- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.181
Allah kabul eysin.İyi aksamlar arkadaslar ben iftari actim cok sukur Rabbim kabul etsin oruclarimizi
Diyetisyen randevum vardi sonuc guzel ama biraz gergin gecti gene yiyip yemedigim seylere bakmadan liste yazarken müdahale ettim hic okumamissiniz doldurdugum formu diye. Benden yedigim yemedigim seyleri istemisti.
Onun tartisinda 79.4 ciktim. yagdan 1.5 kg sudan da 0.8 kg gitmis cok şükür az kaldiCherry Mom
Ne zandir ben de komposto yapmiyirum. Taze meyve icine kuru uzumle sekersiz kkmposta cok lezzetli oluyorÖzellikle oruçken komposto falan şekerini yükseltmez mi birden ortim ?
Himmm gullac.Ooo süper bişi olmuşafiyet olsun şimdiden
Uuuuuu teb-rik-lerrrrİyi aksamlar arkadaslar ben iftari actim cok sukur Rabbim kabul etsin oruclarimizi
Diyetisyen randevum vardi sonuc guzel ama biraz gergin gecti gene yiyip yemedigim seylere bakmadan liste yazarken müdahale ettim hic okumamissiniz doldurdugum formu diye. Benden yedigim yemedigim seyleri istemisti.
Onun tartisinda 79.4 ciktim. yagdan 1.5 kg sudan da 0.8 kg gitmis cok şükür az kaldiCherry Mom
Sütü de artırıyormuşNe zandir ben de komposto yapmiyirum. Taze meyve icine kuru uzumle sekersiz kkmposta cok lezzetli oluyor
Yapıp yesen ya cnmHimmm gullac.
Evet canim mideme dokunan yemedigim seyleri söylüyor bana okusaydiniz keske formu istediniz dedim. Cok tesekkurler canim dikkat edince yemeye icmeye gidiyor şükürAllah kabul eysin.
Mudedale etmekte haklisin tabi canim. Sonucta bu listeler bireysel olmali. Ama vok iyi vermissin masallah
Teşekkürler canımUuuuuu teb-rik-lerrrr
Sütü de artırıyormuş
Yapıp yesen ya cnmbayağıdır dikkat ediyorsun şekersiz yapıversen
Evet bende de nezle gibi başladı hep öyle devam etti ama başka bişey olmadı ama tabii uzunca bir süre etkilerinden kurtulmak zor olacakSanırım nezle gibi başlıyor bu aralarda olanlar.komsumun kızını aşağıda gördüğümde burnu akıyordu, sordum nezle dedi bı gün sonra pozitif çıktık diye gruba mesaj attı.Simdi nefes almakta bile zorlanıyor konuşurken. Bı zure dikkat et canim
Kız açık etmisin adını falan tüh
Canım ben sahuru hazırlarken kahvemi içiyorumFilitre kahveyi sahura ekleyince çok iyi geldi bana,aklında bulunsun
Oğlumu zaten tasiyamam 35 oldu sipacigim ama kızım uyuyordu onu taşıdım(16 kilo).
Yoo ben hissetmedim Allah'tan sorun olmadı.tamam canım bakayım bı inşallah, sağ olasın
Yok maalesef şuan mesela hala göğsümde bir yumru var sanki yutkunursunda geçmez ya öyle birşey, yürürken yorulma durumunda zorluyor birazAa bilmiyirdum canim. Gecmis olsun. Hani gecince normal yasama devam ediliyir diye dusundum. Dikkat et o zaman tabiki.
Bende 10 bin adimi tamamladim baska bisey yapabilirmiyim bilmiyorum. Ben sacma bi seklde arti cikiyorum anlayamadim. Cumaya kadar tartilmayacagm artik diyorudum ki bir gun kaldigini farkettimAdimlarim ve ziplamalarim bitti. Simdi tabatayi da yapip gunu kapatacagim. Bu sabah 73e cook yakin bir sayi gordum ortim C Cagrihilal1 sende durum nedir?
Ah canım kaptanım, nasıl üzüldüm okuyunca.Amin canım bende kronik migren var susuzluk vuruyorilaçlarıda sahurla iftarda alıyorum ama etki eder inşallah cocuk olmasa yat dur ama 7 de koğuş kalk zorluyor
Sen öncesinde de tuttuğun için maşallah alışmışsındır ,tatlıyı ucundan bak ama spor sıfır mı bu hafta
Aslında baya şanslı. Zaten ilk 3 yıl çok teorik. Bizim okulda ilk 3 yıl evden geçen çok oldu.2nci sınıf daha sadece yarım dönem okuldaydı düşün artık gerisi hep evden ders işledi
Regl geciktirici ödem yapmış olabilir evet.Suyu içebildiğim kadar içtim en son midem yeter diyorduSahur yapmıyorum 2 gündür. Hem vücudum ben beynim o kadar yorgun ki sızıp kalıyorum. Bir de bu ara normalde yesem kilo vereceğim menüler beni şişmanlatıyo sanki. Hala eksilere düşemedim bile. İlk kez regl geciktirici kullandım yakından uzaktan alakası var mı bilmiyorum onunla bilgim yok
Valla birazdan deniyeceğim nasıl bir şey olmuş bakalım☺☺Ooo süper bişi olmuşafiyet olsun şimdiden
Çok iyisin kız Almıla ablacım maşallahİyi aksamlar arkadaslar ben iftari actim cok sukur Rabbim kabul etsin oruclarimizi
Şekersiz güllaç ver ister misin hemşerimBebişler azıcık fırında sütlaç yesem mi?Size soruyorum efenim.
Hahahahahah güllaç da pek severim. Valla 1 tatlı kaşığı yedim. Şimdi tarçınlı elmaya geçiş yapıyorum.Şekersiz güllaç ver ister misin hemşerimsütlaca gelirsek ben bilmem
Aslında onu ben daha çok yatıştırıyorum kendisi nede olsa üniversiteyi okulda okumak istiyorduAh canım kaptanım, nasıl üzüldüm okuyunca.Migren için doğal taşlar varmış. Şakaklarına ve burnunun ucuna sürünce çok iyi geliyormuş. Hiç denedin mi? Belki oruçken iyi gelir en azından.
Aslında baya şanslı. Zaten ilk 3 yıl çok teorik. Bizim okulda ilk 3 yıl evden geçen çok oldu.Dönem 4’ten itibaren evde olması daha kötü olurdu. Kendinizi üzmeyin.
Regl geciktirici ödem yapmış olabilir evet.Biraz önce okudum, evlilik arefesindeymişsin. Belki onun stresiyle de sürekli şiş ve ödemli hissediyor olabilirsin. Yine de sahur yapabilirsen metabolizman daha çok çalışır, rahat edersin. Ama sızıyorum diyince bi şey de diyemiyorum. Allah yardımcın olsun canımcım.
Olsun hiç yemeyip sonradan bi porsiyon yemektense yiyip nefsini köreltmen iyi olmuş☺☺sütlacı da ben çok severimHahahahahah güllaç da pek severim. Valla 1 tatlı kaşığı yedim. Şimdi tarçınlı elmaya geçiş yapıyorum.
Bu zamana kadar bende çok diyetisyene gittim ama bana da yediğim şeylere göre hiç diyet hazırlanmadı çünkü alternatif sunuyor köfte yersen bu kadar o olmazsa sebze bukadar evde sen ne pişirmek istiyorsan ona göre kaşık hesabı veriyorduİyi aksamlar arkadaslar ben iftari actim cok sukur Rabbim kabul etsin oruclarimizi
Allah kabul etsin canım.İyi aksamlar arkadaslar ben iftari actim cok sukur Rabbim kabul etsin oruclarimizi
Yaa harikasın canım cumaya 73 gelir sendenAdimlarim ve ziplamalarim bitti. Simdi tabatayi da yapip gunu kapatacagim. Bu sabah 73e cook yakin bir sayi gordum ortim C Cagrihilal1 sende durum nedir?
Canım çok iyi menün spor leslie yapayım diyordun zamanın mı olmadıKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir
Ara
1 avuç kuruyemiş
Sade Türk kahvesi
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
Yarım porsiyon döner
3 LT su
Cherry Mom @Mehfam ummhnisa
Hic yapmadim bakayim nasil yapiliyornus gullac. aslinda sutlac da canim istiyor bu aralar. Cumaya 73u gorursem o zaman ya sutlac ya gullac yapip yiyeyimUuuuuu teb-rik-lerrrr
Sütü de artırıyormuş
Yapıp yesen ya cnmbayağıdır dikkat ediyorsun şekersiz yapıversen
Yani madem okumayacak neden doldurtuyor.Evet canim mideme dokunan yemedigim seyleri söylüyor bana okusaydiniz keske formu istediniz dedim. Cok tesekkurler canim dikkat edince yemeye icmeye gidiyor şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?