Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende anlamiyorum suyu falanda az icmiyorum bi anlam veremedim bende
Benim suyum az biliyorum ama şimdiye kadar böyle olmamıştı hiç oruç tuttuğum içinde sıkı Bi diyet yapamıyorum. Ne olacak bu halim
Bnde ödemli hissediyorum kaç gündür uykum yok bu gün erken yatıcam inşaAllah çocuklar uyanmazsa deliksiz bi uyku nasip eder inşaAllah Rabbim
Sabah tüm ödemler fıs diye iner inşaAllah
Ayy inşallah bebelerde uyurda sen rahat edersin canım sabaha bişey kalmaz
Uyku düzeni de kötü etkiliyor tabi ben gün içinde eğer çok hasta değilsem hiç uyuyamam malesef i. Tuvalet olayı 2 gündür bende de sıkıntı şimdi Kirazsaplı çay yaptım onu içicem inşallah sabaha rahatlar bağırsaklarda

Orticim S seyrulsefer sen de yogunsun galiba ben de is yerinde biraz sıkıntılar oldu cok giremedim yarin icin tartida bol eksiler canim
Çocuklar canıma okudu spordu annemin temizliği alışverişi iftar hazırlığı derken gün bitiyo. Şimdi bile bu msjı yazarken ufaklığı uyuttum büyükle beraber yazıyoruz anne ne yazıyorsun diyo 5 yaşındaki velet uyu da annen rahat etsin lütfen sana da bol eksiler ortim hayırlı sahurlar

Hayirli sahurlar canim sana da

Ben de hem sahurda hem aksama dogru tartilicam canim hangisi dusuk gelirse

Küllerimden yeniden doğarım diyosun yaniii

Oyy kuzum
Adam komiklik yapmaya çalışmış güya sanki karşısında 5 yaşında cocuk var
Ahhh şükür takımda biri eksiye geçtim dedi
Bu nedir yahu herkes mi artı herkes mi ödemli kızlar
Bu hafta her gün 2 mil bile olsa yaptım hiç boş geçirmedim şeytan bugün aklıma girmeye çalıştı boşver yapma otur diye ama dinlemedim
Dinleme annem dinleme kuzummm
İnşallah. Bu hafta istediğim eksi gelmeyecek sanırım. Bu yüzden biraz üzgünüm ama önümüzdeki maçlara bakıcaz.
Sende mi brütüs
Orticim S seyrulsefer sen de yogunsun galiba ben de is yerinde biraz sıkıntılar oldu cok giremedim yarin icin tartida bol eksiler canim
Canım ikidir iş yerinde sıkıntı var diyorsun umarım hallolur ne ise problem
Yok artık yA ben iftara doğru kendimi Somalili gibi hissediyorum

Ben de eksiyiim

Küllerimden yeniden doğarım diyosun yaniii
Her zaman. Biraz da arsız otlar gibiyim. Ne kadar sökersen sök, bi yerlerden fırtlıyorum ben.
Kaptanım sanırım pms olduğum için. Ama halledicem.

Canım ikidir iş yerinde sıkıntı var diyorsun umarım hallolur ne ise problem
Sagol canim benim can sıkıcı problemler haksizliklar vs yeni basladim diye sorunlu bir isi bana devretmeye calistilar arkadaslar altindan kalkamiyor vs sen yaparsin becerirsin bi de emirvaki yaparak tabi ki kabul etmedim haksizliga adaletsizlige gelemiyorum gormedigim bilmedigim bitmek uzere olan sorunlu bi is neden alayim altina imza atayim teklif bile hos degil diye tepkimi koyunca da iste ben kötü oluyorum.
Bir cizgi belirledim canim gereksiz samimiyetlere yalandan ovgulere vs gelcek yasta değilim artik. Böyle seyler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…