- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.841
Eksileyelim ortakBugun ku sporun gayet iyiydi. Regl siskinligi icin odem aticilardan ic pazartesiye kadar artiyi atip sonra da eksilere bakariz.
OnuAy inşallah canım. Birbirimizi gaza getiririz.@melita09
Ben de 3 haftadır hafif koşu ve yürüyüşten başka bişi yapamadım ama ilginçtir daha hızlı verdim
Yaaa çok güldümkeşke yağlarım yansa bu yangında
Bugun 73.9 du cumaya 73 ramazani 7 lerden kurtularak bitirmek istiyorum bakalimEksileyelim ortakbayrama fit girelim senin hedefin ne kadar canım
Ayy evet ya diyetisyenim dedi ki leslie yada yürüyüş ekle haftanın 2-3 gününededi yoksa tartıda eksilme görmen zor olur kaslandığın için dediOnuNamaria da daha önce demişti hafif spor yaptığımda daha çok kilo veriyorum diye.. diğer sporlar kas yoğunluğumu arttırıyor acaba ama bilemeyiz tabi uzun vadede hangisi biizm için daha faydalı devamlı kas oranı takip etmek lazım
Evet canım gerçekten öyle. Ben yavaş veriyordum ama çok sıkılaştıö. Dönüşte bir foto atacağım sizeOnuNamaria da daha önce demişti hafif spor yaptığımda daha çok kilo veriyorum diye.. diğer sporlar kas yoğunluğumu arttırıyor acaba ama bilemeyiz tabi uzun vadede hangisi biizm için daha faydalı devamlı kas oranı takip etmek lazım
Yaa sen beni geçtinYaaa çok güldüm
Oh oh yansın kaloriler
Naptın canım ayrıntı verEvet canım gerçekten öyle. Ben yavaş veriyordum ama çok sıkılaştıö. Dönüşte bir foto atacağım size
Ama arada tamamen bırakmadan sporu hafifletmek de iyi bence. Vücut Bi noliiiyii desin
Ayy hadi hadi inşallahBugun 73.9 du cumaya 73 ramazani 7 lerden kurtularak bitirmek istiyorum bakalim
Kuzu yetişirsin sen bana kesinYaa sen beni geçtinbak hırs yaptım nolcak şimdi
Olur olayacak bisey degil. Gecen yil ramazanda en az 1 kilo veriyordum bu hafta 500 gr zor verdim bakalim bu hafta nasil olacak. Gecen yil daha cok spor yapiyordum kardio ağırlıklı spor yapiyordum oda cok zor oluyordu bu haftayida yuruyus ve bolgeselle gecirecegim istedigimi alamazsam kardioya sarilacagiz artik yapacak bisey yok. 3 haftadan fazla suremiz var olur insallah ya.Ayy hadi hadi inşallahbayrama 60 ın bi tık alyında gircem kaç hafta var ya 3 mü 3 haftada 3 kg olur mu ki olur heralde
İnşallah canım ölçülerimi alacağım bu hafta bir ay ne kadar fark edecekAy ben kahveyi arada bir arıyorumama asitli şeyleri falan içmem aramam da
Aynen canım bu hafta en az 4 gün leslie yapsan farkı görürsün kesinlikle☺☺
Canım aslında ben öyle çılgın sporlar yapmadım. Kızların sporlarına bakınca benimki basit kalıyorNaptın canım ayrıntı ver
@olvidos
ORTAKLIK SONUÇLARI
(9-16 Nisan)
Eki Görüntüle 2827462
Veee bu haftanın en yüksek yüzde yapan ve +250 spor puanı kazanan ortakları 4,466 yüzde ile @olvidos ve S seyrulsefer oluyoooor. Tebrikler canlaaar
Ya aslında sağlıklı atıştırmalıklar alsan fena olmaz ven mesela züber, şekersiz fıstık ezmesi vs tüketiyorum iyi oluyor ya da fit kolay tatlı tarifler deniyoruöİnşallah canım ölçülerimi alacağım bu hafta bir ay ne kadar fark edecek
Benim canım çok tatlı çekiyor henüz kaçamak yapmadım ama nereye kadar tutacağım kendimi hiç bilmiyorum
Canım canım çok çekiyorsa yarın kendine ölçüsünde bir ödül ver bence diyetinin devamlılığı ve başarısı için daha iyi olabilirİnşallah canım ölçülerimi alacağım bu hafta bir ay ne kadar fark edecek
Benim canım çok tatlı çekiyor henüz kaçamak yapmadım ama nereye kadar tutacağım kendimi hiç bilmiyorum
Yanında değil miydi canım eşin . Sende ucundan yiyormuş gibi yaparsınKuzu yetişirsin sen bana kesinAy derdim büyük bakalım nasıl geçecek ramazanın geri kalanı kocam geldi. Hafta sonu için ne kalorili şeytanlıklar var Allah bilir kafasında
Ben hep çok yogun sporlar yapıyorum yaparsam ama oruçta hiç spor işini beceremedim nolcsk bilmiyorumCanım aslında ben öyle çılgın sporlar yapmadım. Kızların sporlarına bakınca benimki basit kalıyorLeslie tabata zumba bölgesel, hafif koşu vs karışık gittim. Canım ne çekerse onu yaptım ama 7 aydır nerdeyse haftada en az 5 gün spor yapıyorum. Bir de spora başladığım zaman 40 dk altına düşmemeye gayret ediyorum. Sanırım hafif de olsa devamlı yaptığım için faydasını gördüm. Son iki hafta hariç tabi . Ama yine de gözüm hep telefondaki adım sayısındaydı. Bolca adım atmaya çalıştım. Bir de uzun zamandır if yapıyorum. Böyle yani
Züberi bir denemek istiyorum canım burada sizden çok duydum fıstıklısı dikkatimi çektiYa aslında sağlıklı atıştırmalıklar alsan fena olmaz ven mesela züber, şekersiz fıstık ezmesi vs tüketiyorum iyi oluyor ya da fit kolay tatlı tarifler deniyoruö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?