Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah kabul eysin.
Mudedale etmekte haklisin tabi canim. Sonucta bu listeler bireysel olmali. Ama vok iyi vermissin masallah

Uuuuuu teb-rik-lerrrr
Ne zandir ben de komposto yapmiyirum. Taze meyve icine kuru uzumle sekersiz kkmposta cok lezzetli oluyor
Sütü de artırıyormuş
Yapıp yesen ya cnm bayağıdır dikkat ediyorsun şekersiz yapıversen

Allah kabul eysin.
Mudedale etmekte haklisin tabi canim. Sonucta bu listeler bireysel olmali. Ama vok iyi vermissin masallah
Evet canim mideme dokunan yemedigim seyleri söylüyor bana okusaydiniz keske formu istediniz dedim. Cok tesekkurler canim dikkat edince yemeye icmeye gidiyor şükür

Evet bende de nezle gibi başladı hep öyle devam etti ama başka bişey olmadı ama tabii uzunca bir süre etkilerinden kurtulmak zor olacak
Aa bilmiyirdum canim. Gecmis olsun. Hani gecince normal yasama devam ediliyir diye dusundum. Dikkat et o zaman tabiki.
Yok maalesef şuan mesela hala göğsümde bir yumru var sanki yutkunursunda geçmez ya öyle birşey, yürürken yorulma durumunda zorluyor biraz

Adimlarim ve ziplamalarim bitti. Simdi tabatayi da yapip gunu kapatacagim. Bu sabah 73e cook yakin bir sayi gordum ortim C Cagrihilal1 sende durum nedir?
Bende 10 bin adimi tamamladim baska bisey yapabilirmiyim bilmiyorum. Ben sacma bi seklde arti cikiyorum anlayamadim. Cumaya kadar tartilmayacagm artik diyorudum ki bir gun kaldigini farkettim

Ah canım kaptanım, nasıl üzüldüm okuyunca. Migren için doğal taşlar varmış. Şakaklarına ve burnunun ucuna sürünce çok iyi geliyormuş. Hiç denedin mi? Belki oruçken iyi gelir en azından.
2nci sınıf daha sadece yarım dönem okuldaydı düşün artık gerisi hep evden ders işledi
Aslında baya şanslı. Zaten ilk 3 yıl çok teorik. Bizim okulda ilk 3 yıl evden geçen çok oldu. Dönem 4’ten itibaren evde olması daha kötü olurdu. Kendinizi üzmeyin.
Regl geciktirici ödem yapmış olabilir evet. Biraz önce okudum, evlilik arefesindeymişsin. Belki onun stresiyle de sürekli şiş ve ödemli hissediyor olabilirsin. Yine de sahur yapabilirsen metabolizman daha çok çalışır, rahat edersin. Ama sızıyorum diyince bi şey de diyemiyorum. Allah yardımcın olsun canımcım.

Ooo süper bişi olmuş afiyet olsun şimdiden
Valla birazdan deniyeceğim nasıl bir şey olmuş bakalım☺☺
Çok iyisin kız Almıla ablacım maşallah
Bebişler azıcık fırında sütlaç yesem mi? Size soruyorum efenim.
Şekersiz güllaç ver ister misin hemşerimsütlaca gelirsek ben bilmem

Aslında onu ben daha çok yatıştırıyorum kendisi nede olsa üniversiteyi okulda okumak istiyordu

Bu zamana kadar bende çok diyetisyene gittim ama bana da yediğim şeylere göre hiç diyet hazırlanmadı çünkü alternatif sunuyor köfte yersen bu kadar o olmazsa sebze bukadar evde sen ne pişirmek istiyorsan ona göre kaşık hesabı veriyordu

Allah kabul etsin canım.
Önceki diyetisyenin çok iyiydi demi farklı şeyler deniyordunuz. Sen zaten çok iradelisin bununla başlamış oldun kısa zamanda hedefe ulaşacaksın
Adimlarim ve ziplamalarim bitti. Simdi tabatayi da yapip gunu kapatacagim. Bu sabah 73e cook yakin bir sayi gordum ortim C Cagrihilal1 sende durum nedir?
Yaa harikasın canım cumaya 73 gelir senden

Uuuuuu teb-rik-lerrrr

Sütü de artırıyormuş

Yapıp yesen ya cnm bayağıdır dikkat ediyorsun şekersiz yapıversen
Hic yapmadim bakayim nasil yapiliyornus gullac. aslinda sutlac da canim istiyor bu aralar. Cumaya 73u gorursem o zaman ya sutlac ya gullac yapip yiyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…