• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

melita09 melita09 pacman pacman yeniden listelere hoşgeldiniz kızlar ♥️♥️♥️♥️ eski üyeler olarak takım sorumluğuyla hareket edeceğinizden hiç şüphe m yok mezuniyete kadar bırakmayalım ipin ucunu 😍😍😍
Kaptanım şu an oruç oruç kolu bandında 27362 km hızla koşuyorum, sonra konuşalım. 🤪🤪 Şaka bir yana inşallah mezuniyetimizi göreceğiz. 🤗 Sorumluluğumu aksatmamaya çok gayret edicem. 💕🥰

Buda tartim

Eklentiler

• IMG_20210416_193428.webp
    IMG_20210416_193428.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 31
Selamlar herkese, Ramazan sonrası tekrardan ekibe katılma talebiyle aranıza dönebilirim. Şu an için 58 kiloyum ancak Ramazan sonrası başlangıç kilom ne olur hiç bilmiyorum 🤭 Daha önce burada istediğim kiloya ulaşmıştım, umarım aynı başarıyı yine gösterebilirim.
Aaayy cuma telaşında bunu kaçırmışım canım selammm hoşgeldin 😍😍
Geri mi aldın kiloları 🙈🙈🙈 ama sen çok azimlisin yine hedef 52 mi 3 4 haftada halledersin 💃💃💃 bekliyoruz hazır olduğunda canım 😘

Selamlar herkese, Ramazan sonrası tekrardan ekibe katılma talebiyle aranıza dönebilirim. Şu an için 58 kiloyum ancak Ramazan sonrası başlangıç kilom ne olur hiç bilmiyorum 🤭 Daha önce burada istediğim kiloya ulaşmıştım, umarım aynı başarıyı yine gösterebilirim.
Cnm hoşgeldin 🤗

Son düzenleme:
Aynenn mezuniyet yakın 😍 ben de mayısta hedefliyorum 😎
Sen de iyi ki geldin jennifer ım 😘
Benim hedef en erken Eylül gibi bakalım. Dönem 5’e zayıf başlarım en azından. Sonra da Tus çalışıp 263737372 kilo tekrar alırım kddkkdfkdkdk Düşüncesi bile korkunç. Allah korusun. 🥺

Back
X