- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.861
Gunaydin canim. Regl hic hesapta yoktu ya bilsem hafta basindan odem atici icmeye baslardim hic anlamadimGörelim cnmgünaydın
Tebrik ederim canımGecen cuma :75
Bugün:74.4
Fark:600 gr
Yuzde:0.8
Haftaya Hedefim: 73.3muhursuzpusula
Cherry Mom Hedef60kgolmak
Eki Görüntüle 2820959
5.30dan 9a kadar işte buna şükürOy kuzu. Uyuyabikdin mi biraz. Çok zor ya bebek küçükken
Vuhuuuu bak iyi ki devam ediyorsun cnm 60 kg hakkınKilo bildirimi
Geçen cuma: 63.7
Bu cuma: 62.9
Fark: - 0,8
Yüzde: 1.255
Hedef: 62.4
Cherry Mom muhursuzpusula
Ayy keşke ders çalışma işlerinde de ben senin peşinde olsamOy kuzu. Uyuyabikdin mi biraz. Çok zor ya bebek küçükken
Tebrik ederim canım çok güzel
Voovv süpersin canım
Oh maşallah canım. Bak düğüne kadar ulaşacaksın hedefine
Yine peşindeyim
Ay kuzu 50 ler çok yakıııınnn
Eskiden aslaama artık başarabiliyorum
Maşallah canım çok güzel
Oyyyy yüzdeye gelll
Maşallah canım
arkadaşlar telefon elinizde mi tartılıyorsunuz. sayı sabitlendikten sonra mı elinize alıyorsunuz. çünkü tel 250 gr
Tüh ya cnmYa kızlar ben sabah uyandığım gibi tartıldım az tartıldım şiş çıkacağımı bekliyordum ama bu kadar da değildi yani dün tam 57 görmüştüm bugün 58.9 gördüm bu ne şimdi cumanın bana oyunu mudelirmek için şu an zaten çok müsait bi zamandayım babam için stresliyim bi de bu çıktı başıma Allahım sabır versin bana
Olsun cnm nerden bilceksin tabiGunaydin canim. Regl hic hesapta yoktu ya bilsem hafta basindan odem atici icmeye baslardim hic anlamadim
Sabitledikten sonra cekiyoruz canimarkadaşlar telefon elinizde mi tartılıyorsunuz. sayı sabitlendikten sonra mı elinize alıyorsunuz. çünkü tel 250 gr
Ben sabitlenince elime alıp fotoğraf çekiyorum. Telefon yakınımda oluyor yaniarkadaşlar telefon elinizde mi tartılıyorsunuz. sayı sabitlendikten sonra mı elinize alıyorsunuz. çünkü tel 250 gr
Bugün birazdan bir şeyler yiyip 24 saat sıvı detoksu tarzında beslenmeyi düşünüyorum çok zorda kalırsam atarım ağzıma bir şeyler hafta sonu da hurma detoksu yaparım öyle planladım kafamda ama o hurma detoksu faeklı günde 21 hurmalı değil. Ve inan neden oldu bilmiyorum acaba dün az yemiştim 2den sonra bir şey yememiştim vücudum tuttu mu ne yaptı bilmiyorum ama çok sinirlendim. Babam için de teşekkür ederim canım inşallah şu anda ameliyattaTüh ya cnmneden öyle oldu sence
Baban için de stres oldun haliyle tabi
Ama üzülme cnm baban da bir iyileşsin
Normalde istahim acilir karnim siserdi canim tatli isterdi dun canim tatli istemeye basladi istedigim eksi yok diye dün kiraz sapi falan icmistim. Cok sislikte hissetmedim. Biraz spor falan yapsam dusururdum belki dun 2 de bitirmistim 19 saatte giden su gitmistir zaten dedim spor falanda yapmadim. Carsamba gunu 600 yakalamistim zaten ustune bisey koymamisimOlsun cnm nerden bilceksin tabiama eksin süper bence, hedefi düşük kolarsın artık olur biteer tebrik ederim kuzum
çok geçmiş olsun canım. sağlıkla çıksın. rabbim şifa versinBugün birazdan bir şeyler yiyip 24 saat sıvı detoksu tarzında beslenmeyi düşünüyorum çok zorda kalırsam atarım ağzıma bir şeyler hafta sonu da hurma detoksu yaparım öyle planladım kafamda ama o hurma detoksu faeklı günde 21 hurmalı değil. Ve inan neden oldu bilmiyorum acaba dün az yemiştim 2den sonra bir şey yememiştim vücudum tuttu mu ne yaptı bilmiyorum ama çok sinirlendim. Babam için de teşekkür ederim canım inşallah şu anda ameliyatta
Harikasın canımmmGeçen hafta 71,2
Güncel 70.1
Fark 1
%1.544
Hedef 69.5
günaydın kuzum fotoğraf yok
Tebrik ederim canım çok güzel vermişsinGeçen Hafta 87,1
Bu Hafta 85,5
Fark 1,6
Haftaya hedef 84,2
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
GeçenCuma 89.3
Bugün 88.7
Fark 0.6
Yüzde 0.671
Hedef 87.6
Tebrik ederim canım kızlarGecen cuma :75
Bugün:74.4
Fark:600 gr
Yuzde:0.8
Haftaya Hedefim: 73.3muhursuzpusula
Cherry Mom Hedef60kgolmak
Eki Görüntüle 2820959
Ortim bize ne oldu bu hafta yaa inşallah bu hafta gitmeyen kilolar haftaya 2misli gider
Tebrik ederim canım 6lara az kaldı
Tamam cnm kolay gelsin şimdidenBugün birazdan bir şeyler yiyip 24 saat sıvı detoksu tarzında beslenmeyi düşünüyorum çok zorda kalırsam atarım ağzıma bir şeyler hafta sonu da hurma detoksu yaparım öyle planladım kafamda ama o hurma detoksu faeklı günde 21 hurmalı değil. Ve inan neden oldu bilmiyorum acaba dün az yemiştim 2den sonra bir şey yememiştim vücudum tuttu mu ne yaptı bilmiyorum ama çok sinirlendim. Babam için de teşekkür ederim canım inşallah şu anda ameliyatta
Gecmis olsun Zeynebim Allah şifa versinBugün birazdan bir şeyler yiyip 24 saat sıvı detoksu tarzında beslenmeyi düşünüyorum çok zorda kalırsam atarım ağzıma bir şeyler hafta sonu da hurma detoksu yaparım öyle planladım kafamda ama o hurma detoksu faeklı günde 21 hurmalı değil. Ve inan neden oldu bilmiyorum acaba dün az yemiştim 2den sonra bir şey yememiştim vücudum tuttu mu ne yaptı bilmiyorum ama çok sinirlendim. Babam için de teşekkür ederim canım inşallah şu anda ameliyatta
Olsun cnm üstüne de almadınNormalde istahim acilir karnim siserdi canim tatli isterdi dun canim tatli istemeye basladi istedigim eksi yok diye dün kiraz sapi falan icmistim. Cok sislikte hissetmedim. Biraz spor falan yapsam dusururdum belki dun 2 de bitirmistim 19 saatte giden su gitmistir zaten dedim spor falanda yapmadim. Carsamba gunu 600 yakalamistim zaten ustune bisey koymamisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?