- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.281
Ohhhhh ortim maşaallah maşallah ay ne güzel ya tebrik ederimGeçen Hafta:92,4
Güncel:90,7
Fark: 1,7
Yüzde: 1,83
Yeni Hedef: 89,9 @muhursuzpusula
Cherry Mom yarimuhendis
Evet canım alıyorumTeşekkürler kaptanımbu haftaya listeye girebilecek miyim
Çok sevindim kaptanımEvet canım alıyorum
Sağol ortim ya bütün hafta 90,9 olsam diye hayal ettimOhhhhh ortim maşaallah maşallah ay ne güzel ya tebrik ederim
Ay çok iyi ya haftaya da doğuö günün mü hedeflerine ulaşıyorsunSağol ortim ya bütün hafta 90,9 olsam diye hayal ettimbeklediğimden iyi geldi haftaya doğum günüme kadar 8li rakamlara inmekti amacım başaracağım inşallah sen de haftaya eminin şişkinliğinden kurtulup güzelce kilo vereceksin
Ne yazık ki doğum günüm 30 oluyorumAy çok iyi ya haftaya da doğuö günün mü hedeflerine ulaşıyorsunben de inşallah haftaya güzel eksi göreceğim
Bu arada listeye girişin hayırlı olsun
Olursun olursunNe yazık ki doğum günüm 30 oluyorumSağol canım listeye giriyorum bakalım hedef 75 ne zaman mezun olurum Allah bilir
20 Li yaşlara veda etmek insana biraz koyuyorOlursun olursunyaş 30 ne ya sanki yaşlanıyorsun ilahi ırtim
Bak ne güzel işte20 Li yaşlara veda etmek insana biraz koyuyorama en azından 20li yaşlarımın çoğunda tombiktim 30lu yaşlarımda zayıf olacağım diye kendimi avutuyorum
Bende 2mil leslie yaptım şimdi oğlum canlı derse girdi onun yanında kurutmalık nane ayıklıyorum Bi 2 saat sonra da azcık fitness partnerim le çoşup geleyimEt et 25 dklık dans -200 gördürdü bana
Canııım harikasın maşallah sana listeye girişin hayırlı olsunGeçen Hafta:92,4
Güncel:90,7
Fark: 1,7
Yüzde: 1,83
Yeni Hedef: 89,9 @muhursuzpusula
Cherry Mom yarimuhendis
Canım oruçlusun galiba akşam 18 e kadar muhakkak tekrar bildirm bekliyorumGeçen hafta 69.8
Bu hafta 70.1
Fark+300 gr
Hedef 69.7
Çok geçmiş olsun canım kötü denk gelmişBaşım çatlıyor ve oğlanın ingilizce deneme kursunda sınavı var oraya götürmek için çıkıyorum tamda yasak var otobüsler yok eşim işte yayan gideceğiz en azından yürüyüş olur banada
40 dk leslie yaotım biraz ara verip dansa geçiş yapacağım ama iyi terledim yoruldum
Harikasınız beybilerBende 2mil leslie yaptım şimdi oğlum canlı derse girdi onun yanında kurutmalık nane ayıklıyorum Bi 2 saat sonra da azcık fitness partnerim le çoşup geleyim
Canııım harikasın maşallah sana listeye girişin hayırlı olsun
Süper bir başarı bence canımÇok sevindim kaptanımtoplamda 7 kilo vererek listeye girdim inşallah böyle devam ederim
Aynen ben de namaz falan kılıp oturup dans edeceğim fitness partnerimdeki videoları yapıyorum böyle baya tempolu olanları ondan sonra bizim yörelere geçiş yapıyorumBende 2mil leslie yaptım şimdi oğlum canlı derse girdi onun yanında kurutmalık nane ayıklıyorum Bi 2 saat sonra da azcık fitness partnerim le çoşup geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?