Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Onuda duydum aslında denemek lazm hergün salata yapmaya üşeniyorum doğranmışlardan alıp karıştırmak çok pratik
Tuppere mi koyuyorsun yoksa herhangi bi saklama kabı olur mu?
Tupper canım hatta eşime yaptırıyorum kesinlikle önceden hep çürütüyordum zor geliyordu eşim söyleniyordu yine çürütmüşsün diye artık hiç problem yaşamıyoruz

Senin bu yazın benim jetonu düşürdü
Şimdi ben suyu çok içtiğimde eksim az oluyo diye suyu canım istedikçe içiyordum ozaman ben kiloyu yağdan değil sudan veriyomuşm o yüzden de geri çabuk geliyomuuuşşay ben salakmışım
Cherry Mom kaptanım ben salakmışım

Estafurullah canim. Su onemli canim vucudundaki odemi ve fazla suyu tekrar suyla atiyorsun. Sorunu bulmana sevindim

Estafurullah canim. Su onemli canim vucudundaki odemi ve fazla suyu tekrar suyla atiyorsun. Sorunu bulmana sevindim
Ay valla sağol yaa
Bu hafta suyumu hep 3 lt içtim henüz daha 200 gr gitti demekki yağdan gittiği için az gitmiş ay valla mutlu oldm ya sıkıntımı buldum
Suyumu 3 lt içip günüde erken kapatırsam azda olsa spor yaparsam güzel eksiler görürüm inşaAllah

En az 2 lt icmelisin 3 cok gelirse 2.5 falanda ideal olur. 2 lt altina dusmemeye calis.

Hoplaya ziplaya tamamladim kar yagiyir disarda buzz gibi hava
Ooooh bizim kız spora döndüüüü
Nasi gecti canim iyi misin şimdi

Valla ilk defa karsilasiyorum canim bakalim nasi devam edicek
biraz daha iyiyim cnm uyudum biraz, iyi geldi iştah da kapandı zaten iyi bişey
cumatesi tekrar gidicem cnm sen nasılsın?
Iyi olmus uyudugun. Demekki vucudun yorulmus, halsiz kalmis. Iyi gelmistir uyumak
Ayy ben de uyumuşum valla ya diğer tarafa da dolgu yapıldı aralara cnm bayağı kanadı yine acı yok ama tadını alıyorum ya kaplama olacak olanı da iyice törpüledi cnm dişetinin içine kadar hatta biraz-hissettim ve kanadı - sonra akrilik maddesiymiş geçici kaplama yapıştırdı düşerse de korkma dedi cumartesi tekrar çağırdı cnm
Ayyy çok heyecanlııı

Gördüm sonradan görmemmi mesajını canım okadar mutlu oldum ki yorumunu görünce toplight nerde oda gelse ne güzel olur ben izne ayrıldıktan sonra bir türlü toparlayamadım kiloda almaya başladım ozaman sizinlede çok güzel kilolar vermiştim neyse bir gün sen sabastian özelden beni çağırdı dedim gel başla ve geldim tekrardan iyiki geldim diyorum inşallah sende gelirsin

Son düzenleme:
Genellikle yeşillikler çürüyor hemen o hafta tüketmek lazım canım

İnşallah yarınki sonucun güzel olur ve seni mutlu eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…