- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.041
Ay keşke bitirseydim yerimde ama arkadaşımın evi var orda final haftasında gitmeyi düşünüyoruz bakalımPandemiden dolayı 1.5 sene evde kaldınız canım üniversitenin yarısını evde geçirmek zorunda kaldınızüniversite yıllarımı hep çok özlerim çalışmaya başladıktan sonra özellikle çok arıyorsun o günleri
Hahahahhaahhaah ben titanikteki jack değilim. Beni öyle yerde bırakamazsın. Çıkarım tekrar.Ben bütün yeri kapladım kilomla sana yer kalmadı üzgünüm baby, popomla ittim seni düştün
Canım ortim dün giremedim, çok özür dilerim. Menün akşama kadar gayet güzel. Lahmacun da çorba karbonhidrat olduğu için bi düşündüm sadece. İnşallah lahmacunun porsiyonu minnaktır ve az yağlıdır.Sahur
1 kuru incir, 1 bardak süt, 1 haşlanmış yumurta, 3tk lor, az dereotu maydonoz, 3 zeytin, 1 çeri domates, yarım muzun yarısı
İftar
1 hurma, 1 kase sebze çorbası, 1 lahmacun, 1 kase salata, 1 bardak kefir
1 sade türk kahvesi, şekersiz çay
2 litre su
Spor yapamadım ama bütüngün dışardaydım yürüdüm çok yer yer tempolu yeryer vitrin gezer gibi
Cherry Mom , @Mehfam, pacman
Ayyy çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. Yine de derslerimle birlikte sporu da yapmaya çalışıcam ama. Mecburen ikisini bir arada götürmek zorundayım.İnş canım ödem olmasın amankıyamam derrslerin daha mühim tabi ortim sen yaparsın ben inanıyorum sana yapar benim ortim halleder
Canım annem patatesli kereviz yemeği yapıyor cok güzel oluyor öyle deneyebilirsinKızlar evde kereviz im var hep yoğurtlu salata olarak tüketiyoruz da bugün çorbasını ya da yemeğini denemek istiyorum aranızda daha önce yapan var mı
Canım benim ya çok tatlısın evet hatayı meşhur yemeği ilk bilmediğimden bende yapardım ama gerçekten çok lezzetli ellerine sağlıkBen hangi yorenin oldugunu bile bilmiyirdum. Baktim olmuyor attim tepsiye sonra internetten baktim gercekten varmis boylr bur yemek
Gidin tabi ortim sonra görüşmek de zor oluyor arkadaşlarla biz en son beraber tatile çıkmıştık birlikte sonra ayda yılda bir görüşüyoruz herkes farklı şehirlere savruluyorAy keşke bitirseydim yerimde ama arkadaşımın evi var orda final haftasında gitmeyi düşünüyoruz bakalım
Kolay gelsin canımBen geldiiiimmm
Bitti çok şükür işim bende bittim ama
Yemeğimi yapmadım daha geri gidiyorum
Sağol canım benimKolay gelsin canımAy ben de ders aralarında yemek yapmaya çalışıyorum yarısını ben yarısını eşim yapıyor öyle anca yetiştiriyorum
Canım netten baktım çorbasını yapmaya karar verdim inşallah güzel olur pişiyor bakalım nasıl olacakCanım annem patatesli kereviz yemeği yapıyor cok güzel oluyor öyle deneyebilirsin
Yaa kendini çok yordun ama bugünün sporu sayılır artık.Ben geldiiiimmm
Bitti çok şükür işim bende bittim ama
Yemeğimi yapmadım daha geri gidiyorum
Bizde mezun olunca oyle yeriz simdilik bir taneHiç saymamki. Patates olunca sadece midem devreye giriyor. Hesap kitap kayboluyor
Yapiyoruz da yiyemiyoruz su anMalatyakıların yemekleri tam benim damak tadına uygun bulgurlu köftenin her halini yapıyorlar
Valla pert olmuşum yemek falan giremedim eşim dışardan söyliim dedi sağolsun, ızgara köfte geldi en masum ondan söylicem inşaAllahYaa kendini çok yordun ama bugünün sporu sayılır artık.
Ay evet arkadaşlarım geçen sene stajlarını yapamadılar ben şanslıydım yaptım o yüzden tatile gidemicez bari final haftası görüşelim dedikGidin tabi ortim sonra görüşmek de zor oluyor arkadaşlarla biz en son beraber tatile çıkmıştık birlikte sonra ayda yılda bir görüşüyoruz herkes farklı şehirlere savruluyor
İyi yapmışsınız afiyet olsun canım artık dinlenValla pert olmuşum yemek falan giremedim eşim dışardan söyliim dedi sağolsun, ızgara köfte geldi en masum ondan söylicem inşaAllah
UYE | 19 Nisan | 21 Nisan |
@fitblonde | ------- | ------ |
| ||
| ------- | ------- |
S Suskunhanim | 1 | ------ |
| 1+6+7 | 1 |
| ------- | ------- |
| 5 | 1+6 |
| 1+4+6 | 1+2 |
| ------ | 1 |
| 2+4 | 5 |
@olvidos | 1 | 1 |
| 1 | 1 |
M monarosaa | 2 | ------- |
| ------- | 1 |
| ------- | 1+2+7 |
C Cagrihilal1 | 1+4+6 | 4+6 |
| 5 | ------- |
| 2+4 | 1+2 |
S seyrulsefer | 2+6 | 2 |
| 4 | ------- |
| 1 | 1 |
İnşallah pandemi engel olmaz da yaparsınız canımAy evet arkadaşlarım geçen sene stajlarını yapamadılar ben şanslıydım yaptım o yüzden tatile gidemicez bari final haftası görüşelim dediklise arkadaşlarımızla tatil planımız var ama bakalım
Ah suuuu. Keşke içebilsem... Menüm ilginçCanım çok ilginç bir menü olmuş. Bol şeker ama neredeyse hiçbir şey yok. Bir liste falan mı takip ediyorsun.
Suyunu yine göremedim.
Ay çekiliriz tabi giyinip süslenip püslenipİnşallah pandemi engel olmaz da yaparsınız canımBen de yazı iple çekiyorum tatil için ortim inşallah yaza kadar biraz zayıflarım güzel güzel giyinip resimler çekileceğim geçen yaz 116 kiloydum hiç resim çekilememiştim
Eline sağlık canim19-25 nisan tablo spor listesi :)
UYE 19 Nisan 21 Nisan @fitblonde ------- ------ belmayne balpamuk ------- ------- S Suskunhanim 1 ------ DeryaOnDiet 1+6+7 1 melita09 ------- ------- yarimuhendis 5 1+6 Hedef60kgolmak 1+4+6 1+2 Kendinin en iyi hali ol ------ 1 Begonya2 2+4 5 @olvidos 1 1 Deniz ve Kum 1 1 M monarosaa 2 ------- Mathildablue ------- 1 ummhnisa ------- 1+2+7 C Cagrihilal1 1+4+6 4+6 Cherry Mom 5 ------- hzlsel 2+4 1+2 S seyrulsefer 2+6 2 pacman 4 ------- Namaria 1 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?