- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.921
Sağol canımmmBegonya2 ooo kuşum iyi ki uyutmamış bıdık emzirmişsin tebrikler tebriklerrr kocaman bi öp onu şimdi bence
Aferin bızdığaSağol canımmmhe valla emdi tartıdan öncede emdi
Aayy canım kahvaltı yaptın mı 9 Nisan olacakEki Görüntüle 2821028
geçen hafta 75.8
bu hafta 74.8
giden 1 kilo
yüzde 1,31
Cherry Mom yarimuhendis
Ya aslında zor gibi görünüyor ama hem süreci kısaltıyor hem de şifa olarak bakınca zorlanmiyorsunYa suskuncuğum sende görüp merak edip baktım da geçen gün... O ne öyle feci zor.Helal olsun gerçekten. Yulaf mulaf bile yok. Hadi onu sevmem zaten de meyve de yok hiç. Yazık biz tombiklere......
Olur kaptanım, guncelleyelim ,az veriyorum hem ortalama da etkilenmez,listenin ortalamasını dusuruyorum diye baya üzülüyorumS Suskunhanim canım senin hedefi kurallar dahilinde çok az yükseltebiliyorum güncelleyelim mi ?
50 den 51.2 ye yaparsak
Yüzde 90 La mezuniyet hakkın 52.18 kg de olur yani son 1.77 kg:))
Kaptancım, bir minik(!) pacman alt listede yok mu?***5.Takım 721. Etap ***
Suskunhanim(54.30/
DeryaOnDiet(74,75/)
L O L (77.8/
SanSebastianCheesecake(62/
Kendinin en iyi hali ol (63,2/
Belmayne (63,7/
Whitetea (87,1/
karabiber01 (71,2/
muhursuzpusula(84/
Ummhnisa (70/
Cagrihilal1 (75/
fitblonde (73.1/
5.takim ortalaması:%
Alt liste:
Namaria (81.9/ 714.etapta mezun olan üye kilosu mezuniyet kilosu altında.79.1**
balpamuk(68.3/
Olvidos(75.8/ 650.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü başlangıç tarihi 12.03.21 başlangıç kg 77 hedef kg 55
Monarosaa (89.3/yeni üye başlangıç tarihi 14.03.21 başlangıç kg 95 hedef kg 58
mathildablue(57.6/)) 698.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi 15.03.2021 başlangıç kg 62.2 hedef kg 50 Eski nick blume90 30 nisan liste **
Yarımuhendis(58.4/ 717.etapta 52.9 kg ile izne ayrılan üye m
Melita09 (78,8/ 673.etapta 79.9 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 49 a bölündü
Eki Görüntüle 2821028
geçen hafta 75.8
bu hafta 74.8
giden 1 kilo
yüzde 1,31
Cherry Mom yarimuhendis
Edersin eminiiim. Stres o kadar çok etkiliyor ki. Haftaya hem bu haftanın hem de gelecek haftanın eksisini görüp kombo yapmak neşeni yerine getirir.
Ben galiba bu konuda sabırsızım cok teşekkür ederim destekleriniz içinOffoffofff harika Bi eksi canım t tebrik ederim
Hoşgeldin aramıza sağlıcakla stediğimiz kiloya ulaşalım
Ahh ahh evde A BE KAYNANA NAPTIN BANA NAPTIN BANAAAA diye diye dolanıyorum
eşya hazırlıyorum yemek falan yaptım manisa ya gidicez kaynanamlarda önce oraya gelecekler. Salı günü 69.6 yu görmüştüm aslında ama kısmet haftaya daha çok veririm inşallah
Canım benim 3 hafta boyunca 100 gr verdiğim olmuştu doktor drence geçmiş kilon dedi seninde öyle muhtemelen üzme canını haftaya bomba gibi geleceksin
Ben yerimde sayıyorum seni bekliyorum yanıma haftaya yanıma gelirsin sen sonrasında beraber veririz
Granola da güzel oluyorYa aslında zor gibi görünüyor ama hem süreci kısaltıyor hem de şifa olarak bakınca zorlanmiyorsunyukarı sevmem zaten ama almıştım, tatlı falan yaparım artık bitince
Şimdi ekliyorum canım diğer kızlarda var eklenecekKaptancım, bir minik(!) pacman alt listede yok mu?
Ben de sabırsızım aslında. Ama burada pazartesi tartısı, cuma geliyor derken zaman geçiyor. Ben de çoktan kaybederdim motivasyonumu burası olmasa. Buradaki herkes iyi ki vaar.Ben galiba bu konuda sabırsızım cok teşekkür ederim destekleriniz içinsabırla saglıklı beslenmeye devam. Kendi basıma olsam coktan umudumu kaybedip basa dönmüştüm, iyiki varsınız
Teşekkür ederim canım, ara ara bakabildim ama seni göremedim tartıldın mi?Harika canım tebrikler
Hedef60kgolmak canım çok güzel vermişsin tebrik ederim çok istikrarlı gidiyorsun canım benim
S Suskunhanim canım kilon zaten az ve bu kiloya göre bu düşüş bence harikaseni çok tebrik ederim canım ❤
Kızlar bazı alıntılarım silinmiş ondan silinenlerden şimdi arada tebrik edemediğim kim varsa hepinizi gönülden tebrik ediyorumveren veremeyen herkesi zaten en başta çabasından ötürü tebrik ederim ❤
Ya kaç zamandır denk geliyorum ama hiç yapmadım,evde yapıp yemeyi düşündüklerimden ama Apa bitince tabiGranola da güzel oluyorYulafın yiyebildiğim tek hali. Ama o da biraz kalorili oluyor...
yanlış yazmışım kaptanım çekeli çok olduAayy canım kahvaltı yaptın mı 9 Nisan olacak
Kiz baslar baslamaz 6 lari gördün haBen de sabırsızım aslında. Ama burada pazartesi tartısı, cuma geliyor derken zaman geçiyor. Ben de çoktan kaybederdim motivasyonumu burası olmasa. Buradaki herkes iyi ki vaar.
Ha iyi bari.Şimdi ekliyorum canım diğer kızlarda var eklenecek
Ben iki defa yaptım. İkisi de güzel oldu. Çerezlik gibi sütsüz, yoğurtsuz bile yeniyor. Apa kim bilir ne zaman bitecek.Ya kaç zamandır denk geliyorum ama hiç yapmadım,evde yapıp yemeyi düşündüklerimden ama Apa bitince tabi
Hahahahaha haftaya 5'leri de görücem dermişimKiz baslar baslamaz 6 lari gördün ha
Kiz sen mayis sonu kesin gorursun az beni bekle beraber goruruzBen iki defa yaptım. İkisi de güzel oldu. Çerezlik gibi sütsüz, yoğurtsuz bile yeniyor. Apa kim bilir ne zaman bitecek.
Hahahahaha haftaya 5'leri de görücem dermişim
Ay ciden mi yayanlış yazmışım kaptanım çekeli çok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?