Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçen hafta 69.8
Bu hafta 70.1
Fark+300 gr
Hedef 69.7
☹ canım bir türlü kurtulamadık şu 70den poofff... yapıştı yakamıza En kısa zaman da 70i bir daha hiç görmemek üzere kurtulalım inşallah
Canım izne ayrılsan bile vakit buldukça uğra her zaman bekleriz seni ve bize kattığın güzel enerjini hem sende çok kopmamış az azda olsa dikkat etmiş olursun canm vermesen bile korursun . Diyete tekrar başlayınca artı olmaktansa ,sabit olmak kaldığın yerden devam etmek daha güzel, daha kolay olur ❤ öp bebişini bizim yerimize

Çok sağol canım

Lütfen kimse artı gelmesin bende durum çok vahim de
Harikasınız beybiler
Herşey takım için kaptanım sabahtan beri yüzde hesabı yapıyorum diğer takımlara bakıyorum
Aynen ben de namaz falan kılıp oturup dans edeceğim fitness partnerimdeki videoları yapıyorum böyle baya tempolu olanları ondan sonra bizim yörelere geçiş yapıyorum
Bende çok seviyorum o videolar hem eğlenceli hemde süper ter attırıyor
İnşallah bunu yapınca da 200 300 daha eksilsem..
Ayy sabahtan beri hesap yapıyorum listeyi etkileyeceğim düşüncesi mahvetti beni yaaaa

Aynen ben de namaz falan kılıp oturup dans edeceğim fitness partnerimdeki videoları yapıyorum böyle baya tempolu olanları ondan sonra bizim yörelere geçiş yapıyorum
Kolay gelsin canım ben de geçen hafta onun bölgesel videolarını yapmıştım kilo bildirimini heyecanla bekliyorum

canım ben sana teşekkür ederim iyiki seni tanıdık lütfen mümkün mertebe ara ara gir izin kilonda kalmaya çalış olur mu

Gecen cuma 79.6
Bu cuma 81.6
Fark +2 kg

S seyrulsefer
Cherry Mom canim iki aydir bu civardayim +/-2 surekli.resmen kilo korumaya gectim bireysel liste gelecek iki aya kaldi gibi canim gelecek haftaya 2.6 kilo vermem cok zor.
ramazanda kilo veririm diyordum gene aldim ilk haftadan

Benim ilk baskül paylasimimdi bu hafta ona dikkat etmedim acikcas artık haftaya oyla olsun çünkü yemek yedim

Operim canim. Sen masallah bu gidisle ben izinden donene kadar mezun olursun zaten. Harika gidiyorsun bu haftaki arti nazar boncugun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…