Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Baktım doktorun adına instagramda sayfası varmış canım

İşler yeni bitti yürüyüşe 6 buçuk gibi çıkarım zıp zıplara başlarım birazdan
Ohh mis temiz havada en guzeli canim. Burda soguk baya hava. Biraz isinsin en azindan 10 derece filan olsun. Ben de disarda spor yapmak istiyorum.

Bugun ben her yarim saatte bir 1000 adim, 100 zip yaptim bitmek uzere. Ins vakit olursa adimlar ve zip bitince agirlikli kardio yapasim var.

Senin ki psikolojik olabilir bence vücudunu kendi haline birak açligi unut sil kafandan yiyecek dusunme bunu yiyemiyorum bunu canim istiyor deme vucudu strese sokmamaya calis. Ben en gec 2 bucukta bitiriyorum yemeyi sonra yemegin tuzuna bile bakmiyorum alistim artik aclik hissetmiyorum sende bi kac gun zorlanirsin sonra erken bitirmeye alisirsin bi kac gun vazgecmeden denersen istedigin yone gidersin. -200 kotu degil burada cumaya kadar -500 rahat gorursun az gibi gelebilir ama yagdan veriryorsan cok fark eder. Ben gecen yil aylarca ayda 1 kiloyu goremedigim zamanlar cok oldu 100gr ancak veriyordum sporla falan -200 u zor goruyordum. Ama yine az geliyorsa sen vucudunu daha iyi tanirsin daha fazla verebilirim diyorsan biseyleri degistirmen lazim o zaman. Az da olsa verebiliyor olmak hic yoktan eve almaktan cok cok iyi caninj sikma

Bi hevesle alıyor insan ama mankendeki gibi durmuyor yine de Bi de benim boyum kısa olduğu için 70'ler ekstradan şüşko gösteriyor. Hepimiz zayıflayacağız eminim, sadece zamana ihtiyacımız var. :)))
Benim de boyum 1.57 canımben zayıflama serüvenime 66 kiloda başladım yani benim tartıda gördüğüm oydu belki daha fazla olduğum zamanlarda olmuştur ama bilmiyorum66 kilodan 50ye düştüm yüzüm gözüm çöktü kendimi iyi hissedemediğim için birkaç kilo alıp 53 54lerde koruyordum 2 senedir tabi kışın 56 57lere çıktığım oluyordu ama okula gidince onlarda hop uçuyorduşimdi o 57 58 ler bile o kadar fazla gelmeyr başlıyor ki hemen önünü alıyorsun zaten tekrar eski kilona çıkman imkansız gibi bir şey

Herkese merhabalar giremedim bugün çarşıda işim vardı geldim yemek yedim dersim var onun başına oturdum bir yandan da sodamı içiyorum şimdi sizler napıyorsunuz bakalım
Iyi dersler fistik. Bugun ben ilk defa 30 dakikada 40 dakikada bir kalkip 1000 adim, 100 zip yapiyorum. Erkenden bitirdim adimlarimi da ziplarimi da

Herkese merhabalar giremedim bugün çarşıda işim vardı geldim yemek yedim dersim var onun başına oturdum bir yandan da sodamı içiyorum şimdi sizler napıyorsunuz bakalım
Ben iki haftadır izinli olduğum için tembellik yapıyorum ancak Netflix te dizi izleme modundayım son senemde KPSS çalışacağım diye çok kilo almıştım canım sen ders çalışıyorum dedikçe kütüphanede ders çalıştığım ve sürekli tıkındığım günler gözümde canlanıyor

Ah ah lisede ben de öyle tıkınıp ders çalışırdım hele dershaneye giderdim her gün neredeyse tok olmama rağmen 1 paket çiziviçle bi şişe gazoz içerdim
Supersin fistik masallah
Sağ ol canımsana da maşallah sen de evin içindr tamamlıuorsun o 10bin adımı ben ancak dışarıya çıkınca

Ne güzel yazmışsın sağol canım
Ramazana kadar erken bitireceğim inşaAllah erken yersem eksiye geçiyorum

Bende bakıyorum canım yalnız değilsin Siyah olmayan mayo almak istiyorum kendime
Tabiikiii rengarenk alıcaz yaaa siyahta neymiiş Gerçi ben şuanda çok önemsemiyorum canım renkli istiyosa renkli giyiyorum, amaan kiloluyum illa siyah giyeyimde kapatsın gibi bi fikirde olmadım hiç
Yaa ben de bakıyorum bakıyorum 2 gündür. Sonra diyorum ki hala 70 kilosun kendine gel Bir an önce zayıflar mıyız ki?
Aayyy saçmalama öyle şey mi olur 10 kilo verdiğimde mutlaka güzel ciciler alıcam kendime mesela, çünkü aman daha kilo vermem lazım dur şimdi almayayım diye diye bu sefer bi yerden sonra sıkılıyo insan off hala hedefime gelemedim diyip modu düşüyo ama buna izin vermicem mesela başladığım kilodan itibaren 10 kilo verince 78 oluyor yani 78 olunca yeni ciciler gelecek Sonra bi 10 kilo verince yine alıcam, bi daha mı gelcez dünyaya

Kıyafetlerde renkli alıyorum giyiyorum ama niyeyse bütün mayolarım siyah renk şöyle bir 15 kilo versem yaza kadar en renklisinden alacağım

Hoplaya ziplaya tamamladim kar yagiyir disarda buzz gibi hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…