Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok guzeller. Hele su ilkine bayildim. Benim mutfagim kucuk. Bir tane 12 kisilik yemek takimim var misafire biZe herkese onu kullaniyorum
Hoş geldinnben de çeyizime günlük yemek tabağı almaktansa 12 kişilik yemrk takımı alıp her şeyde onu kullanmak var planlarımda ama çok beğendiğim olursa olabilir belki bi günlükama kahvaltı takımı asla almam

İyi fikir benim çeyiz zaten azdı bozduk kullanıoz eskiyo bi de hani ne bilim eşim isticek mi beğenicek mi o eşyaları
Yeni almak daha iyi

İyi fikir benim çeyiz zaten azdı bozduk kullanıoz eskiyo bi de hani ne bilim eşim isticek mi beğenicek mi o eşyaları
Yeni almak daha iyi
Bence onlara her şey olur yayani ben çeyizimi yapmaya başlamıyorum ama mutfak benim alanım olur benim aldıklarımı beğenmezse alır yenilerini napalım

Ne güzel demek onları da yemeden daha iyi bir eksi görebilirsin benim farklı bahar alerjisi de oluyorm o ayrı parmaklarım kalınığ böyle su toplar gibi oluyor. Ama simdi oldugum kaşıntılı ama kırmızı benek oluyor cok kaşıyınca yara oluyor. Neyseki ilaçlar iyi geldi gibi:)
Canım menüm az ve öz olmuş bence sporlarında harika. Wc problemin çözüldümü naptın
Wc problemi cözüldü bugün yulaflı kahvaltıdan sonra insan buna da sevinebiliyormus.

Sagol canim. Aynen devam
Kolay gelsin sana da

Hosbulduk canim
Aslinda hosuma gidiyor kahvalti takimlari da yerim yok kiyacak. Ilerde bahceli ev filan alirsak o zaman belki cok yerim olunca alirim

Yeni almak daha iyi
Ilerde istedigini alirsiniz canim evinize. Tek mutlu mesut olacagin senin kiymetini bilecek birisi olsun da gerisi hiic onemli degil
Var mi bakalim bir aday? var mi robin hood un

Hosbulduk canim
Aslinda hosuma gidiyor kahvalti takimlari da yerim yok kiyacak. Ilerde bahceli ev filan alirsak o zaman belki cok yerim olunca alirim
Olur inşallah. Benim de evim olsun artık ben ev istiyorum(yanlış anlaşılma olmasın evlenmek değilsadece kendi evim olsun istiyorum) ama bu ailemin yanında yaşarken çok zor ancak şehir dışına çıkarsam belki neler alır neler yaparım sürekli hayal ediyorum yaaaaaa

İnsan kendi evi düzeni olmayınca böyle seylere heves edemiyor al benden de o kadar

Anliyorum canim seni. Oyle tabi kendi hayatini kurmak farkli birsey. Okul bitince basvur sehirdisinda islere
Insallah hayalinj kurdugun gibi istedigin gibi bir evin, hayatin olsun canim.

İnsan kendi evi düzeni olmayınca böyle seylere heves edemiyor al benden de o kadar
Evet ya heves ediyorum ama boş yani
Anliyorum canim seni. Oyle tabi kendi hayatini kurmak farkli birsey. Okul bitince basvur sehirdisinda islere
Insallah hayalinj kurdugun gibi istedigin gibi bir evin, hayatin olsun canim.
Valla başvuracağım ama ilk 1 sene kpss çalışacağım o sırada memelekette işimi iyi öğreneceğim yerlere gidip yalvarıp aldırtacağım kendimi
İnşaAllah inşaAllah canım ilk 3 gün çok kritikmiş
Çok çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin kuzucuğun

Alirlar canim, senden iyisini mi bulacaklar . onemli olan biryerden baslamak zaten gerisi geliyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…