- 29 Aralık 2020
- 1.166
- 2.936
- 83
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.601
Hoş buldum ❤
16 -22 NİSAN GENEL SPOR TABLOSUGüncel sporlarımız
Deniz ve Kum
@ummhnisa
Samara96
@pacman spor hiç yok mu kızlar
CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE 60 350 100 600 300 Begonya2 45 60 340 60 110 350 200 170 200 77 Samara96 65 C Cagrihilal1 225 410 225 645 480 120 220 100 @hzlsel 70 45 45 45 90 145 40 173 300 310 63 63 @pacman 145 210 86 @Namaria 121 140
Ya aslında bu gün akşama fırında kıymalı Karnabahar yapacaktım eşim istemedi kızart dediMenulerine biraz daha protein eklesen canim, belki daha uzun sure tokluk saglarsin boylelikle. Mesela sabah yumurtasiz gecme. Aksama da bir et cesidi olsa, ara ogunlerine sut ve/veya yogurt, kefir eklesen. Sanki boyle dahacok tokluk saglar gibi.
Ac kalarak zayiflamak yipratici oluyor.psikolojik olarak cok yoruyor cok hafif gecirmissin aksami biseyler daha ekleyebilirdin. Daha dikkatli devam et ac kalmamak icin saglikli ye ama karnin doysun ac karnina zor bu isler. Bugun gecti artik bol su ic spor yapabileceksen spor yap yorgunluk bastiriyor acligi dayan biraz dahaYa aslında bu gün akşama fırında kıymalı Karnabahar yapacaktım eşim istemedi kızart dedibnde mecbur haşlama yemek zorunda kaldım
Yemeğini yapsam böyle aç kalmazdım
Gündüz açlığı beni kötü etmiyor ama akşam aç olmaya dayanamıyorumbitik modu geliyor mezun olmak istiyorum düşünceleri bile geliyo
Aynen öyle çok yoruyorAc kalarak zayiflamak yipratici oluyor.psikolojik olarak cok yoruyor cok hafif gecirmissin aksami biseyler daha ekleyebilirdin. Daha dikkatli devam et ac kalmamak icin saglikli ye ama karnin doysun ac karnina zor bu isler. Bugun gecti artik bol su ic spor yapabileceksen spor yap yorgunluk bastiriyor acligi dayan biraz daha
Tesekkür ederim kaptanımOlsun ona regli ödemi deriz sebebi belli olmuş olur en azından
Harikasın canım çok sevindim
Tebrik ederim canım cok güzel bir eksiBugün öğleden sonra tartıldım ama paylaşmaya vaktim olmadı
Kilom 73.9
Fark 600 gr çok mutlu oldum
Cherry Mom Mathildablue
Canim hedef kilonun altina inmeden mezun olma. Cok iyi gidiyorsun.Ya aslında bu gün akşama fırında kıymalı Karnabahar yapacaktım eşim istemedi kızart dedibnde mecbur haşlama yemek zorunda kaldım
Gündüz açlığı beni kötü etmiyor ama akşam aç olmaya dayanamıyorumbitik modu geliyor mezun olmak istiyorum düşünceleri bile geliyo
canım çok güzelSahur
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
4 zeytin
1 domates
1 sivri biber
İftar
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
4 yemek kaşığı tavuk sote
1 tabak roka salatası
Ve 10.000 adım yürüyüş
Hedef60kgolmak
@Mehfam
Normalde yiyorum zaten bu gün böyle oldu işte,Canim hedef kilonun altina inmeden mezun olma. Cok iyi gidiyorsun.
Ama o zaman aksamlari daha doyurucu yemekler ye.
Aynen spor fikri güzel canımAynen öyle çok yoruyorşimdi spor yapcm vakit geçmiyor yoksa
Canım erken mi tartıldın acabaBilmiyorum ki cumaya kadar hallederim sikinti yok ortim. Tuvalete cikamiyorum belki o etkilemistir aclik otu aldim bugun onu ictim yarin tekrar tartilir bakarim bi duruma
Ah canım benim eşimde öyle gerekirse kendine ayrı yapacaksınYa aslında bu gün akşama fırında kıymalı Karnabahar yapacaktım eşim istemedi kızart dedibnde mecbur haşlama yemek zorunda kaldım
Bugün çok dikkat ettim canımcanım çok güzel
Canım az az yiyorum sadece hafta sonu kaçamak oluyor oda oruçun etkisi dayanamıyorumooo sütlü tatlı da var daha ne olsun cnm hayırlı olssuuunn
canım yememen zor gibi ama en azından çorbayı hafif yapsan yanında herşeyden azar azar alsan süper olur bence
canım ilk 1 haftadan sonra normal diyete geç bence :)
tamam canımCanım az az yiyorum sadece hafta sonu kaçamak oluyor oda oruçun etkisi dayanamıyorum
Afiyet olsun canım19 nisan sahur
1 dilim peynir
1 adet kaynamış yumurta
Toplam 381 calori
6 bardak su
Iftar yemeği
Ispanak
Karides
Salata
Toplam 286 calori
8 bardak su
Begonya2 Cherry Mom
Güzel canım cumaya eksi gelir listeye gireceğiz unutmayalım
Halllersin sen hilalcım
Tmm canımGeçmişi okuyayım dedim ama yok okuyamıyorumCherry Mom kaptanım şimdide bildiriyorum 3 mayısa kadar çok sık giremeyebilirim ama diyetimi tabiiki bırakmam menü bildirimi yada kilo bildirimlerini (özellikle cuma) yapacağım :) Çünkü vizelerim başladı ilk sınavım bu cumartesi
Yaa süper ,Bugün öğleden sonra tartıldım ama paylaşmaya vaktim olmadı
Kilom 73.9
Fark 600 gr çok mutlu oldum
Cherry Mom Mathildablue
Güzel canım tebriklerBu arada bugün sabittim :) whatsappta tek tek mesaj atanlar gibi oldum ya
Güzel canım tebriklerCherry Mom DeryaOnDiet kızlar gün içinde tartıldım sabitim, düzensiz bir gün oldu cumaya kadar bir daha Apa yapmalıyım galiba annemler olunca zor oluyor ama ne kadar yaparsam kardir
Geldi mi oh oh iyiBu haftayı sağsalim atlatırsam şükredicemaşırı iştahım açık ağlıcam kendimi bitik ve yorgun hissediyorum
Geldi depresyonçok sıkı geldi hemde
Ortim suyun baya az olmuş18 nisan
1 yumurta
Küçük Bi parça pide
1tk tereyağ
1kk süzme peynir
İftar
4yk nohut
6 7yk pilav
Yoğurt
Su:1lt
Cherry Mom muhursuzpusula
Demo sınav vardı gelemedim, müsaitsen ariim mi yada foto atsanaUyumadım uyumadım, konşblrz istersn..
Reglden iştahın açılmıştır canım, benimde şuan gözümün önünde nutella kavanozu varBu haftayı sağsalim atlatırsam şükredicemaşırı iştahım açık ağlıcam kendimi bitik ve yorgun hissediyorum
Geldi depresyonçok sıkı geldi hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?