• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçen cuma 62.7
Bu cuma. 62.9
Fark +200 gr
% -0.3
Regl haftam olduğu için galiba böyle oldu ☹️

Eklentiler

• IMG_20210416_122826.webp
    IMG_20210416_122826.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 38
Geçen hafta kilom
80.600kg
Bu haftaki kilom 79.300kg
Haftaya hedefim 77.300kg
Giden kilo
1.300kg
Zayıflama yüzdem %1,61290323
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula

Eki Görüntüle 2826785

Çok teşekkürler kızlar 🥰 Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah☺️ @karabiber01 yarimuhendis yarimuhendis Begonya2 Begonya2

Günaydınlar Herkeseeee....

Bugün kilom 67.4.
Geçen hafta 68.4 tü diye hatırlıyorum :)
Haftaya hedefim 66.5.
Hep buçuklu gidiyorum ne zaman düz hesap yapacağız bakalım :))

@Mehfam Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Günaydınlar,

Geçen hafta: 83,45
Bu hafta: 82,95
Fark: 0,5 gr
Yüzde: %0,599
Hedef 82,5

Eki Görüntüle 2826829
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum :KK9::nazar: :KK55: harikasınız :KK36::KK36::KK36::KK36:

Vayy harikasın yaaa 🤩
sağol Esracım motivasyonu toplayınca gerisi geliyo çok şükür :D
ner iner canım daha kaç saat var🤣 Maşallah ne güzel 79 olmuşsun darısı 6lı kilolara🥰
inşallah canım :) şimdi 67 ana hedef bakalım 120den 67 ye yarım gitmiş olcak :rolleyes:
Mezunlarımızın kiloları ne durumda acaba ??

@hawar
@nnurc
@Tempus 👀

Kızlar KİLOMUZU KORUYORUZ topiği var orada bir sorumluya kaptana ihtiyaç var ilgilenirseniz sizlere de bilgi vermek istedim elini taşın altına sokan kârlı çıkar kendi kilosunuda korur 🤗

Sadece koruma modu olduğu ve yarış olmadığı için mevcut takımlarda olduğu gibi ağır olmayacaktır oranın yükü haber vermek istedim sizlerede 🤩 bu aralar yarışmaya kilo alıp geri dönen mezunlar çok olmaya başladığı için bahar kaptanla böyle bir şey düşündük ✌️

Kilo vermeye devam eden mezunlarımızı da ekleyeyim tabi :))

Namaria Namaria
belmayne belmayne
ummhnisa ummhnisa
❤️

Thread 'Kilomuzu Koruyoruz!' Cuma Zayıflama Yarışması - Kilomuzu Koruyoruz!
çok güzel canım aslında çok önemli kilo koruma ama ben ana hedefe inince katılayım inşallah :)

Günaydınnn harika canım tebrikler 🤩🤗 sporsuz iyi ilerledin valla maşallah hastayım diye menüleride bırakmadın helal sanaaa :sampiyon::sampiyon:
Aslında aksine hastayken dikkat etmek lazım kaptanım, aşırı yemekten kısmadım hiç sağlıklı beslendim ;)
Çok iyi gitmiş. Tebrik ederiiim. :KK60:

Eki Görüntüle 2826833
Ayy 5'lere az kalmış. Darısı başıma. :KK66: Kamooon haftaya daha da fit bir sebastian bizi bekliyooor. :KK50:

Kuzucuğum sen hangi ülkede yaşıyordun? Yurt dışıydı değil mi doğru hatırlıyorum. :KK66:

Resmi Gazete göremedim. Tekrar çekebilir misin bebek? :KK45: Çok iyisin böyle devam. Lav yu. :KK200:
Resmi gazetem evde kaldı :KK70::KK70::KK70:

Geçen cuma 62.7
Bu cuma. 62.9
Fark +200 gr
% -0.3
Regl haftam olduğu için galiba böyle oldu ☹️
Canım selam
regli etkilemiştir ve 2 gün hariç sporun yoktu :( normalde daha çok yapıyordun etkilemiştir
birde neden tel elinde çektin baskülden inip çeksen en azından sabit gelirdin canım yemek yedin mi ? bugün listeleri geç paylaşacağız bekleriz yani tekrar tartılmanı :))

KIZLAR BİLDİRİMLERİ EKSİKSİZ YAPALIM OLUR MU :KK200:

16.04 - NİCK olacak şekilde

**Diğer takımlarda hatalı bildirimler geliyor geçersiz sayıyoruz sizlere de tekrar hatırlatmak istedim.

**birde sadece ramazan ayı için geçerli cuma akşamına iş durumunda vs bildirime yetişemeyecek olanlar olursa perşembe akşamı yapılann fotoğraflı bildirimlerde kabul edilecek :KK24:

Namaria Namaria
belmayne belmayne
balpamuk balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
muhursuzpusula muhursuzpusula
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Begonya2 Begonya2
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
@whitetea
@karabiber01
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue Mathildablue
yarimuhendis yarimuhendis
blonde ambition blonde ambition
melita09 melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa ummhnisa
hzlsel hzlsel
S seyrulsefer
pacman pacman
Samara96 Samara96
byzglm byzglm

Canım selam
regli etkilemiştir ve 2 gün hariç sporun yoktu :KK43: normalde daha çok yapıyordun etkilemiştir
birde neden tel elinde çektin baskülden inip çeksen en azından sabit gelirdin canım yemek yedin mi ? bugün listeleri geç paylaşacağız bekleriz yani tekrar tartılmanı :))
Kahvaltı ettim ama akşama kadar bir şey yemem sporda yaptım şimdi :( burda hava iğrenç yapış yapış inşallah oruçlarınız kolay geçiyordur. :( Oruçta spor benim için çok zor oluyor :(

Canım selam
regli etkilemiştir ve 2 gün hariç sporun yoktu :KK43: normalde daha çok yapıyordun etkilemiştir
Kaç kez teyit ettikten sonra foto çekiyorum 😂 Esracım dün uyumadan önce bile eksideydim :( her ekside paylaşıcam :(

Back
X