- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 108
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.181
Evet şöyle en afilisinden olsa iyi olur.Bunu görmen ve göze alman çok güzelKolay iş değil ne yazık ki
Hayranım böyle insanlara
Ya çok tatlısınkoltuk da ayarlayalım mi
Şey... Kaptancım ben yapardım tabii ama bi işim çıktı.ol ol koltuğun hazır
Önce bizim ekip listeleri yapılacak
Doğru yanlış kontrol etmeyi unutma
Sonra diğer tüm takımların bildirimleri kontrol edilecek
Sonra bahar kaptana rapor verilecek
Sonra akşam 20 de sonuçlar açıklacak bu hafta sıra bizde
O kadaaaaa ne iyi oldu yaaaa
Tebrikler canım ne yaptın ettin yine ulaştın hedefineGeçen hafta 75.5
Bu hafta 74.9
Fark - 600
Yüzde %0,794
Haftaya hedef 74.4
Cherry Mom muhursuzpusula @Chernoglazyy
Ohhh tebrik ederim canımGeçen hafta 75.5
Bu hafta 74.9
Fark - 600
Yüzde %0,794
Haftaya hedef 74.4
Tebrik ederim canım ne güzel zor bir haftaya rağmen hedefine ulaştın haftaya çok daha güzel verirsinGeçen hafta 75.5
Bu hafta 74.9
Fark - 600
Yüzde %0,794
Haftaya hedef 74.4
Sağol kaptanımTebrikler canım ne yaptın ettin yine ulaştın hedefine
Canım kahvaltı geç yapıyorsan biraz daha bekleyebilirsin ama 1 30 a kadar uzatma susuz kalma en azından o saate kadar imkanın varsa aç karına spor güzel etki eder :))Kaptanım ben de kararsız kaldım bildirip bildirmeme konusunda kahvaltımı 1.30 gibi ediyorum daha 2 saat var acaba biraz daha gider miCherry Mom
Sağol canım benim darısı sana inşaAllahOhhh tebrik ederim canım
Gayet iyi gidiyorsun canımSağol kaptanımiyi gidiyorum demi süperim azcık övülmeye ihtiyacım var
Tamam kaptanım Enerjimi toplayabilirsem deneyim ama hiç sabah sporu insanı değilimCanım kahvaltı geç yapıyorsan biraz daha bekleyebilirsin ama 1 30 a kadar uzatma susuz kalma en azından o saate kadar imkanın varsa aç karına spor güzel etki eder :))
Sağol canım benimTebrik ederim canım ne güzel zor bir haftaya rağmen hedefine ulaştın haftaya çok daha güzel verirsin
Gayet iyi gidiyorsun canım
Övgü değil gerçek
Kiz yine gormussun eksiyi helal tebrik ederim stres sende işe yariyorGeçen hafta 75.5
Bu hafta 74.9
Fark - 600
Yüzde %0,794
Haftaya hedef 74.4
Depresyonum sağolsunKiz yine gormussun eksiyi helal tebrik ederim stres sende işe yariyor
Stres başlasın o haldeSağol canım benim
Ay haftaya dedin de annemler gelecek salı günüCherry Mom kaptanım korkuyorum gelirken sarma dolma yapcm börek yapcm dedi
Hahah pek fikri çok iyiymiş bak, bı an yaş kucultsem mi dedimEvet şöyle en afilisinden olsa iyi olur.Bi de pro üyelik istiyorum sitemizden.
Şey... Kaptancım ben yapardım tabii ama bi işim çıktı.Biz bunu diğer 23 Nisan’da konuşalım. En kötü 19 Mayıs’ta da konuşabiliriz.
Sen de çıtırsın daha merak etme.Hahah pek fikri çok iyiymiş bak, bı an yaş kucultsem mi dedim
TebriklerBen de tartı sonucumu söyleyip kahvaltı-ders ikilisindeki deryada kaybolayım artık.Son 2 gün bir atak yaptım ve hedefime kılpayı ulaştım efenim.
Geçen hafta: 68.8
Güncel: 68.2
Fark: 600 gr
Yüzde: %0.872
Hedef: 67.5muhursuzpusula Cherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?