Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Birşey sormak istiyorum. Grupta yeniyimde menü paylaşımlarının altına bir kaç kişinin isimlerini mi etiketlediniz acaba neden yapılıyor birde nasıl yapılıyor ben bilmiyorum da

Canım menü sayfasında yazmışsın orada dönen olmayabilir sadece menüler var çünkü arada kaynar buraya alıntıladım o yüzden :)

Üyeler
Menülerin altına
**Kaptanı yani beni
***Menü Kontorülünü yapan kaptan yardımcımız Mehfam ı
***Spor takibi içinde spor günlerinde ( pazartesi çarşamba cumartesi için ) Hedef60kgolmak arkadaşımızı etiketliyorlar
***Haftalık belirlenen ortaklarını ( senin şuan için yok cuma günü yeni listede ekleyeceğz )

Etiket yapmak için @üyeismi olacak
@ emnis gibi boşluk bırakmadan

Tesekur ederim hoş buldum

Canım hoşgeldin evine
Hoşgeldin aramıza canım
Evet canım yarın gidicem göğüs hastalıklarına ilk yavaş yavaş kontrollere başlayacağım, çok rahat ve kolaylıkla atlattım çok şükür ama bedende ne var ne yok bakalım :)
İnşallah hasar bırakmamıştır bizi de haberdar et
Bu haftayı sağsalim atlatırsam şükredicem aşırı iştahım açık ağlıcam kendimi bitik ve yorgun hissediyorum
Geldi depresyon çok sıkı geldi hemde
Yaa bu hafta bende aynı durumdayım geçen ay reglim 10 gün gecikmişti bu ay nasıl olur bilmiyorum ama regli döneminde gibiyim sanki sabah çoraplarım bile bileğime oturdu resmen.
Bu hafta bi stres geldi bana da

Yaa bu hafta bende aynı durumdayım geçen ay reglim 10 gün gecikmişti bu ay nasıl olur bilmiyorum ama regli döneminde gibiyim sanki sabah çoraplarım bile bileğime oturdu resmen.
Bu hafta bi stres geldi bana da
İnşaAllah artı gelmeden atlatırız haftayı

Bazen bi yorgunluk geliyo ki bırakmak geliyo içimden

İnşaAllah artı gelmeden atlatırız haftayı

Bazen bi yorgunluk geliyo ki bırakmak geliyo içimden
Sakın bırakma bende öyleydim hatta mezuniyet kilom gelince tekrar girneyecektim ramazan sonrasına kadar ama 1 hafta boş durdum baktım ki olmayacak vücudum diyete adapte oldu sayılır devam edeyim dedim. Hayatımızda da aynı değil mi Bi bıkkınlık geliyor ama bırakmıyoruz öyle düşün

70i görmeden bırakamam yoksa çabuk alırm

Ama şöyle 1 2 gün serbest yemeyi özledim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…