- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.061
Bikini giymek hayal bana belki 2022 yazıAy çekiliriz tabi giyinip süslenip püslenipben de ilk defa geçen yazı 53 54 kilolarda geçirdim önceki yazlarda 56lardaydım ve ilk defa kendime güvenip bikini giydim
canım 20 dk chloe karın-bölgesel değil mi? :)Eline sağlık canim
Kuzu benim pazartesi cardio da vardi 20 dk onu da ekleyebilir misin
O bile ne kadar farkedecek kızzz seni uzun zamandır görmeyenler nasık tepkiler vereceklerBikini giymek hayal bana belki 2022 yazıama 77 kilo filan olabilirim diye umut ediyorum geçen yaza göre 40 kilo daha az olacağım
Evet evet ya pandemi diye kimseyle görüşülmüyor zatenO bile ne kadar farkedecek kızzz seni uzun zamandır görmeyenler nasık tepkiler verecekler
Allah razı olsun deseydin hadi şimdi de desin bakalım kilo almışsın diyeEvet evet ya pandemi diye kimseyle görüşülmüyor zatenhele görümcem her gördüğünde kilo almışsın demeyi asla ihmal etmez
Kendince işte sana takılmak istemiş canım böyle insanlar her zaman olacak o yüzden herkesin her dediğini takmayacaksın hassas olduğun bir konu ama öyle evet öyle diyip geçeceksin hiç üzerinde bile durmaAy ben biliyorsunuz takığım kilo durumlarına baya hatta anlatmıştım size de zor günler geçirdim falan diyedün manavda bi tanıdıkla karşılaştık benim canım karpuz çekiyordu o tanıdık alın demiş o sırada annem yok zeynep diyette bu hafta yemeyecek demiş. Ben o sırada içerde ödeme yapıyorum. Çıktım dışarıya adam beni gördü ve bana kilo ver çok kilolusun dedi ve o sırada adamı boğazlayasım geldi cidden nevrim döndü ve adama dönüp teşekkür ederim dedim ama cidden içim içimi yedi ve giderken anneme ne kadar patavatsız bi adam bu ya dedim. Annem de bana sen içerideyken o neyine diyet yapıyor dal gibi kız ne gerek var diyete dedi de seni görünce kinaye yaptı dedi. Ama ben bunu dediğini öğrenmemiş olsaydım şu anda fena halde buna takılmıl durumda olurdum
Ben kendi takibimi yapıyorum güzel bireyEskiden tablo ile takip ediyorduk ama bıraktık onu bireysel takibini yapan kendisi yapıyor bence etmelisin
Evet aynen öyle. Ve kimseye olur olmaz konuşmamayı öğretmicez yani öünkü insanların hassas noktaları var ve ne oldupunu bilemeyiz o yüzden konuşurken ölçüp tartarak konuşmamız gerekirKendince işte sana takılmak istemiş canım böyle insanlar her zaman olacak o yüzden herkesin her dediğini takmayacaksın hassas olduğun bir konu ama öyle evet öyle diyip geçeceksin hiç üzerinde bile durma
Cillop gibisin herkese bakma sen kilon 10 numara 5 yıldız bidakine sende adama saka yap tı gibi olmuşsun kilo al deAy ben biliyorsunuz takığım kilo durumlarına baya hatta anlatmıştım size de zor günler geçirdim falan diyedün manavda bi tanıdıkla karşılaştık benim canım karpuz çekiyordu o tanıdık alın demiş o sırada annem yok zeynep diyette bu hafta yemeyecek demiş. Ben o sırada içerde ödeme yapıyorum. Çıktım dışarıya adam beni gördü ve bana kilo ver çok kilolusun dedi ve o sırada adamı boğazlayasım geldi cidden nevrim döndü ve adama dönüp teşekkür ederim dedim ama cidden içim içimi yedi ve giderken anneme ne kadar patavatsız bi adam bu ya dedim. Annem de bana sen içerideyken o neyine diyet yapıyor dal gibi kız ne gerek var diyete dedi de seni görünce kinaye yaptı dedi. Ama ben bunu dediğini öğrenmemiş olsaydım şu anda fena halde buna takılmıl durumda olurdum
Valla derim ben bir şey demekten sakınmam normalde hani saygısızlığa da kaçmam tabi ama düşündüklerimi söylerim dün öyle boşluğuma geldi de diyemedimCillop gibisin herkese bakma sen kilon 10 numara 5 yıldız bidakine sende adama saka yap tı gibi olmuşsun kilo al de
Takma kafana böyle şeyleri sonuçta adam söylediklerinin tersini ima etmişValla derim ben bir şey demekten sakınmam normalde hani saygısızlığa da kaçmam tabi ama düşündüklerimi söylerim dün öyle boşluğuma geldi de diyemedim
Evet aslını öğrenince rahatladım tabiTakma kafana böyle şeyleri sonuçta adam söylediklerinin tersini ima etmiş
Perşembe akşamı baklava ve pilav olmamış ortim22 nisan perşembe
Sahura uyanamadım uyandığımda ezan okunuyordu niyetlenip yattım
İftar
Türlü yemeği
Pilav
Cacık
2 dilim baklava yedim
2 litre su içtim içmeye devam ediyorum
Toplam 1062 calori
9408 adim attım
Cherry Mom Begonya2 @ummhnisa Hedef60kgolmak
Normalde ekmek ve tatliyi kesmiştim göz hakkı diyelimPerşembe akşamı baklava ve pilav olmamış ortim
Burda göz hakkı 1 ısırıkNormalde ekmek ve tatliyi kesmiştim göz hakkı diyelimsuç üstü yakalandim.....tutuklayın beni
Yesemmi yemesem diye düşündüm biraz göz göze bakıştık ye beni dedi dayanamadım...Burda göz hakkı 1 ısırıksen 2 baklava gömmüşsün
Çok iyi ortim sporu da yapıyoruz mis gibi tadından yenmeyecek yarın22 Nisan
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates-salatalık
Peynir
Yarım lavaş
Yarım portakal
Ara
Muz
1 sb süt
Akşam
1 kase tarhana çorbası
Yeşil mercimek yemeği
Salata
2 yk yoğurt
1.5 LT su(1 LT daha içerim)
2 mil Leslie
Cherry Mom @Mehfam yarimuhendis
Bir daha ye beni derse ay sen kimsin ben seni yiyeyim zayıflayınca sen beni yersin deYesemmi yemesem diye düşündüm biraz göz göze bakıştık ye beni dedi dayanamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?