- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.861
Yok canım ben annemlerdeyim. Bugün geldi birlikte döneceğiz inş pazartesi.Yanında değil miydi canım eşin . Sende ucundan yiyormuş gibi yaparsın
Züberin topları var bi de çikokata gibi olanları var al ve dene çok güzellerZüberi bir denemek istiyorum canım burada sizden çok duydum fıstıklısı dikkatimi çekti
Ben de öyleyim canım ya. Ramazanda biraz rolanti olacak sanırım. Az da olsa gitsin de ne yapalım artık. Ramazandan sonra döneriz eski tempomuza inşallahBen hep çok yogun sporlar yapıyorum yaparsam ama oruçta hiç spor işini beceremedim nolcsk bilmiyorum
Ne demek canim son 3 haftaya bakildi tekerrur olmasin diye. Ana liste ve alt liste eslendiEline sağlık canım
Çok cici ortaklar olmuş
En büyük hatam hep bu oluyor kaptanım zaten yemiyorum yemiyorum sonra ölçü filan hak getire kendimi tatlıya boğuyorumCanım canım çok çekiyorsa yarın kendine ölçüsünde bir ödül ver bence diyetinin devamlılığı ve başarısı için daha iyi olabiliraksi taktirde zamansız bir yerde aniden patlak verebilir
Yap kuzum hic arti gelmedim totemden değil kendi cabamla ama o da motive ediyorAy ben de mi yapsam o totemi
Teşekkürleeerr, haftaya seni de bekliyoruz. İlk bi soğuk gibi ama girince alışıyorsun.
Ah canım benim... Kaç aylık ki? İnşallah en yakın zamanda düzenli uykuya geçersiniz.Gecede 4-5 saat o da tabi aralikli uyuyunca bu gece kotu degildi diyorum artik
Vedalaşacak bir ortim bile yok.yeni ortakları hazırlıyorum arkadaşlar herkes ortisiyle vedalaşabilir
M monarosaa artık benim ortim.
Ne demek canim son 3 haftaya bakildi tekerrur olmasin diye. Ana liste ve alt liste eslendimission completed
Ahaha gel gel burasi boy deriz ya denizdeTeşekkürleeerr, haftaya seni de bekliyoruz. İlk bi soğuk gibi ama girince alışıyorsun.
Ahshshs Esram ya sesli güldüm
Ben birkaç ay yüzdüm, bi soğuk oldu güneşleneyim demiştim. Uyuyakalmışım. Şimdi tekrar geldim.Ahaha gel gel burasi boy deriz ya denizde
Biliyorum kuzum listenin soguk sularinda 8 ay yüzdüm 2 mezuniyet aldim ovunmek gibi olmasin
Sular beni ozlemistir
Gün gelecek sende benim ortim olacaksın, o zaman gardını al savaş boyalarını sürün de gel emi
Ay uğraşmak ne demek canım bende burada sizlerle mutluyum teşekkür ederimAhshshs Esram ya sesli güldüm
Asil emek senin canim her zaman derim naz niyaz listeler vs. Hepsini gectim aylardir uğraşıyorsun hepimiz icin
Yaaa fazla güneşte yatmışsın cilt yanığı olmuşBen birkaç ay yüzdüm, bi soğuk oldu güneşleneyim demiştim. Uyuyakalmışım. Şimdi tekrar geldim.Aaaah ah benim de mezuniyet bir mezuniyet hayalim var en kısa zamanda bakalım.
Ahshsha evet canim az uzaklasinca gunes carpiyorBen birkaç ay yüzdüm, bi soğuk oldu güneşleneyim demiştim. Uyuyakalmışım. Şimdi tekrar geldim.Aaaah ah benim de mezuniyet bir mezuniyet hayalim var en kısa zamanda bakalım.
En ateşli deEki Görüntüle 2827496 09-16 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2827495
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 62.9 62.4 76.1 75.5 74.75 74 53.95 53.6 61.5 61 62.7 62.4 83.45 83 70.1 69.5 68.3 67.5 74.8 74 57.6 57 88.7 87.6 72.1 71.2 74.4 73.3 58.9 57.5 69.9 69.5 77 75 93.7 92.5 61.5 60 69.6 68.9 80.6 ??? ???
Ateşli hatunlar yarın pamuk ayaklar hoplamayaaa
Ya kaptan gibi kaptan
Yok bazen cekilmez oluyoruz kabul etAy uğraşmak ne demek canım bende burada sizlerle mutluyum teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?