- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.501
Ohh mis temiz havada en guzeli canim. Burda soguk baya hava. Biraz isinsin en azindan 10 derece filan olsun. Ben de disarda spor yapmak istiyorum.Baktım doktorun adına instagramda sayfası varmış canım
İşler yeni bitti yürüyüşe 6 buçuk gibi çıkarım zıp zıplara başlarım birazdan
Senin ki psikolojik olabilir bence vücudunu kendi haline birak açligi unut sil kafandan yiyecek dusunme bunu yiyemiyorum bunu canim istiyor deme vucudu strese sokmamaya calis. Ben en gec 2 bucukta bitiriyorum yemeyi sonra yemegin tuzuna bile bakmiyorum alistim artik aclik hissetmiyorum sende bi kac gun zorlanirsin sonra erken bitirmeye alisirsin bi kac gun vazgecmeden denersen istedigin yone gidersin. -200 kotu degil burada cumaya kadar -500 rahat gorursun az gibi gelebilir ama yagdan veriryorsan cok fark eder. Ben gecen yil aylarca ayda 1 kiloyu goremedigim zamanlar cok oldu 100gr ancak veriyordum sporla falan -200 u zor goruyordum. Ama yine az geliyorsa sen vucudunu daha iyi tanirsin daha fazla verebilirim diyorsan biseyleri degistirmen lazim o zaman. Az da olsa verebiliyor olmak hic yoktan eve almaktan cok cok iyi caninj sikmaBu gün ve yarın yeme işini erken bitireceğim inşaAllah
16 17 arası yicem yemeğimi inşaAllah
Yoksa düzgün bir eksi gelemicekneden böyle oldu bilmiyorum ama çok can sıkıcı
Tüm hafta dikkat ettim nerdeyse daha sadece - 200 düm sabah
Burasi da oyle cok guzeldi havaAnkarada hava miss gibi 24 derece
Kolay gelsin ve simdiden afiyet olsun ortimBen tavuk ciğer almaya ordan pazara akşam ciğer var
Benim de boyum 1.57 canımBi hevesle alıyor insan ama mankendeki gibi durmuyor yine deBi de benim boyum kısa olduğu için 70'ler ekstradan şüşko gösteriyor. Hepimiz zayıflayacağız eminim, sadece zamana ihtiyacımız var. :)))
Iyi dersler fistik. Bugun ben ilk defa 30 dakikada 40 dakikada bir kalkip 1000 adim, 100 zip yapiyorum. Erkenden bitirdim adimlarimi da ziplarimi daHerkese merhabalar giremedim bugün çarşıda işim vardı geldim yemek yedim dersim var onun başına oturdum bir yandan da sodamı içiyorum şimdi sizler napıyorsunuz bakalım
Benim de 10bin adım olmasına tam 250 adım kalmışIyi dersler fistik. Bugun ben ilk defa 30 dakikada 40 dakikada bir kalkip 1000 adim, 100 zip yapiyorum. Erkenden bitirdim adimlarimi da ziplarimi da
Ben iki haftadır izinli olduğum için tembellik yapıyorum ancakHerkese merhabalar giremedim bugün çarşıda işim vardı geldim yemek yedim dersim var onun başına oturdum bir yandan da sodamı içiyorum şimdi sizler napıyorsunuz bakalım
Supersin fistik masallahBenim de 10bin adım olmasına tam 250 adım kalmışders dinlerken tepinip tamamlayayım yediklerimi de sindireyim zıp yapacağım
Ah ah lisede ben de öyle tıkınıp ders çalışırdım hele dershaneye giderdim her gün neredeyse tok olmama rağmen 1 paket çiziviçle bi şişe gazoz içerdimBen iki haftadır izinli olduğum için tembellik yapıyorum ancakNetflix te dizi izleme modundayım son senemde KPSS çalışacağım diye çok kilo almıştım canım sen ders çalışıyorum dedikçe kütüphanede ders çalıştığım ve sürekli tıkındığım günler gözümde canlanıyor
Sağ ol canımSupersin fistik masallah
Ne güzel yazmışsın sağol canımSenin ki psikolojik olabilir bence vücudunu kendi haline birak açligi unut sil kafandan yiyecek dusunme bunu yiyemiyorum bunu canim istiyor deme vucudu strese sokmamaya calis. Ben en gec 2 bucukta bitiriyorum yemeyi sonra yemegin tuzuna bile bakmiyorum alistim artik aclik hissetmiyorum sende bi kac gun zorlanirsin sonra erken bitirmeye alisirsin bi kac gun vazgecmeden denersen istedigin yone gidersin. -200 kotu degil burada cumaya kadar -500 rahat gorursun az gibi gelebilir ama yagdan veriryorsan cok fark eder. Ben gecen yil aylarca ayda 1 kiloyu goremedigim zamanlar cok oldu 100gr ancak veriyordum sporla falan -200 u zor goruyordum. Ama yine az geliyorsa sen vucudunu daha iyi tanirsin daha fazla verebilirim diyorsan biseyleri degistirmen lazim o zaman. Az da olsa verebiliyor olmak hic yoktan eve almaktan cok cok iyi caninj sikma
Tabiikiii rengarenk alıcaz yaaa siyahta neymiişBende bakıyorum canım yalnız değilsinSiyah olmayan mayo almak istiyorum kendime
Aayyy saçmalama öyle şey mi olur 10 kilo verdiğimde mutlaka güzel ciciler alıcam kendime mesela, çünkü aman daha kilo vermem lazım dur şimdi almayayım diye diye bu sefer bi yerden sonra sıkılıyo insan off hala hedefime gelemedim diyip modu düşüyo ama buna izin vermicem mesela başladığım kilodan itibaren 10 kilo verince 78 oluyor yani 78 olunca yeni ciciler gelecekYaa ben de bakıyorum bakıyorum 2 gündür. Sonra diyorum ki hala 70 kilosun kendine gelBir an önce zayıflar mıyız ki?
Sağol cnm geçici yaptı akrilikmiş bi daha gidicem cumartesikolay gelsin canim
Canım beniim inşallahBızttt diye yapsınlar geçsin hiç hissetme bile kuzum
Aaa sen yaza tam bir afet olucaan heeee ona mı hazırlık buu
Teşekkürler canım yaptım şimdi yemeğimiKolay gelsin ve simdiden afiyet olsun ortim
Kıyafetlerde renkli alıyorum giyiyorum ama niyeyse bütün mayolarım siyah renkTabiikiii rengarenk alıcaz yaaa siyahta neymiişGerçi ben şuanda çok önemsemiyorum canım renkli istiyosa renkli giyiyorum, amaan kiloluyum illa siyah giyeyimde kapatsın gibi bi fikirde olmadım hiç
Aayyy saçmalama öyle şey mi olur 10 kilo verdiğimde mutlaka güzel ciciler alıcam kendime mesela, çünkü aman daha kilo vermem lazım dur şimdi almayayım diye diye bu sefer bi yerden sonra sıkılıyo insan off hala hedefime gelemedim diyip modu düşüyo ama buna izin vermicem mesela başladığım kilodan itibaren 10 kilo verince 78 oluyor yani 78 olunca yeni ciciler gelecekSonra bi 10 kilo verince yine alıcam, bi daha mı gelcez dünyaya
Hoplaya ziplaya tamamladimAh ah lisede ben de öyle tıkınıp ders çalışırdım hele dershaneye giderdim her gün neredeyse tok olmama rağmen 1 paket çiziviçle bi şişe gazoz içerdim
Sağ ol canımsana da maşallah sen de evin içindr tamamlıuorsun o 10bin adımı ben ancak dışarıya çıkınca
Anlasim canim. Gecmis olsunSağol cnm geçici yaptı akrilikmiş bi daha gidicem cumartesi
Canım beniim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?