Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi bakalım canım benim☺☺ben şimdi ders çalışmaya kaçıyorum görüşürüz uğrarım yine buralara

Menün çok güzel ortim sporun da gayet iyiyarın ben de bulgur pilavı yapayım en iyisi aç kalıyorum yoksa
İyi bakalım canım benim☺☺ben şimdi ders çalışmaya kaçıyorum görüşürüz uğrarım yine buralara
Kolay gelsin canım

hadi kuzum yapabilirsin evet

Yapıcam dersem yaparım.

Oo çok iyi. Mikrop bi nebze daha kolay ya. Bildin mi tak diye yapıyorsun. Aaa ne sporu yapıyorsun? Ben de az az pilates yapmaya çalışıcam fırsat buldukça. (yapmadı )
cnm 40 dk bölgeselli video var pilates gibi ama 500 gr ağırlığım da var oha:) sonra da 20 dk cardiom var
aynen bakalım ne kaar hatırlıyorum o da aradan çıksın

Pazartesi arti gelmek iyi birsey bence cumaya kadar hirslaniyorsun eksi gelince bi rahatliyorsun cumaya kadar ancak onu koruyorsun bende oyle oluyor yani

Ooo çok iyi. Her gün yapacak mısın? Valla ben şimdiden çoğunu unuttum.
yok cnm pzts çrş cmts süper oluyor valla 1 kgluk su şişesi de aldım ama korkuyorum :d geçerim belki öbür hafta
aynennn bizim tıp sistemini çok saçma buluyorum zaten, herşeyi ayrı ayrı öğretip her yıl tekrarlıyorlar ama koordineli öğretmek gerektiğini düşünüyorum cnm

Hesapladim ortim. 1900 kalori cikti sadece yediklerim.

Bu haftayı sağsalim atlatırsam şükredicem aşırı iştahım açık ağlıcam kendimi bitik ve yorgun hissediyorum
Geldi depresyon çok sıkı geldi hemde
Menulerine biraz daha protein eklesen canim, belki daha uzun sure tokluk saglarsin boylelikle. Mesela sabah yumurtasiz gecme. Aksama da bir et cesidi olsa, ara ogunlerine sut ve/veya yogurt, kefir eklesen. Sanki boyle dahacok tokluk saglar gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…