• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım bu regl düzensizliği için soğan kürü yapabilirsin hiç ilaca falan gerek kalmıyor çok güzel hormonları düzenliyor ben yaptım bende çok düzensizdi her şey normal çıkıyordu ama 2-3 ayda bir oluyordu bazen regl ben bi ay yaptım sonrasında günü gününe olmaya başladım deneyebilirsin hiç bir zarar yok
yaptım canım yaptım işe yaramadı. hem de ben soğanı hiç sevmem dokunamam doğrayamam kokusuna bile dayanamam. ama maalesef yaramadı

Stres yapma canım regl haftası etkileniyoruz regl bitince fazla fazla verirsin zaten önümüzdeki günlerde sporunu yap yediklerine dikkat et Cuma’ya kadar düzenlersin

Canım şu ananas kabugu olayını dene bak suyunu ince bir dilim ananas koy aşırı ödem attırıyor
Keşke ödem olduğuna emin olsam ödem değil ki yedm yani 😞
Öyle böyle gidecek inşaAllah yapacak bir şey yok, nasıl yediysem öylede yemeyip dikkat edip göndermem lazm 😞

12 - 18 nisan tablo spor listesi :)
UYE12 Nisan14 Nisan17 NisanSonuç
blonde ambition blonde ambition 3+71+3+4+73+4+6🎂 🥇
@belmayne111🎂 🥇
@balpamuk----------------🥦
@Suskunhanim115🎂 🥇
@DeryaOnDiet 1+5+61+51+5+6🎂 🥇
@melita09----------11 🍫
yarimuhendis yarimuhendis 1+4+72+42+4+5🎂 🥇
@SanSebastianCheesecake1+21+4+61+2🎂 🥇
@Kendinin en iyi hali ol1-------1+62 🍫
Begonya2 Begonya2 ------------------🥦
@olvidos------112 🍫
@karabiber0111------2 🍫
@monarosaa------🆓-----🥦
@Mathildablue4-------22 🍫
ummhnisa ummhnisa ------7-------1 🍫
@Cagrihilal11+4+614+6🎂 🥇
Cherry Mom Cherry Mom -----1-------1 🍫
hzlsel hzlsel 2-------1+22 🍫
@seyrulsefer------1-----1 🍫
@pacman1-----------1 🍫

3 gün de spor yapan blonde ambition blonde ambition @belmayne @Suskunhanim @DeryaOnDiet yarimuhendis yarimuhendis @SanSebastianCheesecake @Cagrihilal1 tebrik ediyoruz kızlarrr bu hafta çok aktifiz maşallah :KK36: :sampiyon::KK76: 🎉
:KK36::sampiyon:
Halime
22
1.57 boy
68 kilo 100 gram
Hedef 52
Evli
Özel güvenlik görevlisi şuan calismiyorum
1 çocuk 11 aylık
Dâhil olmadım
Kilo almamın sebebi 44 kilo ile hamile kaldım 5 aylık ken kilo değişimim olmadı kilo almak için vitamin hapları kullandım araya covid19 girince 15 gund3 kendi doktorumuz vardı riskli gebelik geçirdim ilaç takibim düzgün yapılmadı 83 kilo ile doğuma gittim 80 kilo ile döndüm lohusa kanaması falan yaşamadım sezaryandan dolayı karin kaldı şuan 68 kılıyum kendi imkânlarınla verdim kilo önümde uzun bir yol var
Hoşgeldin canım 🥰
@Kendinin en iyi hali ol seni kıskandım ben de resmimi değiştirdim🤣🤣
🤣 takimca akım başlattık :KK70: Var mı arttıran

hoş geldin canım ben de zeynep aynı yaştayız sanırım ben tam 22 olmadım ama 99lu musun:KK48:ve boyumuz da aynı merak etme buraya gelen daha burdan çıkamıyor ve istediğini de elde ediyor. burdan giden her türlü dönüp dolaşıp yine buraya geliyor:-)
Evet 99 luyum bende halime tanıstığımıza memnun oldum

Göğsümde hala bi yumruk var sanki gitmiyo gibi hatta annemde babamda falanda aynı bi türlü ondan kurtulamadık, bu da normal artık galiba bi doktora gidip bakıcaz ne olmuş ne bitmiş diye. Sağolsunlar karantina bittiği an bıraktılar hemen :KK70: Bide son gün doktora söyledim böyle böyle durumdayız diye tamam geçer hafif atlatıyosunuz bişey olmaz dedi :)))))
Canım sonrasında çok hasar bırakıyor bu illet annemlerde 6 ay olucak covid geçireli zaten çoook zor geçirdiler hala annemin nabzı 40küsürlere düşüyor nefes darlığı oluyor senin gibi dudakları morarıyor. Ama dediğin doktorlar olur böyle diyip sallıyorlar malesef
yoksa ben o adamla çok iyiydim bi giriyordum yanına yarım saatten fazla sohbet ediyorduk ve sürdürüyordum da listesini. ama en son öyle yaptı iyi günler hoşça kalın güle güle:halay:

inşallah canım. sen nasılsın miden bugün nasıl oruçlu musun
Bugün iyiyim çok şükür canım ama dün gözüm görmedi bişey mide bulantısı olunca benim sinirlerim bozuluyor düşüncesi bile etkiliyor
Halime
22
1.57 boy
68 kilo 100 gram
Hedef 52
Evli
Özel güvenlik görevlisi şuan calismiyorum
1 çocuk 11 aylık
Dâhil olmadım
Kilo almamın sebebi 44 kilo ile hamile kaldım 5 aylık ken kilo değişimim olmadı kilo almak için vitamin hapları kullandım araya covid19 girince 15 gund3 kendi doktorumuz vardı riskli gebelik geçirdim ilaç takibim düzgün yapılmadı 83 kilo ile doğuma gittim 80 kilo ile döndüm lohusa kanaması falan yaşamadım sezaryandan dolayı karin kaldı şuan 68 kılıyum kendi imkânlarınla verdim kilo önümde uzun bir yol var
Hoşgeldiniz aramıza sağlıcakla istediğimiz kilolara ulaşalım birlikte

Canım sonrasında çok hasar bırakıyor bu illet annemlerde 6 ay olucak covid geçireli zaten çoook zor geçirdiler hala annemin nabzı 40küsürlere düşüyor nefes darlığı oluyor senin gibi dudakları morarıyor. Ama dediğin doktorlar olur böyle diyip sallıyorlar malesef

Bugün iyiyim çok şükür canım ama dün gözüm görmedi bişey mide bulantısı olunca benim sinirlerim bozuluyor düşüncesi bile etkiliyor

Hoşgeldiniz aramıza sağlıcakla istediğimiz kilolara ulaşalım birlikte
Hoşbulduk inşallah

Back
X