- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.581
İyi bakalım canım benim☺☺ben şimdi ders çalışmaya kaçıyorum görüşürüz uğrarım yine buralaraBugün saçma bir gün yaşadımuyudum kalktım filan dengem şaştı canım normalde bu kadar az yemiyorum bugün çok acıktım zaten Sporu biraz arttırmaya çalışıyorum inşallah faydasını görürüm yordu beni
Gecen hafta super ortalaman vardi canim duraganlik normal cumaya ibre eksiye iner menulerin cok guzel masallah
Menün çok güzel ortim19 nisan
Sahur : haşlanmıl yumurta, oeynir, salatalık domates havuç
İftar : yarım kepçeden az yoğurt çorbası, 3 yk bulgur pilavı üzerine 3 yk z.yaplı fasülye salata ve 1 dilim ekmek
Ara : 2 yaprak galeta üzerine fıstık ezmesi sürdüm
Su : 2lt devam
Spor : 5bin adım = 50p ve 1000 zıp =200p
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak hzlsel
Kolay gelsin canımİyi bakalım canım benim☺☺ben şimdi ders çalışmaya kaçıyorum görüşürüz uğrarım yine buralara
Yapıcam dersem yaparım.ayyy gerçekten spor yapmışsııın
Oo çok iyi.dünkü sınav güzel geçtişimdi de mikrop çalış diyor mayıs sonuymuş sınavlar
spora başladım ben desen napıyorsun kuşum
hadi kuzum yapabilirsin evetEvet canim sanki yaptigim emekler bosa gitmis gibi hiasediyorum moral bozuluyor duzene girecek insallah
İnsallah orticim
Evet canim sporum muhtesemdi o zaman bir de aklimda sadece kilo vermek vardi. Simdi sartlar zorlasa da biraz spora yuklenicem insallah
İnsallah canim + lar - ler hep oluyor onemli olan yola devam etmek cok haklisin
Tesekkur ederim arkadaslar desteklerinjz icin
Aynen canim aklimda erteliyorum surekli simdi hadi az sonra ortaligi da toplayim oyle falan. aslinda yap gec aklinda kalmasin di mi yani kendi kendime zorluk cikariyorumhadi kuzum yapabilirsin evet
cnm 40 dk bölgeselli video var pilates gibi ama 500 gr ağırlığım da varYapıcam dersem yaparım.
Oo çok iyi.Mikrop bi nebze daha kolay ya. Bildin mi tak diye yapıyorsun. Aaa ne sporu yapıyorsun? Ben de az az pilates yapmaya çalışıcam fırsat buldukça. (yapmadı )
Aynen cnm yapınca öyle rahatlıyorsun kiAynen canim aklimda erteliyorum surekli simdi hadi az sonra ortaligi da toplayim oyle falan. aslinda yap gec aklinda kalmasin di mi yani kendi kendime zorluk cikariyorum
Biliyorum canim terleyip dus alip sanki 10 kilo vermissin hissiyatiniAynen cnm yapınca öyle rahatlıyorsun kisen de biliyosun bu duyguyu zaten yeşil çayları da içelim oh mis
Ooo çok iyi. Her gün yapacak mısın?cnm 40 dk bölgeselli video var pilates gibi ama 500 gr ağırlığım da varoha:) sonra da 20 dk cardiom var
aynen bakalım ne kaar hatırlıyorum o da aradan çıksın
Suskunhanim(54.30/53,95/0,35/%0,645) hedef kilo revizesi yeni hedef 51,2.
yeni üye başlangıç tarihi 18.05 başlangıç kg 61Cherry Mom mesajı kaydettim sanıyordum kaydetmemisim , mezuniyet kiloma 51.7 mi demistin?müsait olduğunda bakabilir misin?
Nasıl oldu orti
Pazartesi arti gelmek iyi birsey bence cumaya kadar hirslaniyorsun eksi gelince bi rahatliyorsun cumaya kadar ancak onu koruyorsun bende oyle oluyor yaniEvet canim sanki yaptigim emekler bosa gitmis gibi hiasediyorum moral bozuluyor duzene girecek insallah
İnsallah orticim
Evet canim sporum muhtesemdi o zaman bir de aklimda sadece kilo vermek vardi. Simdi sartlar zorlasa da biraz spora yuklenicem insallah
İnsallah canim + lar - ler hep oluyor onemli olan yola devam etmek cok haklisin
Tesekkur ederim arkadaslar desteklerinjz icin
yok cnm pzts çrş cmts süper oluyor vallaOoo çok iyi. Her gün yapacak mısın?Valla ben şimdiden çoğunu unuttum.
Hesapladim ortim. 1900 kalori cikti sadece yediklerim.Tadına baktım, yemesem de olur dedim
Canım emzirdigin için çok yemen normal ama kalorisi düşük şeyler yemekte fayda var gibi.yine de toplam kaloriye bir bakmak lazım.spora ve emzirmeye göre vermen lazim
Canım menulerinden kaynaklı olabilir çünkü sporun çok iyi, günlük emzirmeden de -500 calori yakıyorsun.Mumkun değil artı olman, bu hafta bi kalori hesabı yapalım mı?
Erken kapatman çok güzel olmuş canım, hesapladın mi kalorisini?
Bilmiyorum ki cumaya kadar hallederim sikinti yok ortim. Tuvalete cikamiyorum belki o etkilemistir aclik otu aldim bugun onu ictim yarin tekrar tartilir bakarim bi durumaNasıl oldu ortiiyi misin şişkinlik falan mı
Sabitsen cumaya eksi gelirsin canimCherry Mom DeryaOnDiet kızlar gün içinde tartıldım sabitim, düzensiz bir gün oldu cumaya kadar bir daha Apa yapmalıyım galiba annemler olunca zor oluyor ama ne kadar yaparsam kardir
Adimlar da menu de cok iyi ortimPazartesi menüsü
Filitre kahve 13.30 gibi 1 h yumurta, 1 tel peynir.
Ara yok
17.30 gibi
1 kase kuru fasulye, yarım kase yoğurt,yeşillik
21.30 gibi(kardeşimi havaalanından almaya gitmiştim)
1 kupa süt, 1 incir pestili
12000 adım ,1,5 lt su.
Cherry Mom @Mehfam DeryaOnDiet Hedef60kgolmak
Menulerine biraz daha protein eklesen canim, belki daha uzun sure tokluk saglarsin boylelikle. Mesela sabah yumurtasiz gecme. Aksama da bir et cesidi olsa, ara ogunlerine sut ve/veya yogurt, kefir eklesen. Sanki boyle dahacok tokluk saglar gibi.Bu haftayı sağsalim atlatırsam şükredicemaşırı iştahım açık ağlıcam kendimi bitik ve yorgun hissediyorum
Geldi depresyonçok sıkı geldi hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?