Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım yine etiketlemişsin bakayım baaari

Beyaz peynir kaç gram
Yumurtayı nasıl topladın
Spor da müthiş cnm

ummhnisa naptn canm iftar öncesi istediğin gibi eksi gördün mü?
Sabah tartılmamla aynı gram oynamadı yaa sinirim bozuldu ve iftar yaklaştıkça kilomda arttı niye böyle oldu anlamıyorum. Şimdi Yeşilçay yaptım onu içicem ardına da Kirazsaplı çay içicem inşallah sabah pııt diye gider artı (inanmıyorum ama)

İnşallah. Bu hafta istediğim eksi gelmeyecek sanırım. Bu yüzden biraz üzgünüm ama önümüzdeki maçlara bakıcaz.
Olsun canım her hafta istediğimiz gibi gitmiyor ben bu hafta geçen haftaya göre daha iyi kilo verdim sende haftaya daha çok verirsin ama mutlaka spor yap çok fark ediyor hele pilatesle güzelce incelirsin

Canm benm ya stresten ödem olmuştur erken yat bari
Sahuruda çok hafif yap

Iftara dogru benimde kilom artiyor en dusuk sabah cikiyorum oruc tutacaksan sabahtan tartil resmini cek oglen sonu tekrar tartil hangisi azsa onu paylasirsin ben oyle yapacagim. Ben bugun yuzugumden fark ettim sabah gayet gevsek oluyor aksama dogru parmagimi sikmaya basliyor ayni durumdayiz bende anlamadim. Bide tartida ilk resmi cektim cektim sonra her ciktigimda artarak gidiyor

Spor yap da amcalar görsün
Hahahahahaha
Beyaz peynir kaç gram
Yumurtayı nasıl topladın
Spor da müthiş cnm
Tişikkirlir bebeğim. Ay valla gittim kümesten topladım skdkskdkskddk Zevkliydi...
Olsun canım her hafta istediğimiz gibi gitmiyor ben bu hafta geçen haftaya göre daha iyi kilo verdim sende haftaya daha çok verirsin ama mutlaka spor yap çok fark ediyor hele pilatesle güzelce incelirsin
Evet maalesef öyle. Yine de pes etmemek lazım ama insanın morali bozuluyor. Evet pilates yaptığım dönemde gerçekten baya fark etmişti. Tekrar hayatıma sokmaya çalışıyorum kendisini

Canm benm ya stresten ödem olmuştur erken yat bari
Sahuruda çok hafif yap
Uyku düzenimde yok ki canım en erken 1 de yatıyorum 4e gelmeden kalkıyorum tekrar yatmam en erken 6.30 oluyor kalkmam da 9.30
Şu anda öyle şiş hissediyorum ki kendimi bakalım artık sabah ola hayralo
Yaa niye böyle olduk biz benim bu hafta böyle olmaya başladı vücum da şaşırdı galiba dediğin gibi yapayım sabahtan foto çekip bekliyeyim

Bende anlamiyorum suyu falanda az icmiyorum bi anlam veremedim bende

Uyku düzenimde yok ki canım en erken 1 de yatıyorum 4e gelmeden kalkıyorum tekrar yatmam en erken 6.30 oluyor kalkmam da 9.30
Şu anda öyle şiş hissediyorum ki kendimi bakalım artık sabah ola hayralo
Bnde ödemli hissediyorum kaç gündür uykum yok bu gün erken yatıcam inşaAllah çocuklar uyanmazsa deliksiz bi uyku nasip eder inşaAllah Rabbim
Sabah tüm ödemler fıs diye iner inşaAllah

Canım bende senin gibiyim dün 4te yattım sabah 9 da uyandım kendimi şiş hissediyordum zaten ve düne göre daha çok çıktı kilom sonra yattım 1 gibi kalktım bu sefer dün göre -200 düm zaten tuvalete çıkmak neydi unuttum şiş bir karınla dolaşıyorum sürekli

Canım tuzlu mu yiyorsun sahurda? Suyu kestiğin için sonradan ödem mi oluyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…