- 18 Nisan 2021
- 318
- 873
- 53
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.081
Hosbuldum@Samara96 @Chernoglazyy @beratbedirhan kızlar hoşgeldiniz tekrardansizi haftaya alacağım tablo sporu listesine
Çok fena pişmanlık yaşıyorum şuan aci çekiyorum simdi limonlu su yapayım da yapısmasin vücudumaBir daha ye beni derse ay sen kimsin ben seni yiyeyim zayıflayınca sen beni yersin de
Bu hafta her gün 2 mil bile olsa yaptım hiç boş geçirmedimÇok iyi ortim sporu da yapıyoruz mis gibi tadından yenmeyecek yarın
Olur öyle arada ama unutulmaması gereken kesin bir şey cumadan önce kaçamak yapılmaz yapılması tercih edilemezÇok fena pişmanlık yaşıyorum şuan aci çekiyorum simdi limonlu su yapayım da yapısmasin vücudumakilo
Ay ne güzel ortim ben bugünü boş geçirdim ama vücudum bi üşüdü falan ama yarın telafi edeceğim yine çıkıp yürüyeceğim belli günlerde de bölgesel çalışsam tadından yenmezBu hafta her gün 2 mil bile olsa yaptım hiç boş geçirmedimşeytan bugün aklıma girmeye çalıştı boşver yapma otur diye ama dinlemedim
Afiyet olsun ortim menün çok güzel olmuş22 nisan
Sahur : dereotlu lorlu omlet,45gr peynir, salatalık domates 2 ceviz 1 dilim tb ekmek
İftar : yarım kepçe çorba, 6yk nohut,salata cacık ve 25gr pide
Ara : 1 bardak kefir ve küçük muz
Su : 2lt
Spor maalesef bugün yok
Cherry Mom @Mehfam hzlsel
Bende eksiyim ama istediğim ekside degilim canımKendinin en iyi hali ol merhaba ortim ben eksiye gectim son gunleri cok iyi gecirdim kac gundur ekmek falan yemedim tatli diye kivraniyorum ama çok şükür bugunu de kazasiz belasiz atlattim yarin hedefim tutarsa yiyecegim insallah sen naptin nasil durumlar
E ne demişler insan fanidir yani her insan gibi hataya düştüm telafi ederim ekmek falan yemiyorum pilavida çıkarayım ogunlerimdenOlur öyle arada ama unutulmaması gereken kesin bir şey cumadan önce kaçamak yapılmaz yapılması tercih edilemez
Zaten havalar da güzel olacak gibi dışarıya çıkıp bol bol yürürüm iftara 1 saat kalaAfiyet olsun ortim menün çok güzel olmuşboşver bugün dinlenme günü olmuş olsun yoruldun zaten bütün hafta sınavdı ödevdi derken üç gün tatil şimdi bol bol yaparsın
Olsun hemen telafi edilirse zaten yapışmaz hemen sana spor yapıp normal beslenmeye geçince oh misE ne demişler insan fanidir yani her insan gibi hataya düştüm telafi ederim ekmek falan yemiyorum pilavida çıkarayım ogunlerimden
Aynen tatlım netten spor aleti sipariş ettim gelince durmak yokOlsun hemen telafi edilirse zaten yapışmaz hemen sana spor yapıp normal beslenmeye geçince oh mis
Aynen ortim son bir öğün kaldiBende eksiyim ama istediğim ekside degilim canımsahuru da güzel atlattık mı tutmayın bizi
Ne aldın canım hayırlı olsun bu aradaAynen tatlım netten spor aleti sipariş ettim gelince durmak yok
Off o bende de oluyor. Gerçi buraya geldiğimden beri yediğim en tatlı şey hurma. Ama arada mutlaka olur. O kaçamaklar olmasa devamlılık olmaz. Abartmadığımız sürece suçluluk hissetmemeliyiz bence.Çok fena pişmanlık yaşıyorum şuan aci çekiyorum simdi limonlu su yapayım da yapısmasin vücudumakilo
Hahahahahahahao şeytan benim aklıma her gün giriyor. Ve kazanan taraf genelde kendisi.Bu hafta her gün 2 mil bile olsa yaptım hiç boş geçirmedimşeytan bugün aklıma girmeye çalıştı boşver yapma otur diye ama dinlemedim
Gayet guzel ortimİftar
Yarım kase çorba
1 yagsız pişmiş snitzel
2 yk patates salatası
21.50
4 çilek
Ve kahve
Spor yok bugün çok halsizim yakarsam uyumadan yaparım sizleri seviyorum kızlar
Cherry Mom @Mehfam C Cagrihilal1
Yoruluyorsunuz canım okuldan dolayı çok normal büyük ihtimal senin kilonda olsam ve evden çalışmasam ben de yapamazdım zayıfım ben diye ortalarda dolaşırdımOff o bende de oluyor. Gerçi buraya geldiğimden beri yediğim en tatlı şey hurma. Ama arada mutlaka olur. O kaçamaklar olmasa devamlılık olmaz. Abartmadığımız sürece suçluluk hissetmemeliyiz bence.
Hahahahahahahao şeytan benim aklıma her gün giriyor. Ve kazanan taraf genelde kendisi.
Hayır canim bolgesel degil yerde ve ayakta cardio. full body ya da lower abs gectigi icin karin diye belirtiyorumcanım 20 dk chloe karın-bölgesel değil mi? :)
Hahahahahahah ay keşke zayıfım diye ortalarda dolansamm. Boyum minnak olduğu için çok öyle durmuyor.Yoruluyorsunuz canım okuldan dolayı çok normal büyük ihtimal senin kilonda olsam ve evden çalışmasam ben de yapamazdım zayıfım ben diye ortalarda dolaşırdımama 90 kilo olunca mecbur kalıyorsun sen yine de bu dediklerime bakma haftada 2-3 gün olsa bile yapmaya çalış
Harbiden cardio canımHayır canim bolgesel degil yerde ve ayakta cardio. full body ya da lower abs gectigi icin karin diye belirtiyorumlinkleri de atayim
Bolgeselden kastimiz iste dumbell kol falandi canim bunlar agir cardio
İnşallah kuzum ya hep beraber istediğimiz kiloda olalımHahahahahahah ay keşke zayıfım diye ortalarda dolansamm. Boyum minnak olduğu için çok öyle durmuyor.Ama pilatesi daha düzenli yapıcam inş. Sen de bir gün istediğin bedende olacaksın bebiş. Ve bunu birlikte göreceğizz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?