- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.161
Dur şuradan kendime de bir pay çıkarayım.Cnm 2 mil 5000 adım oluyor yaklaşık
Kapticim 2 mil 5000 adım civarı oluyor 3000 adım da 1.20 mil desek
2000 adım daha lazım cnm 15 dklığın 10 dksını yap tmm
Canım benim tel de leslie ya da benzeri yaparken tam sayamıyor. Binbir türlü hareket var ya. Ama genelde 15 dk 1 mil oluyor. Hızlıysa 12 dk falan. Kaç dk idi senin videoE ama ben 2 mile yazan videosunu yaptım telefon tam saymadı desem olmaz ki ben niyeyse 3 mile 4 mile ile 5 6 bin arası adım attığımı hatırlıyorum
30 dk canımCanım benim tel de leslie ya da benzeri yaparken tam sayamıyor. Binbir türlü hareket var ya. Ama genelde 15 dk 1 mil oluyor. Hızlıysa 12 dk falan. Kaç dk idi senin video
Cnm bütün videoyu adım sayıp vücut hareketlerini de kaloriye çevirirsek 2500 adım oluyor mesela 3 mil yaptın ayrıca 7000 adım attın 1 mili 2500e çevirip 500 adım da kanaat kullanıp 10 bin yaparımDur şuradan kendime de bir pay çıkarayım.Bugün 10.000 adım zor.
Oo kesin 2 mil o30 dk canım
Bekliyoruz kuzenceğizimMerhabalar aranıza yeni katıldım ancak ramazan süresi boyunca grup kurallarına malesef uyamayacağımı anladım çalışma saatlerim ve oruc beni çok halsiz bırakıyor akşam diyete uysamda spor yapmak için pek halim kalmıyor ramazan süresince ara vermeek isstiyorum bayram sonrasında tekrar aranıza dönmek üzere tabiki
Ben de varımPazartesi günü artılarında son durum nasıl kızlarkimlerdiii
Begonya2
@Kendinin en iyi hali ol
@karabiber01
@ummhnisa
Başka artımız var mıydı olmasınkontenjan doldu
@whitetea sen yazmış mıydın kilonu canım ?
Tamam canım.Cnm bütün videoyu adım sayıp vücut hareketlerini de kaloriye çevirirsek 2500 adım oluyor mesela 3 mil yaptın ayrıca 7000 adım attın 1 mili 2500e çevirip 500 adım da kanaat kullanıp 10 bin yaparım
Çok haklısın canım. Her defasında aynı şeyi yaşamak da çok yıpratıcı oluyo. Kabullenip önüme bakmam gerek. Diyet değil sağlıklı beslenme odaklı olmam lazımkuzumm kuzum koruma cidden vermekten sonra yazdan beri güya kilo koruyorum 2 3 gün serbest bıraksam 1 hafta onu vermek için uğraşıyorum devamlı böyle geçiyor maratonum ama artık buna da alıştım diyet bitti diye bir şey yokbunu kabullenen kiloyu geri almaz arada diyeti bozduğum 2 3 gün bana yetiyor her gün ye ye hayatın bence bir anlamı yok
Hahahaha Allah iyiliğini versinBekliyoruz kuzenceğizim
Ben de varım
Ama bugün eksiye geçtim kaptanım
Tamam canım.Bayıldım ramazan kampanyana. 1 mil 2500 adım olarak kodluyorum
Benim video 25 dakika ama bundan zorduBu videoydu işte canım
Ben ekledim 1 mile daha kaptanım şimdi gidip tartılacağım☺☺ve ayıptır söylemesi güllaç yaptım ama şekersizBenim video 25 dakika ama bundan zorduarada 2 şer dakika hızlı modlar var onlar +5 dk getirir bAna hahahahah ayyy ne hesapcı oldum hahahha ne yapayım valla bu saatten sonra kolum kalkmaz
Brütüs tek mi kaldım şimdi güçlerimizi birleştirmiştik ne güzelBen ekledim 1 mile daha kaptanım şimdi gidip tartılacağım☺☺ve ayıptır söylemesi güllaç yaptım ama şekersiz
Kaptanım seninki hızlı bi video bende baktım zatenBrütüs tek mi kaldım şimdi güçlerimizi birleştirmiştik ne güzel
Şekersiz güllaç nasıl oluraz şekerli mi stevyalı falan mı ne ki
Ben gireli 2 ay olmamış mı ben oldu sanıyorum.. her şey iptal oldu hepsini yeniden ayarlıcaz yok fotoğrafçısı yok osu busuİzin hakkın yok maalesef canım
Yeni üyeler listeye girdikten 2 ay sonra izne çıkabiliyorlar :/ ancak yarışmadan ayrılmak istiyor diyebiliriz canım ama Ozamanda 6 ay dönüş yasak
Allah yardımcınız olsun bu süreçler zaten zor böyle pandemide iyice zor
Super plan canimherkese merhabalar ramazan boyunca işe hep yürüyerek gidip geleceğim akşam 17de bir saatlik yürüyüş yapacağım dünü bu şekilde yaptım diyetime de uydum mu süper biraz yorucu oluyor ama olsun
Ooo süper bişi olmuşKaptanım seninki hızlı bi video bende baktım zaten
Kaptanım 90gr güllacı 700ml ballı sütle ıslattım arasına da fındık serptim bu kadar
Özellikle oruçken komposto falan şekerini yükseltmez mi birden ortim ?Sahur
1 günkurusu 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 5 zeytin, biraz dereotu, 2 tk lor, yarımın yarısı tb ekmeği, şekersiz çay, 1reçel kasesinde sütlaç
İftar
1 kase sebze çorbası, 1 zeytin, 1 küçük kase şeftali komposto, şekersiz çay
2 litre su
Cherry Mom , @Mehfam muhursuzpusula
Kac dakika var canim daha iftara? Sessiz mi kv biraz anlatsin vakit daha cabuk gecerOruç evde kolay geçiyormuşkvdedeyiz çok susadım çoookkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?