- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.521
Valla burda bugğn hava 25 dereceydi çok güzeldi çok sıcaktıHoplaya ziplaya tamamladimkar yagiyir disarda buzz gibi hava
Bnde çok severimAy ya benim en sevdiğim şeylerden birisi de tavuk dürüm şu hayat usulü olanlardan bugün kaç kere geçtim gittim önündenama cuma günü gidip alıp yiyeceğim karar verdim kahvaltımı ya yapmayıp ya da hafif yapıp yürüme gidip alıp geri yürğme eve gelip yiyeceğim
Hatay yazacağım yere de hayat yazmışımBnde çok severim
Nasi gecti canim iyi misin şimdisağol cnm yok ağrım yok cnm sinirleri almıştı inşallah bugün de kolay geçer
aa sormadan yapması hoş olmamış
Valla ilk defa karsilasiyorum canim bakalim nasi devam edicekEe ama belki senin bir rahatsızlığın var etkileyecek yememen gerek. O zaman herkese aynı listeyi yazıp gönderiyolar demekki, diyetisyenleri bu sebepten sadece sevmiyorum
50 benim için bir hayal yahuBenim de boyum 1.57 canımben zayıflama serüvenime 66 kiloda başladım yani benim tartıda gördüğüm oydu belki daha fazla olduğum zamanlarda olmuştur ama bilmiyorum 66 kilodan 50ye düştüm yüzüm gözüm çöktü kendimi iyi hissedemediğim için birkaç kilo alıp 53 54lerde koruyordum 2 senedir tabi kışın 56 57lere çıktığım oluyordu ama okula gidince onlarda hop uçuyordu şimdi o 57 58 ler bile o kadar fazla gelmeyr başlıyor ki hemen önünü alıyorsun zaten tekrar eski kilona çıkman imkansız gibi bir şey
Orası öyle tabii, ben de mutlaka alırım bi iki bi parça.Tabiikiii rengarenk alıcaz yaaa siyahta neymiişGerçi ben şuanda çok önemsemiyorum canım renkli istiyosa renkli giyiyorum, amaan kiloluyum illa siyah giyeyimde kapatsın gibi bi fikirde olmadım hiç
Aayyy saçmalama öyle şey mi olur 10 kilo verdiğimde mutlaka güzel ciciler alıcam kendime mesela, çünkü aman daha kilo vermem lazım dur şimdi almayayım diye diye bu sefer bi yerden sonra sıkılıyo insan off hala hedefime gelemedim diyip modu düşüyo ama buna izin vermicem mesela başladığım kilodan itibaren 10 kilo verince 78 oluyor yani 78 olunca yeni ciciler gelecekSonra bi 10 kilo verince yine alıcam, bi daha mı gelcez dünyaya
Gecmis olsun fistikValla burda bugğn hava 25 dereceydi çok güzeldi çok sıcaktıben de tamamladım 10bine ama zıp için bekleyeceğim biraz dersten sonra başım çok ağırdı geçmedi de
53 54 e alıştıktan sonra benim için de hayal oldu50 benim için bir hayal yahu56-57 olsam var ya dünyada benden mutlusu olmazdı herhalde ilk hedef 62-63. Zaten listeye girmem için de o civarda olmam lazımdı sanırım. Ben alt listede uzunca bir süre takılıcam gibi sjdjsjdjskdk
Orası öyle tabii, ben de mutlaka alırım bi iki bi parça.Öyle de yaşanmaz. Mükemmel durmasa da eski halinden kat kat güzel durunca insan çok mutlu oluyor.
Sağ ol canım ama fena çarptı beni uyumuşum namaz kılmak için uyandırdılarGecmis olsun fistik
Iyi olmus uyudugun. Demekki vucudun yorulmus, halsiz kalmis. Iyi gelmistir uyumakSağ ol canım ama fena çarptı beni uyumuşum namaz kılmak için uyandırdılar
Ya aşkolsun hatırlamaz mıyım? Listede gördüm ismini gelip direkt seni sordum görmedin sanırım o mesajımı :)Yaaa benim eski kaptanımmmm gelmişşş hoşgeldin morördekkkk belki hatırlamazsın beni ama ben geri geldimm
Yaza kadar 5 kg gitse süper olur zaten en son 7 kg fazlam vardı, 5’i gitse geriye ne kalırCanım gel geelll
Wcde yazarak takımı yürüten çok anne var burda
Zaten kaptanımızsın biliyorsunmenü spor vs kaydını tutunca kontrole giriyor insan otomatikman
Yaza kadar 5 kg gitse fena mı olur
Evet gerçekten karabatak oldum napsam ismimi mor ördekten kara batağa mı çevirsemSelam kaptanım hoşgeldinkarabatak gibisin valla
Evet karabiber yeniden bizle
Canim benim buzdolabim kucuk tekli alti buzluk ustu dolap. Kucuk oldugundan birsey curiyene kadar coktan kullanmus oluyoruz zaten.Kızlar dolapta hiç bişeyinz çürümüyomu?
Eşim nezaman baksa tevafuk bi sebze solmuş oluyo yada çürümüş oluyo bana dolaba bakmıyorsun diye laf söylenip duruyo sinir oluyorum....
Arkada kalıyo altta kalıyo bazen çürüyor yani bu tek bende mi oluyo?
Evet şimdilik gayet motiveyim bakalım. Umarım en azından 60 olana kadar bu hızla devam edebilirim.53 54 e alıştıktan sonra benim için de hayal olduama sen en iyisini yspıyoraun ilk başlarda küçük hedefler koyarak, öyle ilerlemek daha iyi
Benim pek çürümez canım ben bazı sebzeleri ya çok az alırım yada doğrayıp buzluğa atarımKızlar dolapta hiç bişeyinz çürümüyomu?
Eşim nezaman baksa tevafuk bi sebze solmuş oluyo yada çürümüş oluyo bana dolaba bakmıyorsun diye laf söylenip duruyo sinir oluyorum....
Afiyet olsun ortim. Menu de adimlarin da superSabah 8.30
3 yemek kaşığı sütlü yulaf lapası tarçınlı, kakaolu
Ara 9.00
1 türk kahvesi
Öğlen 13.00
2 yemek kaşığı közlenmiş patlican kavurması soğanlı
2 yemek kaşığı biberli domates
1 dilim ekmek
Ara 15.00
1 su bardağı greyfurt suyu
Akşam 18.00
1 kase şehriye çorbası
2 litre su
10.000 adım yürüyüş
Oh oh çok iyi yaza kadar ulaşırsın zaten ben de 2.5 ayda 10 11 kg vermiştim ilk zamanlardaEvet şimdilik gayet motiveyim bakalım. Umarım en azından 60 olana kadar bu hızla devam edebilirim.
Canim benim buzdolabim kucuk tekli alti buzluk ustu dolap. Kucuk oldugundan birsey curiyene kadar coktan kullanmus oluyoruz zaten.
Eger dolabin buyukse mesela sebze bolumunu ikiye ayir. Bir tarafa eski sebzeleri koy. Digerine yeni aldiklarini. Once eskileri bitir. Sonra yenileri ye. Aynisini meyvelere de yap. Boylelikle once eskileri yersi iz bitince yenileri. Ben buzlugu boyle yapiyorum. En ust kar hep eski etlere alt kat yeni etlere. Ust kat bosslmadan alttan hicbirsey almam mesela.
Benimde sebzem çookkk nadir kötü olurBenim pek çürümez canım ben bazı sebzeleri ya çok az alırım yada doğrayıp buzluğa atarım
Benimde önceden oluyordu canım artık her şeyi sayılı ve az alıyorum yeşillikleri de doğrayıp saklama kabına koyup dolaba koyuyorum öyle olunca daha uzun süre gidiyorKızlar dolapta hiç bişeyinz çürümüyomu?
Onuda duydum aslında denemek lazmBenimde önceden oluyordu canım artık her şeyi sayılı ve az alıyorum yeşillikleri de doğrayıp saklama kabına koyup dolaba koyuyorum öyle olunca daha uzun süre gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?