Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Daha 7 kilo varken vercek duraksaması üzdü biraz bu kadar erken. Ben en iyisi hedefi düsük tutayım. Haftaya hedefi yazmamışım. Hedef 57 olsun

teşekkür ederim kaptanım. ben şimdi neredeyim .

Elimi verdim kolumu kaptırdım apa neciki bilmiyorm ben öyle şeyler yapamıyorum
Çok fena kaparım netten bı bak canım ayrintisi çok

Cherry Mom nerdeyse 1,5 vermiş olacağım 4 günde, zorlandım mi evet zorlandım ama ben bu zorluğu göze almıştım zaten.Kirk yılda bir hafta sonunu dışarda geçirdim, diyete devam edeceğim diye kasmak beni daha zorlayacakti bu hafta da sadece dun iftara bir saat kala zorlandım zira 4ten sonra hiç yatmamış ve sürekli ya ders anlatmış ya da çocuklarla oynamıştım normal yanikan şekeri eksiye düşmüştür kesin gözümün önünden tatlılar gelip geçti hep,yemek bolile değil ama bozmadım çok şükür.Bozmayi da şimdilik düşünmüyorum

Valla ne oldu bilmiyorum. O kadar kalori hesabı yapıp hiç eksi görmemek modumu düşürdü insallah haftaya telafi ederiz
Edersin eminiiim. Stres o kadar çok etkiliyor ki. Haftaya hem bu haftanın hem de gelecek haftanın eksisini görüp kombo yapmak neşeni yerine getirir.

Ya suskuncuğum sende görüp merak edip baktım da geçen gün... O ne öyle feci zor. Helal olsun gerçekten. Yulaf mulaf bile yok. Hadi onu sevmem zaten de meyve de yok hiç. Yazık biz tombiklere......

Tebrik ederim canım çok güzel vermişsin

Tebrik ederim canım kızlar

Ortim bize ne oldu bu hafta yaa inşallah bu hafta gitmeyen kilolar haftaya 2misli gider

Tebrik ederim canım 6lara az kaldı
evet canım az kaldı yanınıza geliyorum
Hedef 200grm daha verip 71i ucundan görmekti böylece 2haftaya 69u görmüş olacaktm ama hala ihtimal var diğer iki hafta 1değil 1.1 verirsem oluyor
Sende çok güzel verdin maşallah 6larda olmak ne güzel ❤
teşekkür ederim canım ❤çok şükür
Tebrik ederim canım çok güzel gitmiş
Sağol canm benim bende seni tebrik ederim ❤

teşekkür ederim kaptanım. ben şimdi neredeyim .
Canım zatn izin kilonun altındasın direk listeye girebiliyorsun o konuda sıkıntı yok amaa senin düzenin bir türlü oturamamıyor o konuda endişem var valla Sen kendinden eminsen düzenli girer bildirimleride her hafta aksatmam dersen alayım seni listeye :)

aksatmam inşallah kaptanım

Vayyyy ne diyorsunnnn sennn harikasın
Tebrikler canım çok sevindim

Harika canım hadi bakalım maraton başlıyor
Eveet, çok heyecanlıyım.
Daha neler öğreneceksin kimbilir cnm herşey zayıflamak için, diyet tüyoları menü örnekleri kalori hesaplama hem de ücretsiz
Hahahahahaha ücretsizi falan her şeyi geçtim. Buradaki motivasyon çok başka ya. Ciddiyim. Burada daha huzurlu kilo veriyorum. Duygusal açlığımı da burası sayesinde kontrol edebiliyorum yuppi
Oyyyy yüzdeye gelll
Maşallah canım
Teşekküt ederiim. Senin vki çok yüksek olmamasına rağmen 800 gr da mükemmel. Hatta daha zor bi şey seninki.
Oooo tosbiğim zayıflıyorrr
Ay hadi inşallah. Şu 65'leri tekrar görsem iyi bir motivasyon olacak.
ooooooo tebriklerr pacooo ödem mödem eksi güzeldirr :)))
Tabii ki kaptancım. O eksileri bi şekilde görsem yeter. Ama işte asıl maraton şimdi başlıyor. Göriciğiz.

Yaa çok iyi!! Olsun o ödem eksisini önümüzdeki haftaya sakla.

Merhaba Seriyye hoşgeldin aramıza Esra bende
Verilecek 20 kilonu burada bizlerle keyif alarak verirsin inşallah

Geçen hafta 98,1
Güncel 93,7
Fark 4,4
Hedef 92,5

Cherry Mom @monarosaa

Bütün ödemlerimi attım
Offoffofff harika Bi eksi canım t tebrik ederim
Hoşgeldin aramıza sağlıcakla stediğimiz kiloya ulaşalım
sağol canım 6 ları görmekte güzel amaaaaa :)))
Ahh ahh evde A BE KAYNANA NAPTIN BANA NAPTIN BANAAAA diye diye dolanıyorum
eşya hazırlıyorum yemek falan yaptım manisa ya gidicez kaynanamlarda önce oraya gelecekler. Salı günü 69.6 yu görmüştüm aslında ama kısmet haftaya daha çok veririm inşallah
Valla ne oldu bilmiyorum. O kadar kalori hesabı yapıp hiç eksi görmemek modumu düşürdü insallah haftaya telafi ederiz
Canım benim 3 hafta boyunca 100 gr verdiğim olmuştu doktor drence geçmiş kilon dedi seninde öyle muhtemelen üzme canını haftaya bomba gibi geleceksin
Ben yerimde sayıyorum seni bekliyorum yanıma haftaya yanıma gelirsin sen sonrasında beraber veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…