Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yanında değil miydi canım eşin . Sende ucundan yiyormuş gibi yaparsın
Yok canım ben annemlerdeyim. Bugün geldi birlikte döneceğiz inş pazartesi.
Ya aslında kimse silah dayamıyor ye diye ama işte onu yapalım bunu yapalım deyince illa kaçak oluyor. Nefsime yenik düşüyorum

Canım canım çok çekiyorsa yarın kendine ölçüsünde bir ödül ver bence diyetinin devamlılığı ve başarısı için daha iyi olabilir aksi taktirde zamansız bir yerde aniden patlak verebilir
En büyük hatam hep bu oluyor kaptanım zaten yemiyorum yemiyorum sonra ölçü filan hak getire kendimi tatlıya boğuyorum gideyim yarın bir tane züber alayım fazla alırsam hepsini yeme potansiyelim var

pacman @melita09 listeye girisiniz hayirli olsun arkadaslar
Teşekkürleeerr, haftaya seni de bekliyoruz. İlk bi soğuk gibi ama girince alışıyorsun.
Gecede 4-5 saat o da tabi aralikli uyuyunca bu gece kotu degildi diyorum artik
Ah canım benim... Kaç aylık ki? İnşallah en yakın zamanda düzenli uykuya geçersiniz.
yeni ortakları hazırlıyorum arkadaşlar herkes ortisiyle vedalaşabilir
Vedalaşacak bir ortim bile yok.
M monarosaa ortimm harika bir hafta geçirdik yine de takipteyim seni

@ummhnisa hoşgeldiin yeni ortim
M monarosaa artık benim ortim. Alış artık öyle birisi yok.

Teşekkürleeerr, haftaya seni de bekliyoruz. İlk bi soğuk gibi ama girince alışıyorsun.
Ahaha gel gel burasi boy deriz ya denizde
Biliyorum kuzum listenin soguk sularinda 8 ay yüzdüm 2 mezuniyet aldim ovunmek gibi olmasin
Sular beni ozlemistir

Ahaha gel gel burasi boy deriz ya denizde
Biliyorum kuzum listenin soguk sularinda 8 ay yüzdüm 2 mezuniyet aldim ovunmek gibi olmasin
Sular beni ozlemistir
Ben birkaç ay yüzdüm, bi soğuk oldu güneşleneyim demiştim. Uyuyakalmışım. Şimdi tekrar geldim. Aaaah ah benim de mezuniyet bir mezuniyet hayalim var en kısa zamanda bakalım.

Gün gelecek sende benim ortim olacaksın, o zaman gardını al savaş boyalarını sürün de gel emi

Ben birkaç ay yüzdüm, bi soğuk oldu güneşleneyim demiştim. Uyuyakalmışım. Şimdi tekrar geldim. Aaaah ah benim de mezuniyet bir mezuniyet hayalim var en kısa zamanda bakalım.
Yaaa fazla güneşte yatmışsın cilt yanığı olmuş neyse artık yatma vakti değil

Ahshsha evet canim az uzaklasinca gunes carpiyor
Super gidiyorsun masallah takipteyim en yakin zamanda alacaksin mezuniyet
Gözüm uzerinde

En ateşli de Kendinin en iyi hali ol yansın yağlar hop ki üç dört

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…