- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.301
Yaşadıkların için üzüldüm ama herşeyde hayır vardır demek lazım seni üzen şeylerden biraz uzaklaş bence canım
Aslında ne güzel gidiyordum deme geçmiş zamanlık birşey yok hâlâ çok güzel gidiyorsundiyet öyle şıp diye bitecek bir maraton değil e bizde burada kürlere detokslara bel bağlamadık spor yapıyoruz sağlıkla iyi menülerle ter atarak erişiyoruz kalıcı bir sonuca o yüzden sabırla arada ufak artılarla öyle böyle geçireceğiz bu günleri
☹ canım bir türlü kurtulamadık şu 70den poofff... yapıştı yakamızaGeçen hafta 69.8
Bu hafta 70.1
Fark+300 gr
Hedef 69.7
Canım izne ayrılsan bile vakit buldukça uğra her zaman bekleriz seni ve bize kattığın güzel enerjiniKahvaltiya ragmen sadece 100gr fark cikti. O kadar emin olmusum ki dogru fotograf cektigime kagidi bile atmisim. Neyse yeni kagida yazip cektimCherry Mom
Gecen haftaki kilom;74,15
Bugun:74,50
Fark: + 350gr
Yuzde: -0,47
Cherry Mom kaptancim sabah konustugumuz gibi ben iZne cikmak istiyorum. Zaten bur haftaya tatile gidecegiz, insallah bebis biraz buyusun uykusu da duzene girsin ve evime doneyim hayirlisiyla tekrar gelirim. Coook tesekkur ederim hersey icin oncelikle sana kaptancim ve sonra tum pozitif enerjili tam destek olan takim arkadaslarima
Çok sağol canımBende 2mil leslie yaptım şimdi oğlum canlı derse girdi onun yanında kurutmalık nane ayıklıyorum Bi 2 saat sonra da azcık fitness partnerim le çoşup geleyim
Canııım harikasın maşallah sana listeye girişin hayırlı olsun
Lütfen kimse artı gelmesin bende durum çok vahim deCanım oruçlusun galiba akşam 18 e kadar muhakkak tekrar bildirm bekliyorum
Daha listenin yarısı tamamlanmadı ama artılarımız var
DeryaOnDiet +0.25
blonde ambition +400
Sen +300
ummhnisa kötü bekliyor tedirgin..
Dahada gelebilir o yüzden en azından oruçken sabit gelme ihtimalin var bence
Çok geçmiş olsun canım kötü denk gelmiş
Herşey takım için kaptanım sabahtan beri yüzde hesabı yapıyorum diğer takımlara bakıyorumHarikasınız beybiler
Bende çok seviyorum o videolar hem eğlenceli hemde süper ter attırıyorAynen ben de namaz falan kılıp oturup dans edeceğim fitness partnerimdeki videoları yapıyorum böyle baya tempolu olanları ondan sonra bizim yörelere geçiş yapıyorum
Kolay gelsin canım ben de geçen hafta onun bölgesel videolarını yapmıştımAynen ben de namaz falan kılıp oturup dans edeceğim fitness partnerimdeki videoları yapıyorum böyle baya tempolu olanları ondan sonra bizim yörelere geçiş yapıyorum
canım ben sana teşekkür ederim iyiki seni tanıdık lütfen mümkün mertebe ara ara gir izin kilonda kalmaya çalış olur muKahvaltiya ragmen sadece 100gr fark cikti. O kadar emin olmusum ki dogru fotograf cektigime kagidi bile atmisim. Neyse yeni kagida yazip cektimCherry Mom
Gecen haftaki kilom;74,15
Bugun:74,50
Fark: + 350gr
Yuzde: -0,47
Cherry Mom kaptancim sabah konustugumuz gibi ben iZne cikmak istiyorum. Zaten bur haftaya tatile gidecegiz, insallah bebis biraz buyusun uykusu da duzene girsin ve evime doneyim hayirlisiyla tekrar gelirim. Coook tesekkur ederim hersey icin oncelikle sana kaptancim ve sonra tum pozitif enerjili tam destek olan takim arkadaslarima
Canım ortim tşklerOff offf bu ne güzel bir eksi. Hem de ortimden.
Çok heyecanlanma ortim vallahi tartılmaya gitmek istemiyorumKolay gelsin canım ben de geçen hafta onun bölgesel videolarını yapmıştımkilo bildirimini heyecanla bekliyorum
Birkaç saat daha bekle canım zaten daha erken moralini de bozmaÇok heyecanlanma ortim vallahi tartılmaya gitmek istemiyorum
İşte birazdan kalkıp dans edeceğim sonrasında da mutfapa girip tatlı yapacağım öyle tartılırım herhaldeBirkaç saat daha bekle canım zaten daha erken moralini de bozma
İlahiDünkü orucuna üzüldüm canım benimde çok başıma gelmiştir
Ama yinede çok güzel eksive artık listedesin oh beeee
Benim ilk baskül paylasimimdi bu hafta ona dikkat etmedim acikcas artık haftaya oyla olsun çünkü yemek yedimMerhaba canım
Muhtemelen regliden dolayıdır. Kızların bildirimlerini görmüşsündür baskülde not var tarih + nick yemek yemediysen öyle paylaşabilir misin yada haftaya öyle paylaşırsın olur muyarışma kuralı o yüzden
Operim canim. Sen masallah bu gidisle ben izinden donene kadar mezun olursun zaten. Harika gidiyorsun
☹ canım bir türlü kurtulamadık şu 70den poofff... yapıştı yakamızaEn kısa zaman da 70i bir daha hiç görmemek üzere kurtulalım inşallah
Canım izne ayrılsan bile vakit buldukça uğra her zaman bekleriz seni ve bize kattığın güzel enerjinihem sende çok kopmamış az azda olsa dikkat etmiş olursun canm vermesen bile korursun . Diyete tekrar başlayınca artı olmaktansa ,sabit olmak kaldığın yerden devam etmek daha güzel, daha kolay olur ❤ öp bebişini bizim yerimize
En kotu sabit donmek icin elimden geleni yapacagim kaptancimcanım ben sana teşekkür ederim iyiki seni tanıdık lütfen mümkün mertebe ara ara gir izin kilonda kalmaya çalış olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?