• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahahahaha :KK70: :KK70:
Günahı dukana yazılsın pliss 😜😛😝😂😂😂
Bakalım gönlümün yeni sahibi kim olacak :KK76: senle tanışmak güzeldi ama buraya kadarmış 😢😢😢
Yazdık gitti😂🤪
Ooo yeni sahip aranır olmuş bakın hele😂😂Nayır nolamaz😂😂size mutluluklar diliyorum 🍩🍩🍩🍩

Sağol canım sende az olsa bile vermişsin inşallah önümüzdeki hafta daha güzel sonuçlar elde ederiz😍

İner iner canım daha kaç saat var🤣 Maşallah ne güzel 79 olmuşsun darısı 6lı kilolara🥰

Tebrikler canım 🥰
pacman pacman Teşekkürler canım inşallah bu hafta listeye girersin😘
İnşallah hep birlikte canım bol eksili güzel bi hafta bizimle olsun😊

Yazdık gitti😂🤪
Ooo yeni sahip aranır olmuş bakın hele😂😂Nayır nolamaz😂😂size mutluluklar diliyorum 🍩🍩🍩🍩
E tabi yıldızlar da kayar durmaz yerinde :ıslık: (ne alakaysa şimdi)
Ooo donut varsa mutluluk yakııın
tutmayın beni sakııın
geliyoruum vakit yakııın
Yaşasın 5 . takım :D :D En Büyük KK:dondurma:

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(16-23 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

(16-23 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Owceeqrtaklar tablosu haftalıktır.
Ooooo DeryaOnDiet DeryaOnDiet gözlerime inanmadım bı an🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍🤩🤩

S seyrulsefer orticim merhaba sallıyor muyuz listeleri bu hafta :rolleyes:
tanışalım :KK8: gerçi tanışmıştık galiba Almıla ben 33 yaşındayım mimarım 2 ay önce 40 kilo vererek 2. mezuniyetimi aldım hedef 3. mezuniyet :D ortaklardan sorumlu kaptan yardımcısıyım listeye girme hedefim olunca kendimi de eşledim bu hafta canım :KK19:

Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol merhaba niki uzun ortim 🙈🙈 yanlis hatirlamiyorsam ufacik bir artiyla bitirdin haftayi. Bu haftayi beraber guzel eksilerle bitiririz insallah 👍👍😍
Ayy kuzu evet ya :( regl etkisiyle birde oruçta sporum çok aksadı :( off arada al eline sopayı kız bana yoksa kalcam bu 62 küsürlerde

(16-23 Nisan)

DİPNOT:
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Eline sağlık canım :KK19:
Deniz ve Kum Deniz ve Kum kuşum selam :KK39:

Back
X