- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.841
Harika canımPazartesi: 71.8 (O gün geldiğim için pazartesiyi yazdım)
Güncel: 69.6
Fark: 2.2
Yüzde: %3.064
Ama ama çoğu ödemdi biliyorsunuz ki.Asıl challenge diğer hafta. İyi ki varsınız.
Tebrik ederim canımKilo bildirimi
Geçen cuma: 63.7
Bu cuma: 62.9
Fark: - 0,8
Yüzde: 1.255
Hedef: 62.4
Cherry Mom muhursuzpusula
MaşaAllah eridin hala veriyorsunGeçen hafta 54.3
Güncel 53.95
Fark -350
Cherry Mom S seyrulsefer muhursuzpusula haftaya hedefim 53.6 olsun
Tebrikler ortim regl zamanı olmasına rağmen eksiyi görmüş olman çok iyi inşallah haftaya çok daha güzel sonuçlar göreceksinGünaydın kızlar hayırlı cumalar
GeçenCuma 89.3
Bugün 88.7
Fark 0.6
Yüzde 0.671
Hedef 87.6
Dün suyunu falan azmı içtin naptn canımYa kızlar ben sabah uyandığım gibi tartıldım az tartıldım şiş çıkacağımı bekliyordum ama bu kadar da değildi yani dün tam 57 görmüştüm bugün 58.9 gördüm bu ne şimdi cumanın bana oyunu mudelirmek için şu an zaten çok müsait bi zamandayım babam için stresliyim bi de bu çıktı başıma Allahım sabır versin bana
Canım biraz spor yap ödemini at tekrar tartıl.Ya kızlar ben sabah uyandığım gibi tartıldım az tartıldım şiş çıkacağımı bekliyordum ama bu kadar da değildi yani dün tam 57 görmüştüm bugün 58.9 gördüm bu ne şimdi cumanın bana oyunu mudelirmek için şu an zaten çok müsait bi zamandayım babam için stresliyim bi de bu çıktı başıma Allahım sabır versin bana
O zaman rahatça yapabilirsin canımBen 1 kere yaptım 36 saat açlık. Sadece su içmiştim. Çay kahve yok. Ve düşündüğüm kadar zorlamadı:) peki ramazanda da devam edicekmisin? Kilo duraklama döneminde de denenebilir belki sasırtmak icin:)
Seni ve tuumm kilo veren vermeye çalışan kizceleri tebrik ederimGeçen Hafta 87,1
Bu Hafta 85,5
Fark 1,6
Haftaya hedef 84,2
Yok canım 3litrenin üzerinde içtim anlamadımDün suyunu falan azmı içtin naptn canım
Hastanedeyim canım onun imkanı yok ama yarın yine bilgilendireceğim sizi ne kadar gittiğine dairCanım biraz spor yap ödemini at tekrar tartıl.
Keşke göbeğimin de bundan haberi olsaMaşaAllah eridin hala veriyorsun
Daha neler öğreneceksin kimbilir cnmAyy hep eksi görüyorum, çok iyisiniz.ben de birazdan tartılıcam. Artık kağıtla tarih de mi yazılıyor? Her gün bir yeni bilgi.
Elimi verdim kolumu kaptırdımKeşke göbeğimin de bundan haberi olsazalimin gizi bana mısın demiyo hadi gel Apa yapalım seninle ziraaa Anka vardı bir yerlerde ama yalan oldu
Oy kuzu. Uyuyabikdin mi biraz. Çok zor ya bebek küçükkenBen hemen sabah olsun diye zorla uyuyorum sıpam napıyo
Uyumuyor
Tebrik ederim canım çok güzelHerkese günaydın. Sabah kuşu olarak ilk bildirim benden gelsin. Bol eksiler.
Voovv süpersin canımGeçen hafta 71,2
Güncel 70.1
Fark 1
%1.544
Hedef 69.5
Oh maşallah canım. Bak düğüne kadar ulaşacaksın hedefineGeçen Hafta 87,1
Bu Hafta 85,5
Fark 1,6
Haftaya hedef 84,2
Yine peşindeyim
Ay kuzu 50 ler çok yakıııınnn
Eskiden aslaAynen cnm nerde 1 çatalla bırakan cengàver
Maşallah canım çok güzelGünaydın kızlar hayırlı cumalar
GeçenCuma 89.3
Bugün 88.7
Fark 0.6
Yüzde 0.671
Hedef 87.6
Oyyyy yüzdeye gelllPazartesi: 71.8 (O gün geldiğim için pazartesiyi yazdım)
Ama ama çoğu ödemdi biliyorsunuz ki.Asıl challenge diğer hafta. İyi ki varsınız.
Oooo tosbiğim zayıflıyorrrPazartesi: 71.8 (O gün geldiğim için pazartesiyi yazdım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?