• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gün gelecek sende benim ortim olacaksın, o zaman gardını al savaş boyalarını sürün de gel emi
9700e528-68dd-4c37-8381-2334325f1d5d.jpg
maxresdefault.webp

Ben her zaman hazırıım. :D

Mathildablue Mathildablue canım benim bence güzel bi ortaklık geçirdik her şey için çok teşekkür ederim😘😘
@hzlsel canım merhaba ben zeynep bu hafta kasıp kavuruyor muyuz ortalığı💃💃💃😘😘
Bence de cok iyi bir ortaklıktı denk geliriz ins bidaha😘
@olvidos selam yeni ortim . İnsallah bomba gibi bir hafta olsun bizim icin🙏😊 şeytanın bacağını bu hafta kırarım belki🤪 yogurt kürü felan denicem

Yaaa fazla güneşte yatmışsın cilt yanığı olmuş :KK53: neyse artık yatma vakti değil 💃💃💃💃
Hahahahahahaha biraz can yakıyor ama geçecek kaptanım... :D
Ahshsha evet canim az uzaklasinca gunes carpiyor 😂😂
Super gidiyorsun masallah takipteyim en yakin zamanda alacaksin mezuniyet 😍
Gözüm uzerinde 🤣🤣

Eki Görüntüle 2827527
İnşallah inşallah. Hala motivasyonum tavanda ama hele bi 64leri göreyim... ;)
Baykuş bi korkuttu şu an :D Tövbe kaçamak yapamam artık. :D
Ahahaha o da ben ajan mıyım deyip hamster gif i atmıştı kolanın arkasına saklanan 😂😂😂 eyvaah pacman pacman cim baykuşlar ne yer bilir misiiinn :KK17:
Hahahahahahahha bilirim bilirim. Ama bilmezden gelmeyi tercih edeceğim şu saatte. :D

Bence de cok iyi bir ortaklıktı denk geliriz ins bidaha😘
@olvidos selam yeni ortim . İnsallah bomba gibi bir hafta olsun bizim icin🙏😊 şeytanın bacağını bu hafta kırarım belki🤪 yogurt kürü felan denicem
Ayy kıyamam olur canım stres yapma sen ♥️

@olvidos la peşpeşe listeye giriyor olacaksınız inşallah
23 ü olvidos
30 u sen sizide listeye sokarsam gözüm açık gitmeyecek 🤭 ayy böyle listeye girmesini isteyipte sokamadığım kişiler dert oluyor bana 🙈🤭

İnşallah inşallah. Hala motivasyonum tavanda ama hele bi 64leri göreyim... :KK66:
Baykuş bi korkuttu şu an :KK70: Tövbe kaçamak yapamam artık. :KK70:
Kacamak yaparken gözlerin uzerimizde oldugu aklimiza gelmistir 🤣
images (47).webp

Back
X