Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım çok geçmiş olsun zaten düşük kilolardasın oynamalar normal

Cherry Mom kaptanım saymayalım o zaman yarın tekrar bildirim yaparım. geçen cumadan +500 ama kaptanım ben dün sabah 57ydim tam bugüne 1.9 artı yani
Aa o kadar cok fark. Nasil olmus ya. Bilemedim ki tartiyi koydugun yerden mi yoksa reglin mi yakin acaba. Ya da benim yumurtlama gunumde hep artim olur.

canım çok geçmiş olsun zaten düşük kilolardasın oynamalar normal
İnşallah yarına çoğu gidecek
Aa o kadar cok fark. Nasil olmus ya. Bilemedim ki tartiyi koydugun yerden mi yoksa reglin mi yakin acaba. Ya da benim yumurtlama gunumde hep artim olur.
Geçen hafta bitti reglim bilmiyorum valla stresten de olabilirmiş çok uyumadım gece de zaten

Gecmis olsun fistik banana. Acil sifalar. Simdi hastane ev filan da yirulacakdin yapma sibi diyeti filan derim. Nirmal ye listene gore. Allah gostermesin duser kalirsjn hastanede. Zaten stres hastalik bur de halsizlik olmasin. Benim fikrim bu tabiki. Once saglik.

Ben şimdi çıkıyorum hastaneden kalacaklar bu akşam daha fazla kalmayayım dedim zaten kovid falan tehlike yarın taburcu olduklarında gelip alırım artık
Uykusuzluk stres olabilir tabiki fistik. Pazartesiye tekrar tartilip bakarsin
Öyle olacak artık bakalım canım

MaşaAllah ödem gibi ödem tebrik ederim canımmmm
Çok sağol canım bende şaşırdım Sende çok güzel vermişsin ama
Ooyy harikaaaa tebrik ederim canım
Çok teşekkürler kaptanım sporsuz gittiğim için buna bin şükür

ummhnisa çok sağol canım
off offf müthiş tebrik ederim
Teşekkürler canım keşke her hafta böyle kilolar yağdan gitse
Heyy masallah canim, tebrikler
Sağol canım yavaş yavaş kurtulacağım obezlikten

Öğretmenmisin yoksa kendi çocuklarınamı ders anlattın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…