- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.621
Reglden iştahın açılmıştır canım, benimde şuan gözümün önünde nutella kavanozu var(hayalimde)
Birşey sormak istiyorum. Grupta yeniyimde menü paylaşımlarının altına bir kaç kişinin isimlerini mi etiketlediniz acaba neden yapılıyor birde nasıl yapılıyor ben bilmiyorum da
2 mil leslie boosted ve 25 dk pilates yaptm başım çatlıyo yoruldum ve açım yokmu artıran
Yat uyu ölü taklidi yap2 mil leslie boosted ve 25 dk pilates yaptm başım çatlıyo yoruldum ve açım yokmu artıran
Spor yapcam diye bebemi yeni uyutuyorm dahaYat uyu ölü taklidi yap
Vah canımSpor yapcam diye bebemi yeni uyutuyorm dahauyusun bayılıciğim yoruldum
Zıplama da yapcktm pilates beni mahvetti ya
canım büyük top mu almıştın?üstüne oturup zıplayabilirsinZıplama da yapcktm pilates beni mahvetti yahiç sevmedim pilatesi yaparken başım ağrıdı, boşa almışm topu
Afiyet olsun canım
Menünü menü sayfamızada yazdın mı ?
Başka sayfamı yaziyoruzAfiyet olsun canım
Menünü menü sayfamızada yazdın mı ?
Öncelikle hoşgeldinBaşka sayfamı yaziyoruz
Tesekur ederim hoş buldumÖncelikle hoşgeldin
Bu sayfaya yazıyoruz5.Takım Menü ve Spor Listeleri
10 eylul Menum: 10:30 kahve, cikolatalı mousse 13:30 3 dilim tb ekmek ile sucuklu kașarlı tost 16:15 sutlu kahve, 3 hurma 18:00 1 tabak kapuska yemegi, 2 dolma, 5yk yogurt, az Salata 8.000 Adım 2. 5lt Su @Emniswww.kadinlarkulubu.com
Evet, zaten bi öyle yapmayı sevdim bide otururken ayağımı uzatmayıcanım büyük top mu almıştın?üstüne oturup zıplayabilirsin
Canım hoşgeldin evineSelam kızlar. Evimize geldik şükür ama ben kendime gelemedimsahura kadar pek uyuyamadım. Sahurdan sonra da yola çıktık. Halsizlik, uykusuzluk, karın ağrısı herbir şey var şu an henüz yazılanlara da bakamadım. Birazdan okurum inşallah.
Bu arada 13. 00 gibi tartılmıştım +100 gr idi.
Cherry Mom melita09
Hoşgeldin aramıza canım1.Sayfadaki kuralları kabul ediyorum yapabilirim
Bana beraberdim diyebilirsiniz
Yaşım 36
Boyum 159
Kilom 65.1
Hedef kilom 58
Evliyim
Öğretmenim
12 ve 9 yaşlarında iki tane oğlum var
Daha önce hiçbir bir takıma dahil olmadım
Doğumlardan itibaren verip almalarla devam eden bir süreç aslında benim serüvenim. İlk çocuğuma 55 kilo ile hamile kalıp 85 ile doğum girdimdoğumdan sonra 66 ya kadar düştüm sonra 2. Gebeliğin oldu ve 12 kilo aldim. Tabi daha sonrasında yine 9 kilo verdim tekrar aldım derken şimdi burdayım. Yaklaşık 1 aydır if diyeti yapmaya çalışıyorum 70 kilodan 65 e düştüm.
Sağlık sorunum yok
Ama ileriki yaşlarımda daha sağlıklı olmak için kilo vermek istiyorum malum yaş 36 yolun yarısındayım artık
İnşallah hasar bırakmamıştır bizi de haberdar etEvet canım yarın gidicem göğüs hastalıklarına ilk yavaş yavaş kontrollere başlayacağım, çok rahat ve kolaylıkla atlattım çok şükür ama bedende ne var ne yok bakalım :)
Yaa bu hafta bende aynı durumdayım geçen ay reglim 10 gün gecikmişti bu ay nasıl olur bilmiyorum ama regli döneminde gibiyim sanki sabah çoraplarım bile bileğime oturdu resmen.Bu haftayı sağsalim atlatırsam şükredicemaşırı iştahım açık ağlıcam kendimi bitik ve yorgun hissediyorum
Geldi depresyonçok sıkı geldi hemde
İnşaAllah artı gelmeden atlatırız haftayıYaa bu hafta bende aynı durumdayım geçen ay reglim 10 gün gecikmişti bu ay nasıl olur bilmiyorum ama regli döneminde gibiyim sanki sabah çoraplarım bile bileğime oturdu resmen.
Bu hafta bi stres geldi bana da
Sakın bırakma bende öyleydim hatta mezuniyet kilom gelince tekrar girneyecektim ramazan sonrasına kadar ama 1 hafta boş durdum baktım ki olmayacak vücudum diyete adapte oldu sayılır devam edeyim dedim. Hayatımızda da aynı değil mi Bi bıkkınlık geliyor ama bırakmıyoruz öyle düşünİnşaAllah artı gelmeden atlatırız haftayı
Bazen bi yorgunluk geliyo ki bırakmak geliyo içimden
70i görmeden bırakamamSakın bırakma bende öyleydim hatta mezuniyet kilom gelince tekrar girneyecektim ramazan sonrasına kadar ama 1 hafta boş durdum baktım ki olmayacak vücudum diyete adapte oldu sayılır devam edeyim dedim. Hayatımızda da aynı değil mi Bi bıkkınlık geliyor ama bırakmıyoruz öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?