- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.901
Daha 7 kilo varken vercek duraksaması üzdü biraz bu kadar erken. Ben en iyisi hedefi düsük tutayım. Haftaya hedefi yazmamışım. Hedef 57 olsungeçen hafta 78.8 di sanırım değil mi canım -1.8 harikasın
1.1 müthiş canım
aaaa ben şok ne ara gitti maşalllah gitsin gitsinnn sen vücuduna pek kıyak geçmiyorsun ama o yine seni düşünüyor valla :))
tebrik ederim canımm son 2 3 dikkat ettin ve sonuç harika tüm hafta dikkat etsen neler olacak nelerrr
tebrikler canım gayet iyi :)
tebrikler kuzummm güzellll :)
günaydınnn dünkü 3 çatal pastaya kızmıştım ama güzel eksi canım tebrikler :)))
ooooooo tebriklerr pacooo ödem mödem eksi güzeldirr :)))
çok güzel gitmiş canım tebrikler :)
artılar gitmiş eskiye geçmilmiş çok sevindim canım çok zorlandın mı ?
canım istersen bunu not düşmeyeyim stres bile ödem yapmış olabilir hastane mastane malum
+500 yapacak birşey mi yedin ki sonuçta asıl listede olsan bunu almak zorundayız ama şimdi öyle bir zorunluluğum yok yarın sabah tekrar bildirirsin olur mu
minnacık eksimiz ve biz :)) ah kaynana ah yaktın bizi
canım regliye rağmen çok iyiymiş tebriklerr
canım geçen hafta çok verdiğin için bence bu hafta duraklama oldu senin kilonda normal moralin bozulmasın
ooo harika gitmiş canım tebrikler
kamera modunu açıp yanıma koyuyorum tartılıyorum sabitleyince inip çekiyorum :)) boşa onun ağırlığını çekme canım :)
teşekkür ederim kaptanım. ben şimdi neredeyim .geçen hafta 78.8 di sanırım değil mi canım -1.8 harikasın
1.1 müthiş canım
aaaa ben şok ne ara gitti maşalllah gitsin gitsinnn sen vücuduna pek kıyak geçmiyorsun ama o yine seni düşünüyor valla :))
tebrik ederim canımm son 2 3 dikkat ettin ve sonuç harika tüm hafta dikkat etsen neler olacak nelerrr
canım istersen bunu not düşmeyeyim stres bile ödem yapmış olabilir hastane mastane malum
+500 yapacak birşey mi yedin ki sonuçta asıl listede olsan bunu almak zorundayız ama şimdi öyle bir zorunluluğum yok yarın sabah tekrar bildirirsin olur mu
canım geçen hafta çok verdiğin için bence bu hafta duraklama oldu senin kilonda normal moralin bozulmasın
kamera modunu açıp yanıma koyuyorum tartılıyorum sabitleyince inip çekiyorum :)) boşa onun ağırlığını çekme canım :)
Çok fena kaparımElimi verdim kolumu kaptırdımapa neciki bilmiyorm ben öyle şeyler yapamıyorum
Edersin eminiiim. Stres o kadar çok etkiliyor ki. Haftaya hem bu haftanın hem de gelecek haftanın eksisini görüp kombo yapmak neşeni yerine getirir.Valla ne oldu bilmiyorum. O kadar kalori hesabı yapıp hiç eksi görmemek modumu düşürdü insallah haftaya telafi ederiz
Ya suskuncuğum sende görüp merak edip baktım da geçen gün... O ne öyle feci zor.Çok fena kaparımnetten bı bak canım ayrintisi çok
Cherry Mom nerdeyse 1,5 vermiş olacağım 4 günde, zorlandım mi evet zorlandım ama ben bu zorluğu göze almıştım zaten.Kirk yılda bir hafta sonunu dışarda geçirdim, diyete devam edeceğim diye kasmak beni daha zorlayacakti bu hafta da sadece dun iftara bir saat kala zorlandım zira 4ten sonra hiç yatmamış ve sürekli ya ders anlatmış ya da çocuklarla oynamıştım normal yani kan şekeri eksiye düşmüştür kesin gözümün önünden tatlılar gelip geçti hep,yemek bolile değil ama bozmadım çok şükür.Bozmayi da şimdilik düşünmüyorum
Tebrik ederim canım çok güzel vermişsin
Tebrik ederim canım kızlar
Ortim bize ne oldu bu hafta yaa inşallah bu hafta gitmeyen kilolar haftaya 2misli gider
Tebrik ederim canım 6lara az kaldı
geçen hafta 78.8 di sanırım değil mi canım -1.8 harikasın
1.1 müthiş canım
Sağol canm benimTebrik ederim canımçok güzel gitmiş
Canım zatn izin kilonun altındasın direk listeye girebiliyorsun o konuda sıkıntı yok amaa senin düzenin bir türlü oturamamıyor o konuda endişem var vallateşekkür ederim kaptanım. ben şimdi neredeyim .
aksatmam inşallah kaptanımCanım zatn izin kilonun altındasın direk listeye girebiliyorsun o konuda sıkıntı yok amaa senin düzenin bir türlü oturamamıyor o konuda endişem var vallaSen kendinden eminsen düzenli girer bildirimleride her hafta aksatmam dersen alayım seni listeye :)
Ooyy harikaaaa tebrik ederim canım
Vayyyy ne diyorsunnnn sennn harikasınGeçen hafta 77.8
Bu hafta 76.1
Fark 1.7
Yüzde %2,185
Geçen haftanın telafisi oldumu kaptanımaslında beklesem 75i görürüm ödem var uyuyamadığım için ama bildirim dedim
Cherry Mom @whitetea
Haftaya hedefim 75.5
Eveet, çok heyecanlıyım.Harika canımhadi bakalım maraton başlıyor
Hahahahahaha ücretsizi falan her şeyi geçtim. Buradaki motivasyon çok başka ya. Ciddiyim. Burada daha huzurlu kilo veriyorum.Daha neler öğreneceksin kimbilir cnmherşey zayıflamak için, diyet tüyoları menü örnekleri kalori hesaplama hem de ücretsiz
Teşekküt ederiim. Senin vki çok yüksek olmamasına rağmen 800 gr da mükemmel. Hatta daha zor bi şey seninki.Oyyyy yüzdeye gelll
Maşallah canım
Ay hadi inşallah. Şu 65'leri tekrar görsem iyi bir motivasyon olacak.Oooo tosbiğim zayıflıyorrr
Tabii ki kaptancım.ooooooo tebriklerr pacooo ödem mödem eksi güzeldirr :)))
Tmm canımaksatmam inşallah kaptanım
Yaa çok iyi!! Olsun o ödem eksisini önümüzdeki haftaya sakla.Geçen hafta 77.8
Bu hafta 76.1
Fark 1.7
Yüzde %2,185
Geçen haftanın telafisi oldumu kaptanımaslında beklesem 75i görürüm ödem var uyuyamadığım için ama bildirim dedim
Cherry Mom @whitetea
Haftaya hedefim 75.5
Vayyyy ne diyorsunnnn sennn harikasın
Tebrikler canım çok sevindim
Merhaba SeriyyeMerhaba bende aranıza katılmak istıyorum
Adım Serıyye Azerbeycanliyim
Yasim 25
Boyum 172cm
Kilom 80.60kg
Hedef kilom 60kg
Medeni durumum evli
Çocuk sayisi 1 çocuk /9 aylık
Daha önce hiç bir takıma dahil olmadim
Kilo alma nedenim emzirme döneminde kilo aldım bide pko var
Sağlık problemim yok
Kilo verme nedenim sağlıklı ve fit olmak bide pkoyu yenmek
Eveet, çok heyecanlıyım.
Hahahahahaha ücretsizi falan her şeyi geçtim. Buradaki motivasyon çok başka ya. Ciddiyim. Burada daha huzurlu kilo veriyorum.Duygusal açlığımı da burası sayesinde kontrol edebiliyorum yuppi
Teşekküt ederiim. Senin vki çok yüksek olmamasına rağmen 800 gr da mükemmel. Hatta daha zor bi şey seninki.
Ay hadi inşallah. Şu 65'leri tekrar görsem iyi bir motivasyon olacak.
Tabii ki kaptancım.O eksileri bi şekilde görsem yeter. Ama işte asıl maraton şimdi başlıyor. Göriciğiz.
Offoffofff harika Bi eksi canım t tebrik ederim
Hoşgeldin aramıza sağlıcakla stediğimiz kiloya ulaşalımMerhaba bende aranıza katılmak istıyorum
Adım Serıyye Azerbeycanliyim
Yasim 25
Boyum 172cm
Kilom 80.60kg
Hedef kilom 60kg
Medeni durumum evli
Çocuk sayisi 1 çocuk /9 aylık
Daha önce hiç bir takıma dahil olmadim
Kilo alma nedenim emzirme döneminde kilo aldım bide pko var
Sağlık problemim yok
Kilo verme nedenim sağlıklı ve fit olmak bide pkoyu yenmek
Ahh ahh evde A BE KAYNANA NAPTIN BANA NAPTIN BANAAAA diye diye dolanıyorumsağol canım6 ları görmekte güzel amaaaaa :)))
Canım benim 3 hafta boyunca 100 gr verdiğim olmuştu doktor drence geçmiş kilon dedi seninde öyle muhtemelen üzme canını haftaya bomba gibi geleceksinValla ne oldu bilmiyorum. O kadar kalori hesabı yapıp hiç eksi görmemek modumu düşürdü insallah haftaya telafi ederiz
Ben yerimde sayıyorum seni bekliyorum yanıma haftaya yanıma gelirsin sen sonrasında beraber veririzevet canım az kaldı yanınıza geliyorum
Hedef 200grm daha verip 71i ucundan görmekti böylece 2haftaya 69u görmüş olacaktm ama hala ihtimal vardiğer iki hafta 1değil 1.1 verirsem oluyor
Sende çok güzel verdin maşallah 6larda olmak ne güzel ❤
teşekkür ederim canım ❤çok şükür
Sağol canm benimbende seni tebrik ederim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?