• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla ortim 34 yıldır bu kabağın bu kadar lezzetli olduğunu atlamışım🤭 kiii en son unideyken bı akrabamda mecbur kalıp yemiş ve nerdeyse öğurmustüm sonrasında.Tatlisizlik neler yaptırıyorum insana😅 bı kaç dilim yiyip komşulara paylaştırın gerisini ne olur ne olmaz diye🤭🤭
Şimdi de kahvemi içip merketler arası yürüyüşe cikacagim
Ohh super yapmissin ortim 👍 sen bu isi biliyorsun valla. Sen kalirsin omur boyu boyle fit incecik. Harikasin ortim 👏

12 - 18 nisan tablo spor listesi :)
UYE12 Nisan14 Nisan17 NisanSonuç
@fitblonde3+71+3+4+73+4+6 🎂 🥇
@belmayne111🎂 🥇
@balpamuk----------------🥦
@Suskunhanim115🎂 🥇
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 1+5+61+51+5+6🎂 🥇
@melita09----------11 🍫
yarimuhendis yarimuhendis 1+4+72+42+4+5🎂 🥇
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 1+21+4+61+2🎂 🥇
@Kendinin en iyi hali ol1-------1+62 🍫
Begonya2 Begonya2 ------------------🥦
@olvidos------112 🍫
@karabiber0111------2 🍫
@monarosaa------🆓-----🥦
Mathildablue Mathildablue 4-------22 🍫
@ummhnisa------7-------1 🍫
@Cagrihilal11+4+614+6🎂 🥇
Cherry Mom Cherry Mom -----1-------1 🍫
hzlsel hzlsel 2-------1+22 🍫
@seyrulsefer------1-----1 🍫
@pacman1-----------1 🍫

3 gün de spor yapan @fitblonde @belmayne @Suskunhanim DeryaOnDiet DeryaOnDiet yarimuhendis yarimuhendis Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Cagrihilal1 tebrik ediyoruz kızlarrr bu hafta çok aktifiz maşallah :KK36: :sampiyon::KK76: 🎉
Darisi yeni haftanin basina 😉 eline saglik canim

Halime
22
1.57 boy
68 kilo 100 gram
Hedef 52
Evli
Özel güvenlik görevlisi şuan calismiyorum
1 çocuk 11 aylık
Dâhil olmadım
Kilo almamın sebebi 44 kilo ile hamile kaldım 5 aylık ken kilo değişimim olmadı kilo almak için vitamin hapları kullandım araya covid19 girince 15 gund3 kendi doktorumuz vardı riskli gebelik geçirdim ilaç takibim düzgün yapılmadı 83 kilo ile doğuma gittim 80 kilo ile döndüm lohusa kanaması falan yaşamadım sezaryandan dolayı karin kaldı şuan 68 kılıyum kendi imkânlarınla verdim kilo önümde uzun bir yol var
Sağol canım form için
Çok uzun bir yolun yok öyle deme genceciksin eminim metabolizmanda hızlıdır buradada disiplinli şekilde ilerler her gün düzenli katılım sağlarsan eminim o kilolar nasıl gitti anlamazsın bile. Burada çoğumuza öyle oldu 😍

İsmim Esra benimde takım kaptanıyım 34 yaşındayım pardon 3 gün önce 35 oldum :kızgın::KK14: 🤣 bir oğlumm var. Bende fazla kilolarımı burada verdim - 20- kilo -sonrada kaldım gitmiyorum 🤣

menü sayfamızı gördün sanıyorum hergün buraya tüm takım yazıyoruz sende ister bugün ister yarın başlayabilirsin 😘😘
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Selam kızlar nasılsınız
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben de senin gibiyim hava kapalı olunca resmen enerjim çekiliyor. Bu hafta hep dengesizdi oturduğum yerden kalkamıyorum baharın gelmesi de etkiliyor sanırm
Aynen canım ya iki gündr yağmurlu sevemedim valla :/
Öğleden sonra biraz durduda yürüyüş yaptık iyi geldi açıldık evde saatt geçmiyor 🙈

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canım pudingli yulaf lapasına ne kadar puding koyuyorduk yarın yapacağım ama miktarı unuttum😅🥰
Cnm 4 kaşımk yulaf normalde, buna 3 kaşık yulaf ve 1 çorba kaşığı puding tozu koyuyorsun meyve koymuyorsun 😘 ama ceviz fındık ilave edersin 💋
Ay hadi inşallah bu hafta istediğim gibi gitmiyor kilom zaten işe yarar umarım🤣
Namaria Namaria cımın da totemi bu ;) her hafta değiştirir resmini 😁
Darisi yeni haftanin basina 😉 eline saglik canim
İnşallah 😍 rica ederim tatlım 😘
İsmim Esra benimde takım kaptanıyım 34 yaşındayım pardon 3 gün önce 35 oldum :kızgın::KK14: 🤣 bir oğlumm var. Bende fazla kilolarımı burada verdim - 20- kilo -sonrada kaldım gitmiyorum 🤣

menü sayfamızı gördün sanıyorum hergün buraya tüm takım yazıyoruz sende ister bugün ister yarın başlayabilirsin 😘😘
💛ayyyy kaçırdım mı doğum gününüüüüü :KK74: happy birthday to youuu happy birthday to youuu 🍰🎂🎁 yeni yaşın kutlu mutlu olsun güzellikler bolluk bereket getirsin inşallah kuzum 💜💜💜

💛ayyyy kaçırdım mı doğum gününüüüüü :KK74: happy birthday to youuu happy birthday to youuu 🍰🎂🎁 yeni yaşın kutlu mutlu olsun güzellikler bolluk bereket getirsin inşallah kuzum 💜💜💜
Kaçır burcum kaçır artık kutlanacak bir yaş kalmadı ki 😭😭
Teşekkür ederim kuzum :KK74:

İşimiz profil fotoğraflarına mı kaldı kalkın spor yapın :-) :olamaz::olamaz::olamaz:
Olsun kaptanım biz şansımızı deneyelim🤣Sporumuzu yapacağız tabiki😅
Sağol canım form için
Çok uzun bir yolun yok öyle deme genceciksin eminim metabolizmanda hızlıdır buradada disiplinli şekilde ilerler her gün düzenli katılım sağlarsan eminim o kilolar nasıl gitti anlamazsın bile. Burada çoğumuza öyle oldu 😍

Geçmiş doğum günün kutlu olsun kaptanım eşinle çocuğunla nice güzel uzun mutlu yıllara😍

Cnm 4 kaşımk yulaf normalde, buna 3 kaşık yulaf ve 1 çorba kaşığı puding tozu koyuyorsun meyve koymuyorsun 😘 ama ceviz fındık ilave edersin 💋

Namaria Namaria cımın da totemi bu :KK66: her hafta değiştirir resmini 😁

İnşallah 😍 rica ederim tatlım 😘

Sağol canım 😍

Kaçır burcum kaçır artık kutlanacak bir yaş kalmadı ki 😭😭
Teşekkür ederim kuzum :KK74:
Olur muu en güzel yaşlar valla emrecik de biraz daha büyüdü mü okula başladı mı oh 😘
Bi de yeğenlerimde de gördüm ablam çok endişeliydi herşey mükemmel olsun isterdi filan ve babalarına gitmezdi çocuklar o tedirginliği hissediyor kaptim , babası bakamazsa diye endişen var mı?

Back
X