Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yoğurt çorbasını koyan kepçe,

Eki Görüntüle 2825542 tavuklu mantarı koyan yemek kaşığı,

dilim kaşar,

bi lokma ekmek,

Sütlaca dalan kaşık çatal takımı

Ahahahaha sesli güldümmmm
Aşk olsuuun. Halbuki sıralı araç gereçlerim şöyleydi:
peki 1 lokma püsküüt nasıl ölçüyoruz
Şöyle

Ben garanticiyim. Ezan erken kapattırıp grç açtırıyorsa da olsun. Ezancıyız!!! Şimdi nasıl olduun? Durum iyi ve stabildir inşallah.
Hahaha evet sağol kuşum
Yaaa yirimmmm bu ne datlılıkkk böyle ajan ben de isterim haha
Evet evliyim yok kuzum kızım 5 yaşında artık... kabız olnaktan korkuyorum hoşaf ondan haklısın tatlı tatlı oldu daha dikkatli olcamm tşkler canımcım
Tamam cnm 1 çay bardağı da yeter bence sütlü tatlı da kabızlık yapabilir cnm
Ne güzel sporun var keşke benim de olsa

Ayyy bilemedim ki nasıl olcmusum 1 tel mi yazmak istedim acaba çünkü o kadar yemiştim.Kir olan da lor olacak
Sağol cnm ben de senin menüne bakayım ☺
Tel peynirin kırıntılarından aldıysan demek

E senin de yürüyüş vaar cnm bugün sahurda beyaz et de ye ne dersin suyu da eccük arttırsan

Gelecek o eksilerimiz cumaya ortim

günaydınn kızlarrr

dün bunu kaçırmışım ben

Almılacım sonucun çok güzel maşallah senden hep beklediğimiz sonuçlardı bunlar özlemiştik :))) tebrikler canım
yalnız diyetisyenin ısrarla bu hatalara düşmesi hiç hoş değil yani doldurulan o formlar falan her şey göstermelik mi bakmayacak ona göre liste yapmayacaksa dediğin gibi vakit harcayıp doldurmanın ne manası var :/

teşekkürler canım ben de kendimi iyi hissettim sonuçla
canım aynen o tavrı görünce verdiğim parayı yakıp bırakasım geldi, bakmamışsınız formlara ben de kendime evde liste yazardım dedim böyle olacaksa, azıcık iş ahlakı olan insan bu laftan cok rahatsız olur.
2 kere daha gidicem sonuçları almak için sonra yoluma bakarım canım bocalayacağımı sanmıyorum

aynen cnm hiç gerek yok bence de biliyoruz çoğu şeyi sonuçta ve takımımız var

Teşekkür ederiz canm ❤ Senin de eline,emeğine sağlık
Spor yapan tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyorum Sporu ve sağlıklı yaşamı hayatına dahil eden herkese tebrikler arkadaşlar. kendimize en büyük iyiliği yapıyoruz .

valla tebrikler cnm ben hala yarım kilo su şişesindeyim haftaya şu tombul 1 lt su şişelerine geçicem
bi de 1 saatin yarım saatinde tutabiliyodum artık 1 saat tutup hareketleri yapabiliyorum yarım kilo ile

çok geçmiş olsun cnm evde daha rahat edersin diyet açısından bence

rica ederim canım

dediğin gibi sağlıklı yaşamı hayata dahil etmek çok önemli,evet şuan mevcut fazlalıkların gitmesi için belli bir disiplinde spor yapıyorsunuz uzun süre 40 dak cardio, 30 dak bölgesel pilates sürdürülemez ama sonrasında diyet bitti bunlardan da elimi eteğimi çekeyim demezsek ve haftada bir tartılırsak kilo korumak mucize değil. Herkesin mutlaka günlük yaşamında devam ettirebileceği bir sporu vardır buradan mezun olduktan sonra hepimiz en az 1 aktivite kendimize seçersek bence bu iş oldu bitti

günaydın canım geçmiş olsun
evde olmak daha iyi değil mi gerçi ramazana denk geldi gün bitmek bilmez sana ama olsun çocuklarla vakit geçirirsin :)

cnm kızmazsan bişey söylicem menülerinle ilgili portakal suyu ananas pirinç hep basit şeker kuzum biraz azaltsan?
Niye kizayim canim benim. Tam aksine memnun oluyorum dikkate alip okudun, yorum yazdin.
Yazinca ben de farkettim cok oldu. Ondan bugun sabitim dune gore gram oynamamis. Bugun sadece bir dilim ananaskm kaldi onu yesem bir tane de elma olur mu? Ne dersin?

Gunaydin. Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…