- 23 Mart 2016
- 30.766
- 91.814
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.881
Ya kaptan gibi kaptanhangi taşa dönüşeceğimizi de belirtmiş seviliyorsun
Ahahaha o da ben ajan mıyım deyip hamster gif i atmıştı kolanın arkasına saklananAhshsha evet canim az uzaklasinca gunes carpiyor
Super gidiyorsun masallah takipteyim en yakin zamanda alacaksin mezuniyet
Gözüm uzerinde
Eki Görüntüle 2827527
Yaaa en keyifli anımda ağzımdan laf almaya çalışma lütfenYok bazen cekilmez oluyoruz kabul et
Shdhsh ay gordum onu aklima gelmemisti valla Burcu senden korkulurAhahaha o da ben ajan mıyım deyip hamster gif i atmıştı kolanın arkasına saklananeyvaah pacman cim baykuşlar ne yer bilir misiiinn
Gün gelecek sende benim ortim olacaksın, o zaman gardını al savaş boyalarını sürün de gel emi
Cekilmez bir Namaria oldum yine..uykusuz aksi naleeetYaaa en keyifli anımda ağzımdan laf almaya çalışma lütfen
Yaaaaaaaa ahsfgfshs
Bence de cok iyi bir ortaklıktı denk geliriz ins bidahaMathildablue canım benim bence güzel bi ortaklık geçirdik her şey için çok teşekkür ederim
@hzlsel canım merhaba ben zeynep bu hafta kasıp kavuruyor muyuz ortalığı
Hahahahahahaha biraz can yakıyor ama geçecek kaptanım...Yaaa fazla güneşte yatmışsın cilt yanığı olmuşneyse artık yatma vakti değil
İnşallah inşallah. Hala motivasyonum tavanda ama hele bi 64leri göreyim...Ahshsha evet canim az uzaklasinca gunes carpiyor
Super gidiyorsun masallah takipteyim en yakin zamanda alacaksin mezuniyet
Gözüm uzerinde
Eki Görüntüle 2827527
Hahahahahahahha bilirim bilirim. Ama bilmezden gelmeyi tercih edeceğim şu saatte.Ahahaha o da ben ajan mıyım deyip hamster gif i atmıştı kolanın arkasına saklananeyvaah pacman cim baykuşlar ne yer bilir misiiinn
Canim saglik ya regl yillarca ilacla oldum bazen 1 sene olmadim o kadar buyuk nimet ki uzulme oyle Rabbim biliyor niyetiniRegl oldmne güzel gidiyodu oruç
Dengem şaşacak şimdi
Ayy kıyamam olur canım stres yapma senBence de cok iyi bir ortaklıktı denk geliriz ins bidaha
@olvidos selam yeni ortim . İnsallah bomba gibi bir hafta olsun bizim icinşeytanın bacağını bu hafta kırarım belki yogurt kürü felan denicem
TövbeeeeeCekilmez bir Namaria oldum yine..uykusuz aksi naleeet
Şey bu aynısının tıpkısı ben
Ahahshs sana ızdırap oldugum gunler aklima geldiTövbeeeee
Ezan okundu sanip orucu acinca ben yazmislar koptumŞey bu aynısının tıpkısı ben
Bugün orucumu açtım ve babam ezan okundu mu ki dedi aynen böyle bakmış olabilirimEzan okundu sanip orucu acinca ben yazmislar koptum
Gözüm sürekli saatte oluyır benim ya asla kaçırmam aslaAyy kiyamam bi de su vardi koptum ben de paylaştım
Sahurda suyu az mi ictim derken eAn okunmustur
Eki Görüntüle 2827539
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?