- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.261
Et et 25 dklık dans -200 gördürdü banaBende şimdi leslie yapıcam 2mil akşama doğru da dans mı etsem acaba
Birazdan bildirim yapacağım ortim inşallah -100 olsa bile gitmiştir
Bekliyorum ortimBirazdan bildirim yapacağım ortim inşallah -100 olsa bile gitmiştirsen de inşallah en kötü sabit kapatırsın canım haftayı
Sagol canim. Artik kolay ve lezzetli yemek listemde tepside icli kofteCanım benim ya çok tatlısın evet hatayı meşhur yemeği ilk bilmediğimden bende yapardım ama gerçekten çok lezzetli ellerine sağlık
Geçen Cuma=73.9
Bugün=72.3
Fark=1.6
Yüzde= %2.165Cherry Mom Kendinin en iyi hali ol
Haftaya Hedefim =71.5muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2832620
Evet canm psikolojik oldu yineOlur arada canım toparlarsınn haftaya ama devamını getirme lütfen unut bu haftaya eski motivasyonuna dönhayatında seni etkileyen kötü bir şeyler mi oldu yada burası ile mi ilgili ? 3 gündür yoksun artı geleceğini tahmin etmiştim ama dediğim gbi sorun değil devamını getirmeyelim yeterki
Mezuniyeti in yüzde 90 koşuluna son 900 gram kalmış (73,35 )Korkuyorum
Bu arada haftaya İstanbula ablama gitme durumum var annemlerle, bayramı orda geçirme ihtimali falan var
Önümüzdeki cumaya izne ayrılablirm yada mezuniyet isteyebilirim
Eğer tekrar dönersem kilomun altına düşüp listeye girsem sıkıntı olmaz herlde?
İzinmi mantıklı mezuniyet mi
Off offf bu ne güzel bir eksi. Hem de ortimden.Tebrikler kızlar hayırlı cumalar
Geçen hafta 88.5
Bugün 86.7
Fark 1.8
Yüzde 2.03
Hedef 86
Bebiş ne güzel vermişsiin. Yakında beni yakalayıp geçeceksin.Geçen Cuma=73.9
Bugün=72.3
Fark=1.6
Yüzde= %2.165Cherry Mom Kendinin en iyi hali ol
Haftaya Hedefim =71.5muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2832620
Ozaman izin daha mantıklı 65e düşemem ben çünkü en fazla 67 68e zorlayablrmMezuniyeti in yüzde 90 koşuluna son 900 gram kalmış (73,35 )
mezun olursan ==>
***tekrar dönüşte hedef koyman lazım min yüzde 10 olmalı diyelim 73.30 sun 65.97 en az hedef olmalı..
***hemen başlamak istiyorsan mezuniyet kgnin altında olmalısın
İzinli ayrılırsan==>
en az 2 hafta izinli oluyorsun
İzin kgnin altında dönüş yapabilirsin ve aynen devam edersin..
Yani bu durumda seçim senin kuzum
Yaşadıkların için üzüldüm ama herşeyde hayır vardır demek lazım seni üzen şeylerden biraz uzaklaş bence canımEvet canm psikolojik oldu yineüzücü bir durum yaşadım değer verdiğim biri ile ☹ beni baya negatif etkiledi ama bu haftanın üstüne bir çizgi çekiyorum ve kaldığım yerden hayata da diyete de devam etmek zorundayım.
Aslında ne güzel gidiyordum canım
❤ 4hafta da 4.2 kilo verdim
1.ayım dolana kadar da bir kaç yüz grm daha vericek ve 1ayda tam 5kilo vermiş olucaktım.
Bu benim için çok iyi bir başarı idi ve sporla birlikte olunca karın,bel,basen den tam 7şer cm cidddi bir incelme yaşadım canım .Bunları düşünüp tekrar kendimi motive edicem bu haftaki yanlışlarıma ve artıma rağmen ve ödemli halime rağmen şuan 1ay da -4kilo vermiş ve 6şar cm daralmış durumdayım . Bunun değerini bilip emeğimi boşa harcamamalıyım . Kaldığım yerden devam . ❤ iyi ki varsınız . Bu arada burası tam tersine motive ediyor beni yani siz olmasanız yapamazdım iyi ki varsınız ...
Kizimin hiic gunduz uykusu yok canim ya. 15er dakika uyuyup kalkiyor.Uykusuzluk ah bu annelerin uykusuzluğugün içinde uyuma fırsatın olursa uyu canım
Kesinlikle haklısın,yürüyüşe çıksam enerjik hissederdim ama yenemedim kendimidün telqfi ettim neyse ki
Ben teşekkür ederim canım peki izinli yazarım Türkiye'ye gidene kadar bizlerden kopma amaGecen haftaki kilom;74,15
Bugun:74,40
Fark: + 250gr
Yuzde: -0,33
Cherry Mom kaptancim ben iZne cikmak istiyorum. Cok tesekkur ederim hersey icin.
Off ya kagidin arka tarafina 23 nisan yazmistim. Aceleyle sabah On tarafiyla cekmisim fotografi
Daha yeni farkettim. Kagidin diger tarafini cevirmemisim. Kaptancim eve gidince dogru tarihle tartilirim ama yedim ictim yani
Tebrikler canım harikasınGeçen Hafta:92,4
Güncel:90,7
Fark: 1,7
Yüzde: 1,83
Yeni Hedef: 89,9muhursuzpusula
Cherry Mom yarimuhendis
Cook uzgunum kaptancim ya gider ayak sabah yeni kahit kullanmayayim diye gecen haftakinin arkasina yazdim. Saka gibi yaa kagidi cevirmemisimBen teşekkür ederim canım peki izinli yazarım Türkiye'ye gidene kadar bizlerden kopma ama
Not kağıda aksilik olmuş ama anlıyorum acelenizden dolayı olmuş tmmdır canım
Tmm canım bencede izinle ayrılOzaman izin daha mantıklı 65e düşemem ben çünkü en fazla 67 68e zorlayablrm
İzin alırm inşaAllah bakalım annemler geldisn napıcaz ne edicez konuşalım ona göre bilgi veririm kaptanım
Teşekkürler kaptanımTebrikler canım harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?