Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi yapmissin bi kere kabul etsen arkasi gelir biraz saglam durmak iş hayatinda ilk basta kötü olursun sonra herkes olduğun gibi kabul eder sıkıntı yapma hic
Sagol canim destegin icin
En azindan boyle biseyle gelemezler insallah bundan sonra.

Çok teşekkür ederim .
Evet bende farkındayım aslında ama is işten geçti artık yedim dayanamadım...

Öğleni azcık geçse nolur kiiiiuyurken inmiyor benim kaç gündür, şimdi yine inmezse uyanınca beklerim biraz diyodumm
Olur canım herkes akşama kalmasın diye dedim sonra toparlayamıyorum tüm listeyi benimde o saatlerde yemek vs işim oluyor ya en azında oruçlu olmayanları bitirmiş olayım 3 4 olur sıkıntı yok

Sirf bu yuzden calismiyorum ben cok eziyolar beni ya hayir butonu yok bende bi de daha gencken aferin delisi oluyor insan. Işimi kötü yapmak icime sinmiyor iyi yaptikcada yük hic bitmiyor dedim bana gore degil calismak.
Evet bende de var maalesef o yorgunluktan ölsemde bana hiç uymayan bir şey olsada yine işi kendim halletmeyr çalışıyorum birinden yardım istemek flaan yok sanki madalya taktılar

Süpersin ortim negüzel olmuş afiyet olsun
Teşekkür ederim bebekk.
Kız sen uyumadın mıı halaaa ? Saat 9da tvlerde bile uyarı veriliyor ya çocuklar uykuya diye
Hahahahahahahah evet uyumuşum. Haklıymışsın.
Olsun bak en azından yağı falan azmış. Arada olur, önemli olan olmamış gibi devam etmek. Bu arada benim de ilk ödül yemeğim lahmacundu.

Bunu görmen ve göze alman çok güzel Kolay iş değil ne yazık ki
Hayranım böyle insanlara
Cherry Mom kaptanım, bugün 23 Nisan diye ben kaptan olabilir miyim?
Ya çok tatlısın koltuk da ayarlayalım mi

Cherry Mom kaptanım, bugün 23 Nisan diye ben kaptan olabilir miyim?
ol ol koltuğun hazır
Önce bizim ekip listeleri yapılacak
Doğru yanlış kontrol etmeyi unutma
Sonra diğer tüm takımların bildirimleri kontrol edilecek
Sonra bahar kaptana rapor verilecek
Sonra akşam 20 de sonuçlar açıklacak bu hafta sıra bizde
O kadaaaaa ne iyi oldu yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…