor cnm kendileri yapıp
Sagol canim. Aynen devamSelam kızlar nasılsınız giremedim bugün Bi yoğunluk vardı
Evet canım totalde az ama kalori olarak azda sayılmaz ama mutluyum sabah tartıda düne göre - 100 daha gördüm
Evet kaptanım dün ve bugün iyi değilim nedense şekerim mi düşüyor tansiyonumla mı alakalı anlamadım dün baya kötü geçti ama sabah tartıda dünkü yediklerime göre - 100 daha gördüm o yüzden mutluyum.
Canııım ben mavilere bayıldım gerçi ben porland ın tüm çeşitlerine bayılıyorum da
Canım düzensiz uyku çok ödem yapar melisa çayı faln mı içsen acaba
Yaa geçmiş olsun canım benim bahar alerjim var polenlere karşı ellerim falan isir isir olur kaşınır acaba bu tarz bişey olabilir mi
Nice mutlu sağlıklı çok güzel yaşları olun oğluşun
Ahh deeyacım hoşgeldin tekrardan öyle alışmışız ki çok aradık seni. Keyifli vakit geçirmene dinlenmene de çok sevindim. Kaldığımız yerden devam
Hosbulduk canimHoş geldinnben de çeyizime günlük yemek tabağı almaktansa 12 kişilik yemrk takımı alıp her şeyde onu kullanmak var planlarımda ama çok beğendiğim olursa olabilir belki bi günlük ama kahvaltı takımı asla almam
Gecmis olsun canim ya. Insallah operasyondan sonra kisa surede iyilessin cocuk.Pasta yok canım Eltimin oğlu ameliyat olduaçık kalp ameliyatı 7 saat sürdü
Teşekkür ederim kızlar
Teşekkür ederim canım oğluşm değil kızm
Ilerde istedigini alirsiniz canim evinize. Tek mutlu mesut olacagin senin kiymetini bilecek birisi olsun da gerisi hiic onemli degilİyi fikirbenim çeyiz zaten azdı bozduk kullanıoz eskiyo bi de hani ne bilim eşim isticek mi beğenicek mi o eşyaları
Yeni almak daha iyi
Olur inşallah. Benim de evim olsun artık ben ev istiyorum(yanlış anlaşılma olmasın evlenmek değilHosbulduk canim
Aslinda hosuma gidiyor kahvalti takimlari da yerim yok kiyacak. Ilerde bahceli ev filan alirsak o zaman belki cok yerim olunca alirim
İnsan kendi evi düzeni olmayınca böyle seylere heves edemiyorOlur inşallah. Benim de evim olsun artık ben ev istiyorum(yanlış anlaşılma olmasın evlenmek değilsadece kendi evim olsun istiyorum) ama bu ailemin yanında yaşarken çok zor ancak şehir dışına çıkarsam belki neler alır neler yaparım sürekli hayal ediyorum yaaaaaa
Anliyorum canim seni. Oyle tabi kendi hayatini kurmak farkli birsey. Okul bitince basvur sehirdisinda islereOlur inşallah. Benim de evim olsun artık ben ev istiyorum(yanlış anlaşılma olmasın evlenmek değilsadece kendi evim olsun istiyorum) ama bu ailemin yanında yaşarken çok zor ancak şehir dışına çıkarsam belki neler alır neler yaparım sürekli hayal ediyorum yaaaaaa
İnşaAllah inşaAllah canım ilk 3 gün çok kritikmişGecmis olsun canim ya. Insallah operasyondan sonra kisa surede iyilessin cocuk.
Evet ya heves ediyorum ama boş yaniİnsan kendi evi düzeni olmayınca böyle seylere heves edemiyoral benden de o kadar
Valla başvuracağım ama ilk 1 sene kpss çalışacağım o sırada memelekette işimi iyi öğreneceğim yerlere gidip yalvarıp aldırtacağım kendimiAnliyorum canim seni. Oyle tabi kendi hayatini kurmak farkli birsey. Okul bitince basvur sehirdisinda islere
Insallah hayalinj kurdugun gibi istedigin gibi bir evin, hayatin olsun canim.
Çok çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin kuzucuğunİnşaAllah inşaAllah canım ilk 3 gün çok kritikmiş
Tabi canim ya simdi operasyondan sonra 2-3 gun yogun bakimda kalir. Oyy yavrum insallah tek iyilessin de gozunu acsin sagsaglim.İnşaAllah inşaAllah canım ilk 3 gün çok kritikmiş
Alirlar canim, senden iyisini mi bulacaklar . onemli olan biryerden baslamak zaten gerisi geliyor sonraEvet ya heves ediyorum ama boş yani
Valla başvuracağım ama ilk 1 sene kpss çalışacağım o sırada memelekette işimi iyi öğreneceğim yerlere gidip yalvarıp aldırtacağım kendimi
Çok çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin kuzucuğun
Amin inşallahAlirlar canim, senden iyisini mi bulacaklar . onemli olan biryerden baslamak zaten gerisi geliyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?