Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ohhhhh ortim maşaallah maşallah ay ne güzel ya tebrik ederim
Sağol ortim ya bütün hafta 90,9 olsam diye hayal ettim beklediğimden iyi geldi haftaya doğum günüme kadar 8li rakamlara inmekti amacım başaracağım inşallah sen de haftaya eminin şişkinliğinden kurtulup güzelce kilo vereceksin

Ay çok iyi ya haftaya da doğuö günün mü hedeflerine ulaşıyorsunben de inşallah haftaya güzel eksi göreceğim
Bu arada listeye girişin hayırlı olsun

Ay çok iyi ya haftaya da doğuö günün mü hedeflerine ulaşıyorsunben de inşallah haftaya güzel eksi göreceğim
Bu arada listeye girişin hayırlı olsun
Ne yazık ki doğum günüm 30 oluyorum Sağol canım listeye giriyorum bakalım hedef 75 ne zaman mezun olurum Allah bilir

Geçen hafta 69.8
Bu hafta 70.1
Fark+300 gr
Hedef 69.7
Canım oruçlusun galiba akşam 18 e kadar muhakkak tekrar bildirm bekliyorum
Daha listenin yarısı tamamlanmadı ama artılarımız var
DeryaOnDiet +0.25
blonde ambition +400
Sen +300
ummhnisa kötü bekliyor tedirgin..
Dahada gelebilir o yüzden en azından oruçken sabit gelme ihtimalin var bence
Başım çatlıyor ve oğlanın ingilizce deneme kursunda sınavı var oraya götürmek için çıkıyorum tamda yasak var otobüsler yok eşim işte yayan gideceğiz en azından yürüyüş olur banada
Çok geçmiş olsun canım kötü denk gelmiş

40 dk leslie yaotım biraz ara verip dansa geçiş yapacağım ama iyi terledim yoruldum

Harikasınız beybiler

Bende 2mil leslie yaptım şimdi oğlum canlı derse girdi onun yanında kurutmalık nane ayıklıyorum Bi 2 saat sonra da azcık fitness partnerim le çoşup geleyim
Aynen ben de namaz falan kılıp oturup dans edeceğim fitness partnerimdeki videoları yapıyorum böyle baya tempolu olanları ondan sonra bizim yörelere geçiş yapıyorum

Kahvaltiya ragmen sadece 100gr fark cikti. O kadar emin olmusum ki dogru fotograf cektigime kagidi bile atmisim. Neyse yeni kagida yazip cektim Cherry Mom
Gecen haftaki kilom;74,15
Bugun:74,50
Fark: + 350gr
Yuzde: -0,47

Cherry Mom kaptancim sabah konustugumuz gibi ben iZne cikmak istiyorum. Zaten bur haftaya tatile gidecegiz, insallah bebis biraz buyusun uykusu da duzene girsin ve evime doneyim hayirlisiyla tekrar gelirim. Coook tesekkur ederim hersey icin oncelikle sana kaptancim ve sonra tum pozitif enerjili tam destek olan takim arkadaslarima

Eklentiler

• 088221BA-30CE-4EF2-ACE6-87A06CDF506B.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…