- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #408.461
Herkes eksi yada sabit gelmiş maşaAllah 
Ben artımı yazıp ortamı bozmak istemiyorum

Ben artımı yazıp ortamı bozmak istemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay profil fotoma hala alışamadım mesaj atınca ay bakayım kim ne yazmış diyorum ben çıkıyorum![]()
Ben sana yandaşlık yapacak gibiyim canım bakalımHerkes eksi yada sabit gelmiş maşaAllah
Ben artımı yazıp ortamı bozmak istemiyorum![]()
Iki tane atayim canim, ben once ikincisini yaptim 1 ay kadar, sinra birincisini, cok guzel toparliyor gibegi bir de kremO videoyu nerden bulabilirim link atabilir misin acaba
Canım regl isin sonuçta sıkma canınıHerkes eksi yada sabit gelmiş maşaAllah
Ben artımı yazıp ortamı bozmak istemiyorum![]()
Oyle canim haklisib, artik onunla avunuyorum.Çok doğal canım emziriyorsun o yüzden yemen de lazım azcık dayan bebiş büyüsün rahat edersin kilo vermesen bile inceliyorsun![]()
Bende +400ümCanım regl isin sonuçta sıkma canını
Ben dün 100 gr eksideydim bugün +400 var. Ama cuma saat 6 da tartılmıştım o yüzden bi de o zaman deniyeceğim şansımı
Canım zıplama çok fazlama ödem yapıyor belki ondandır birde sende ekstra başka birşey ödem yapıyor sanırım perşembeleri muhakkak dinlendir vücüdunu o günü boş geçir cuma öyle tartılBen tam 600gr artidayim ama dun gece cook az uyudum ondan midir degil midir bilmiyorum. Aslinda yediklerime de cok dikkat ediyorum ama fazla oluyir galiba. Carsambaya yine tartilip kontrol ederim kaptancimCherry Mom , S Suskunhanim
selam canım gayet iyi :)Günaydın arkadaşlar,
Bu sabah kilom yine 67.3, sabit çıktım![]()
Teşekkür ederim canımmDoğum günün kutlu olsun kaptanım sağlıklı huzurlu yıllar sevdiklerinle ve seninle olsun inş![]()
![]()
çok iyi canımHayırlı haftalar olsun kızlar
Sabitim 88.5 geldim..
oo harika burcumm
Bilmiyordum ziplamanin odem yaptigini kaptancigim. Persembeyi off gunu yapayim o zaman.Canım zıplama çok fazlama ödem yapıyor belki ondandır birde sende ekstra başka birşey ödem yapıyor sanırım perşembeleri muhakkak dinlendir vücüdunu o günü boş geçir cuma öyle tartıl
Motivasyon olmasada mecbur çalışıyorlar canım birde okadar zorki yazılar türkçe değil hiç bir şey anlamıyorum kızım çalışırken benim kızz isyanlarda ders çalışırken keşke yine ayt tyt çalışsam onlar çok kolaydı diyorAyy şu ders calışma azminizden bana da verin
Özellikle tıp okuyanlara hayret ediyorum bana bi motivasyon ver kuzum
Iki tane atayim canim, ben once ikincisini yaptim 1 ay kadar, sinra birincisini, cok guzel toparliyor gibegi bir de krem
CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | |
S
Suskunhanim
| 60 | 350 | 100 | | | | |
| 600 | 300 | | | | | |
![]() | | | 45 | | | | |
60 | 340 | 60 | | | | | |
110 | 350 | 200 | | | | | |
![]() | 170 | 200 | 77 | | | | |
![]() | | | | | | | |
| | | | | | | |
65 | | | | | | | |
![]() | | | | | | | |
C
Cagrihilal1
| 225 | 410 | 225 | | | | |
| 645 | 480 | | | | | |
120 | 220 | 100 | | | | | |
![]() | 70 | | 45 | | | | |
45 | | 45 | | | | | |
90 | 145 | 40 | | | | | |
173 | 300 | 310 | | | | | |
![]() | 63 | | | | | | |
| | 63 | | | | | |
![]() | | | | | | | |
S
seyrulsefer
| | | 145 | | | | |
![]() | | 210 | 86 | | | | |
![]() | 121 | | 140 | | | | |
Herkese merhaba ben yeni katıldım araniza. Bana kısaca bilgi vermeniz mümkün mü neler yapılması gerektiği hakkında![]()
Bende 500 gr artıda yım ama oruç ayında hafta sonları biraz daha ağır yemek oluyor herkez oruç tutuyor Herzaman da az yiyemiyorsun d ü n adana kebap yedim o yüzden artı 500Ben tam 600gr artidayim ama dun gece cook az uyudum ondan midir degil midir bilmiyorum. Aslinda yediklerime de cok dikkat ediyorum ama fazla oluyir galiba. Carsambaya yine tartilip kontrol ederim kaptancimCherry Mom , S Suskunhanim
Çok güzel eksi gelmişsin