- 18 Nisan 2021
- 318
- 873
- 53
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.161
Günaydın amin inşallahGünaydın kızlar bol eksili bir gün olsun insAllah
Sagol canim destegin icinIyi yapmissin bi kere kabul etsen arkasi gelir biraz saglam durmak iş hayatinda ilk basta kötü olursun sonra herkes olduğun gibi kabul eder sıkıntı yapma hic
Günaydın, evet canm buraya atıyoruzGünaydın arkadaşlar . Hepimize bol eksiler olsun. Tartı paylaşımı bu sayfadan mi olacaktı
Çok teşekkür ederim .Canım güzel menü sadece adımları da 10bin e tamamlayabilseydin daha da güzel olacakmış
Canım sabah ki poğaçalar olmasaydı keşke akşamda var çok olmuş biraz onun dışında Sporun suyun çok iyi
Nice mutlu yılları olsun oğluşunun
Olur canım herkes akşama kalmasın diye dedim sonra toparlayamıyorum tüm listeyiÖğleni azcık geçse nolur kiiiiuyurken inmiyor benim kaç gündür, şimdi yine inmezse uyanınca beklerim biraz diyodumm
Evet bende de var maalesef o yorgunluktan ölsemde bana hiç uymayan bir şey olsada yine işi kendim halletmeyr çalışıyorum birinden yardım istemek flaan yok sanki madalya taktılarSirf bu yuzden calismiyorum ben cok eziyolar beni ya hayir butonu yok bende bi de daha gencken aferin delisi oluyor insan. Işimi kötü yapmak icime sinmiyor iyi yaptikcada yük hic bitmiyor dedim bana gore degil calismak.
Teşekkür ederim bebekk.Süpersin ortim negüzel olmuş afiyet olsun
Hahahahahahahah evet uyumuşum. Haklıymışsın.Kız sen uyumadın mıı halaaa ? Saat 9da tvlerde bile uyarı veriliyor ya çocuklar uykuya diye
Olsun bak en azından yağı falan azmış. Arada olur, önemli olan olmamış gibi devam etmek. Bu arada benim de ilk ödül yemeğim lahmacundu.Olsun canım sıkıntı yok sen iyi ol yeterhaklısın orticim lahmacunu yarım yicem diye başladımm ama kendimi tutamadım malesef gerisi geldi çok büyük değildi yağsızdı kendim hazırladım iç harcını ama olan oldu
Rica ederim derslerinde başarılar ortimm
Bunu görmen ve göze alman çok güzelcanim insanoglu boyle iste yaparsin edersin yatarak calisanlar el üstünde tutulur.Ben de oyleydim onceden ama artik değil. Guleryuzluyum diye böyle davranmalari bi de oncesinde zemin hazirlamalari falan Almıla cok iyi cok deneyimli vs hepsi iş yıkmak içinmiş.
Bedeli yalnizlasmak bile olsa bundan sonra böyle canim rizkimi veren de onlar değil isimi yapip cikiyorum cok yazik cogu yerde böyle maalesef..
Ya çok tatlısın
Sen bilirsin kuzum aç kalma istersen bildirKaptanım hedefe ulaştım bildirim mi yoksa bekleyim mi?Cherry Mom
ÇünküGünaydın herkeseee.Hayırlı cumalar. Herkes kilo vermiş olsun, lütfen olsun çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?