Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Birşey sormak istiyorum. Grupta yeniyimde menü paylaşımlarının altına bir kaç kişinin isimlerini mi etiketlediniz acaba neden yapılıyor birde nasıl yapılıyor ben bilmiyorum da 🙈🙈

Canım menü sayfasında yazmışsın orada dönen olmayabilir sadece menüler var çünkü arada kaynar buraya alıntıladım o yüzden :)

Üyeler
Menülerin altına
**Kaptanı yani beni 🤭
***Menü Kontorülünü yapan kaptan yardımcımız Mehfam Mehfam ı
***Spor takibi içinde spor günlerinde ( pazartesi çarşamba cumartesi için ) Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak arkadaşımızı etiketliyorlar
***Haftalık belirlenen ortaklarını ( senin şuan için yok cuma günü yeni listede ekleyeceğz ) 🤗

Etiket yapmak için @üyeismi olacak
@ emnis gibi boşluk bırakmadan

Öncelikle hoşgeldin 🙂

Bu sayfaya yazıyoruz
Tesekur ederim hoş buldum

Selam kızlar. Evimize geldik şükür ama ben kendime gelemedim 🥴 sahura kadar pek uyuyamadım. Sahurdan sonra da yola çıktık. Halsizlik, uykusuzluk, karın ağrısı herbir şey var şu an😭 henüz yazılanlara da bakamadım. Birazdan okurum inşallah.

Bu arada 13. 00 gibi tartılmıştım +100 gr idi.
Cherry Mom Cherry Mom melita09 melita09
Canım hoşgeldin evine 😊
1.Sayfadaki kuralları kabul ediyorum yapabilirim 😊

Bana beraberdim diyebilirsiniz
Yaşım 36
Boyum 159
Kilom 65.1
Hedef kilom 58
Evliyim
Öğretmenim
12 ve 9 yaşlarında iki tane oğlum var
Daha önce hiçbir bir takıma dahil olmadım
Doğumlardan itibaren verip almalarla devam eden bir süreç aslında benim serüvenim. İlk çocuğuma 55 kilo ile hamile kalıp 85 ile doğum girdim 🙈 doğumdan sonra 66 ya kadar düştüm sonra 2. Gebeliğin oldu ve 12 kilo aldim. Tabi daha sonrasında yine 9 kilo verdim tekrar aldım derken şimdi burdayım. Yaklaşık 1 aydır if diyeti yapmaya çalışıyorum 70 kilodan 65 e düştüm.
Sağlık sorunum yok
Ama ileriki yaşlarımda daha sağlıklı olmak için kilo vermek istiyorum malum yaş 36 yolun yarısındayım artık😐
Hoşgeldin aramıza canım
Evet canım yarın gidicem göğüs hastalıklarına ilk yavaş yavaş kontrollere başlayacağım, çok rahat ve kolaylıkla atlattım çok şükür ama bedende ne var ne yok bakalım :)
İnşallah hasar bırakmamıştır bizi de haberdar et
Bu haftayı sağsalim atlatırsam şükredicem :KK43: aşırı iştahım açık ağlıcam 😭 kendimi bitik ve yorgun hissediyorum
Geldi depresyon 😭 çok sıkı geldi hemde 😭
Yaa bu hafta bende aynı durumdayım geçen ay reglim 10 gün gecikmişti bu ay nasıl olur bilmiyorum ama regli döneminde gibiyim sanki sabah çoraplarım bile bileğime oturdu resmen.
Bu hafta bi stres geldi bana da

Yaa bu hafta bende aynı durumdayım geçen ay reglim 10 gün gecikmişti bu ay nasıl olur bilmiyorum ama regli döneminde gibiyim sanki sabah çoraplarım bile bileğime oturdu resmen.
Bu hafta bi stres geldi bana da
İnşaAllah artı gelmeden atlatırız haftayı :(

Bazen bi yorgunluk geliyo ki bırakmak geliyo içimden 🥺

İnşaAllah artı gelmeden atlatırız haftayı :KK43:

Bazen bi yorgunluk geliyo ki bırakmak geliyo içimden 🥺
Sakın bırakma bende öyleydim hatta mezuniyet kilom gelince tekrar girneyecektim ramazan sonrasına kadar ama 1 hafta boş durdum baktım ki olmayacak vücudum diyete adapte oldu sayılır devam edeyim dedim. Hayatımızda da aynı değil mi Bi bıkkınlık geliyor ama bırakmıyoruz öyle düşün

Sakın bırakma bende öyleydim hatta mezuniyet kilom gelince tekrar girneyecektim ramazan sonrasına kadar ama 1 hafta boş durdum baktım ki olmayacak vücudum diyete adapte oldu sayılır devam edeyim dedim. Hayatımızda da aynı değil mi Bi bıkkınlık geliyor ama bırakmıyoruz öyle düşün
70i görmeden bırakamam :( yoksa çabuk alırm :(

Ama şöyle 1 2 gün serbest yemeyi özledim ya 😞

Back
X